Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TrueFaith bardzo dobry cheat :)  Serdecznie Polecam !!

Zastanawia mnie jedno wracasz do metka ?

Gram na teriosie, póki co trochę poniżej 200 lvla i brak chęci do expa, farmie berany, chcę skończyć eq i może zacząć sprzedawać yangi (obliczyłem, że zarobek około 15-20zł/godzinę z moim tempem, zawsze można się pobawić przez parę dni)

Opublikowano

Może mi ktoś z Was pomóc z tym DMG na marmurek? Nie do końca rozumiem "Dopisać do Indexu". Rzczywiście, mam w packu taki plik jak "Index" I teraz co? Mam go edytować np notatnikiem albo notepadem i co tam dokładnie w jakim miejscu wpisać, aby działało?

Opublikowano

Gram na teriosie, póki co trochę poniżej 200 lvla i brak chęci do expa, farmie berany, chcę skończyć eq i może zacząć sprzedawać yangi (obliczyłem, że zarobek około 15-20zł/godzinę z moim tempem, zawsze można się pobawić przez parę dni)

Niestety, też sprzedaję tam yangi już chwilę czasu i mogę Ci powiedzieć, że powoli to się nie opłaca, poniewaz na początku tygodnia 1zl-9kkk, a teraz 1zł-16kkk i coraz gorzej się sprzedają, ponieważ ludzie odchodzą. :)
Opublikowano

Na warriorhacku działa, dlatego chciałbym też to spróbować.

Tam są inne marmurki po prostu, dlatego chciałbym z innymi marmurkami.

PS. Wejdź gg

Opublikowano

True, spróbuj postarać się o wersję na INVORIE, dużo osób będzie zadowolonych ^^.

Mają zabezpieczenia i poukrywane pliki np. index.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Jak ktoś chce pod wybranego moba to wystarczy rozpakowac pliczek i usunac foldery mobków ;v

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Generalnie robi się coraz większa rzeźnia, miałem metka na 3 hity, teraz mam na jednego xD

https://www.youtube.com/watch?v=UbNORStuIT8

Powinno być 60fps po przetworzeniu (mam nadzieję), sory za muzykę ale słuchałem w między czasie a zapomniałem odznaczyć żeby nie nagrywało systemowego

Ta wersja nie zostanie NIGDY opublikowana, jest kilka razy szybsza od tej w temacie (ta bije około 20-25x z hita i zapieprza jak głupia, ta w temacie jest wolniejsza i dmg siada może 6-7x).

Cheat jest nadal ulepszany

Da radę to ogarnąć na Invorie S1 nową?

Opublikowano

Jakby ktoś chciał się jeszcze z tym pobawić to wypakujcie monster'y i w folderze z danym potworkiem jest plik motlist w którym pisze za co jaki plik odpowiada

Regulamin sygnatur

Opublikowano

NA Divine nie, lajk dodał opcję, że klient sam usuwa ''dodatkowe'' pliki ^^ szczwany @Lajk™

Folder miles ma to ominięte ale tam to raczje tylko w .py 

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...