Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory parlamentarne

Immoral

WYbory parlamentarne  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
    • Platforma Obywatelska
    • Zjednoczona Lewica
    • Nowoczesna PL
    • KORWIN
    • Ruch Kukiza
    • Stonoga Partia Polska
    • Ruch Narodowy
    • Nie mam 18lat.
    • Nie zagłosuję mimo prawa wyborczego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha, idąc tokiem twoje rozumowania sam jesteś gimbusem, bo siedzisz na forum dla gimbusów.Nie obrażam cię, po prostu to z tego wynika.

Nie jestem gimbusem, ale to forum jest przeznaczone głównie dla takich ludzi, naprawdę myślisz że to prawnik z warszawy? Ludzie na takim poziomie mają ważniejsze rzeczy do roboty niż siedzenie na tym forum, lepiej wróćmy do tematu.

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem gimbusem, ale to forum jest przeznaczone głównie dla takich ludzi, naprawdę myślisz że to prawnik z warszawy? Ludzie na takim poziomie mają ważniejsze rzeczy do roboty niż siedzenie na tym forum, lepiej wróćmy do tematu.

Niestety tak nie można. Zamiast pokazać jakieś informacje o tym, że na Korwina faktycznie warto głosować to lepiej jest się pokłócić i wyzwać od debili. A z resztą dzisiaj te całe informacje to można sobie o kant d... No, ale taką już mamy mentalność... lepiej się z kogoś pośmiać jak czegoś nie wie, zamiast mu pokazać jak to zrobić/pokazać właściwe informacje - i nie, tutaj nie chodzi o sam temat, a o mentalność.

Co do prawnika to nie wnikaj, ludziom się nudzi i robią naprawdę dziwne rzeczy.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Niestety tak nie można. Zamiast pokazać jakieś informacje o tym, że na Korwina faktycznie warto głosować to lepiej jest się pokłócić i wyzwać od debili. A z resztą dzisiaj te całe informacje to można sobie o kant d... No, ale taką już mamy mentalność... lepiej się z kogoś pośmiać jak czegoś nie wie, zamiast mu pokazać jak to zrobić/pokazać właściwe informacje - i nie, tutaj nie chodzi o sam temat, a o mentalność.

Co do prawnika to nie wnikaj, ludziom się nudzi i robią naprawdę dziwne rzeczy.

Zaraz, zaraz, a kto zaczął pisać o gimbusach i kucach? Z resztą już pisałem o tym.Większość ludzi nie ma argumentów do rozmowy z korwinistami i dlatego wyzywa ich od gimbusów i kuców.

Opublikowano

Zaraz, zaraz, a kto zaczął pisać o gimbusach i kucach? Z resztą już pisałem o tym.Większość ludzi nie ma argumentów do rozmowy z korwinistami i dlatego wyzywa ich od gimbusów i kuców.

Wasze zachowanie nie jest dobrym argumentem? Czyli co? Nie można napisać, że nie jesteście idealni, bo kogoś przezywacie? Słyszałem, że Korwin jest trochę wybuchowy, ale żeby takie zachowania przechodziły na głosujących?

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ciekawe kto zaczął wyzywać od idiotów, popatrz na 1 stronę, a potem zaczął jechać o cebulii itd.

Opublikowano

Ciekawe kto zaczął wyzywać od idiotów, popatrz na 1 stronę, a potem zaczął jechać o cebulii itd.

Tak w ogóle, to pierwszy zaczął wyzywać: Dragon33

Brawo, myślałem że wspomnisz o pijaku, grajku, debilu - kukizie i jego pseudo partii politycznej. Ten kraj to absurd aby taka osoba uzyskała 20%

A potem, ty:

Szkoda głosów na korwina bo nie przekroczy nawet progu wyborczego. Poza tym miał robić burdel w parlamencie UE, a zamiast tego śpi i czasami powie jakiś idiotyzm żeby media zwróciły na niego uwagę. 

Opublikowano

Wasze zachowanie nie jest dobrym argumentem? Czyli co? Nie można napisać, że nie jesteście idealni, bo kogoś przezywacie? Słyszałem, że Korwin jest trochę wybuchowy, ale żeby takie zachowania przechodziły na głosujących?

O co Ci chodzi? Oni mogą. Przecież..

Zwolennicy Korwina to elita

Przepraszam, ale zgubiłem ten cytat pana powyżej ;)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Od jakiegoś czasu głośno jest o wypowiedzi Elżbiety Witek, rzeczniczki PiS:

Prof. Henryk Zieliński umożliwił mi dostęp do prohibitów i z zapartym tchem siedziałam w bibliotece i czytałam. To były przedwojenne gazety i książki historyczne z okresu międzywojennego. Stamtąd czerpałam wiedzę o Katyniu czy układzie Ribbentrop-Mołotow.

Wielu zarzuca Witek jej stwierdzenie, że uczyła się z przedwojennych gazet i książek o zbrodni katyńskiej i pakcie Ribbentropp-Mołotow.Oczywiście, to niemożliwe.To manipulacja.Witek użyła zaimka "stamtąd", który oznacza miejsce a nie przedmiot.Chodziło jej o tę bibliotekę, a nie o przedwojenne gazety i książki historyczne.Nie popieram PiS'u, ale też nie zgadzam się z kłamaniem na czyjkolwiek temat i wyrywanie czyichś wypowiedzi z kontekstu.

http://sjp.pwn.pl/sjp/stamtad;2523759.html 

Natomiast, tutaj jest filmik, w którym Beata Szydło, kandydatka PiS na premiera, ewidentnie nie umie odpowiedzieć kiedy Polska wstąpiła do UE.Przypomina. w 2003 było referendum, Polska weszła 2004, w 2009 L.Kaczyński podpisał Traktat Lizboński.

Jednak również uważam, że ważniejsze jest kiedy Polska wyjdzie z UE, a nie kiedy do niej wstąpiła.

Opublikowano

Z tego wszystkiego to PO (nie mówię, że jestem ich wielbicielem). A dlaczego ? 

PIS i tak ma już swojego przedstawiciela na prezydenta. Pierwsze co zrobią, to kłótnia o Smoleńsk z ruskimi. nic nam to nie da, a tylko zrobimy sobie wrogów. Od Niemców będą chcieli się odciąć. Nie wspominając o tym, żeby dostać się do dobrej szkoły, będzie liczona frekwencja w kościele oraz krzyże na prawo i lewo. (Taki Rok 1984)

Korwin. No gada, gada... i na tym się kończy.

Kukiz. Brawa za wybory, lecz on nie ma przyszłości. Będzie mówił co trzeba zmienić/usunąć. Jednak to będzie sabotaż bez żadnych perspektyw na przyszłość.

gfgdf

Opublikowano

Dobrze by było jakby Braun wziął udział w tych wyborach. Wywiadów z nim się przyjemnie słucha, widać, że inteligentny, poglądy ma nie najgorsze i w debacie prezydenckiej według mnie wypadł najlepiej.

Opublikowano

PIS i tak ma już swojego przedstawiciela na prezydenta. Pierwsze co zrobią, to kłótnia o Smoleńsk z ruskimi. nic nam to nie da, a tylko zrobimy sobie wrogów.

Obecnie rządzi PO i relacje z Rosją mamy złe.Za PiS'u też będą złe, więc w tej kwestii nie wiele się zmieni.

Nie wspominając o tym, żeby dostać się do dobrej szkoły, będzie liczona frekwencja w kościele oraz krzyże na prawo i lewo. (Taki Rok 1984)

PiS jest partią dość prokatoliką, ale mówienie, że jak PiS dojdzie do władzy, to przy rekrutacji do szkół będzie liczona frekwencja w kościele jest nieprawdą.Obecnie religia jest w szkole, są rekolekcje, wigilia, śniadanie wielkanocne, za PiS będzie dokładnie tak samo.MOŻE będą chcieli zwiększyć ilość godzin religii w szkołach, ale to nic pewnego.

Dobrze by było jakby Braun wziął udział w tych wyborach. Wywiadów z nim się przyjemnie słucha, widać, że inteligentny, poglądy ma nie najgorsze i w debacie prezydenckiej według mnie wypadł najlepiej.

Braun mówi dość sensownie.Jest monarchistą, co mi się bardzo podoba, wolnorynkowiec, nie popieram natomiast jego pomysłu przywrócenia obowiązkowej służby wojskowej oraz intronizacji Chrystusa na króla Polski.Niemniej jednak uważam, że Braun, JKM i Kowalski mogliby być spokojnie w jednej partii, niestety każdy idzie swoją drogą.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHAHAHAHHAAHAH.

Prawnik w Warszawie, który (patrząc na rok urodzenia) idzie na 4 rok studiów. Jakimi sprawami się zajmujesz? Kto obsrał muszlę klozetową? Prawnik, który pisać po Polsku nie umie. 

Co do tematu to ludzie jeśli macie możliwość to wyjeżdżajcie, w tym kraju porządek może zaprowadzić tylko wojsko. W Polsce nikogo nie ma na kogo można oddać głos.

Opublikowano

A potem, ty:

Od kiedy napisanie, że ktoś powiedział coś idiotycznego równa się z mówieniem, iż ktoś jest idiotą?

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nie mam nic do kelnerów.Bardzo dobrze, że pracuje, ale kelner ma się zajmować roznoszeniem jedzenia a nie gospodarką.Jakim prawem kelner kłóci się z noblistą z dziedziny ekonomii? To tak jakby psycholog kłócił się z inżynierem w sprawie budowy mostu.

Jak masz dowody na to, że jest Żydem o o nich napisz własnymi słowami, bo ja na tej stronie żadnych dowodów nie widzę.

Czyli żaden z nas nie ma prawa kwestionowania zdania ekonomistów i polityków? Bo z tego co mówisz wynika, ze słowa noblisty MUSIMY przyjąć za fakt i sie do nich dostosowywać. To właśnie nas różni, ja kwestionuje zdania innych i wyrabiam swoje własne zdanie mimo, ze jestem zwykłym kelnerem. Ty słuchasz Korwina i Friedmana jak wyroczni i powtarzasz po nich nie mając własnego zdania wyśmiewając przy tym "lewaków" ślepo sluchajacych mediów. Zawiewa mi tu lekka hipokryzja :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Czyli żaden z nas nie ma prawa kwestionowania zdania ekonomistów i polityków? Bo z tego co mówisz wynika, ze słowa noblisty MUSIMY przyjąć za fakt i sie do nich dostosowywać. To właśnie nas różni, ja kwestionuje zdania innych i wyrabiam swoje własne zdanie mimo, ze jestem zwykłym kelnerem. Ty słuchasz Korwina i Friedmana jak wyroczni i powtarzasz po nich nie mając własnego zdania wyśmiewając przy tym "lewaków" ślepo sluchajacych mediów. Zawiewa mi tu lekka hipokryzja :)

Ziom, pomyśl racjonalnie. Skończyłeś studia ekonomiczne i masz odpowiednią wiedzę aby dyskutować na ten temat z tym Friedman'em? Bo ja się nie czuje na siłach aby wdać się w dyskusje na temat obrony mojego kraju. (podałem tu moje zainteresowanie jbc)

Opublikowano

A no właśnie.Kukiz najpierw idzie rozmawiać ze związkowcami a potem potajemnie rozmawia z Korwinem, który jest zażartym wrogiem związków zawodowych.Albo Korwin albo związkowcy, nie da się wrzucić obydwu do jednego ugrupowania.W ogóle daj jakiegoś linka z tym porozumieniem Centrum A.Smitha, KNP i związkowców, bo coś dziwne mi się to wydaje.

Nie idzie rozmawiać,tylko np. z panem Kolorzem p.Kukiz zna się od długiego czasu i dlatego  nawiązali ponownie współpracę.Dodatkowo ważną rolę odgrywała tu wcześniejsza współpraca z p.Dudą w ramach zmieleni.pl.Jeżeli chodzi o odbudowę Polski to ideologia schodzi na drugi plan i bezkompromisowych działaczy,którzy upierają się przy swoim,błędnym zdaniu trzeba eliminować-tak jest z p.JKM.Polska w 20-leciu międzywojennym odnotowała mini ''cud'' gospodarczy nie ze względu na to,iż działacze polityczni w sejmie spierali się o sprawy ideologiczne.Tylko dlatego,iż rząd razem z bezpartyjnym blokiem realizowali konsekwentnie  konkretny plan reformy państwa,który nie był kwestionowany ze względu na ideologię.Co do tego porozumienia to wyszukiwarka nie boli i wystarczy znaleźć czy to wywiady z ludźmi z CAS czy związkowcami czy KNP na potwierdzenie stwierdzenia odnośnie wspólnego działania tych grup w ramach przygotowywania strategii odnowy Polski ruchu Kukiza .Dodatkowo na twitterze są wrzucone zdjęcia jak przy 1 stole w siedzibie CAS siedzieli p.Kukiz,p.Wilk,przedstawiciele przedsiębiorców,związkowców i ludzie CAS.

Wipler miał już zagwarantowane miejsce w sejmie przez PiS, ale wystąpił z niego widząc czym tak naprawdę ta partia jest i zaczął szukać alternatywy, najpierw było to ugrupowanie  Gowina, ale Wipler stwierdził, że nie będzie ono wystarczający sposób realizować jego poglądów i w końcu znalazł się u Korwina i z nim działa.

Korwin mówił o przedwojennym ONR, który był socjalistyczny i powiedział, że obecny ONR już socjalistyczny nie jest.Powiedział też, że obecnie w Ruchu Narodowym istnieje frakcja narodowych socjalistów a nawet narodowi bolszewicy.I to nie jest żadna obelga tylko po prostu stwierdzenie faktu.Potwierdzili to sami narodowcy, zdający sobie sprawę, że RN to zlepek różnych organizacji i właśnie RN nie możesz skupiać się na szerzeniu idei wolnościowych, bo część partii ciągnie w przeciwne strony.Np. Marian Kowalski mówi dość sensownie o gospodarce, ale są działacze RN, którzy ewidentnie nie zgadzają się z liberalizmem.

Słuchaj Wiplera czy Korwina to będziesz mądrzejszy w tej sprawie.Prawdą jest,iż p.Wiplerowi jest obojętne w jakiej partii będzie ''realizował'' swoje poglądy.A odszedł z PIS'u głównie z powodu,iż został zepchnięty na boczny tor i np. nie mógł liczyć na jedynkę w następnych wyborach.Odnośnie ONR to jest śmieszne,iż korwiniści bronią p.Korwina właśnie w tej sprawie.Stwierdzenie ''Przedwojenne ONR było socjalistyczne.'' jest zakłamaniem przeszłości,gdyż tylko głównie Falanga tam była socjalistyczna,reszta organizacji w tym tworze to byli albo centrowcy albo liberałowie.I teraz takie stwierdzenie uderza w pamięć tych ludzi,którzy ginęli w walce z PPS'owcami Piłsudskiego,a potem PZPR'owcami nawet do lat 60-tych ubiegłego wieku.To jest bardzo krzywdzące w stosunku do dzisiejszych narodowców,gdyż długa współpraca p.Janusza z tak zacnym człowiekiem jak p.Marian Kowalski ukazuje jak wielką ignorancją była nacechowana ta wypowiedź.

Właśnie Friedman dał niejako "błogosławieństwo" Korwin do jego działania.Powtarzam.Gdyby Friedman miał zastrzeżenia co do Korwina to by mu o nich powiedział.

Owszem, Klaus nie zrobił wcale tak dużo, tak samo jak Tatcher, ale nie dlatego, że nie chcieli tylko dlatego, że nie mieli narzędzi do tego i takiej możliwości.Vaclaw Klasu przecież nie był dyktatorem ani królem Czech, tak samo Margaret Tatcher nie była absolutną monarchinią Wielkiej Brytanii tylko premierową.

Ja nie rozumiem jak wyborcy i działacze KORWIN mogą tak wszystko wyolbrzymiać.Trochę pokory i rozwagi,gdyż przez brak tych cech przegrywacie prawie wszystkie wybory.Wypowiedź Friedmana:Są tacy w niektórych krajach jakie odwiedziłem, którzy mają jasne pojęcie drogi od socjalizmu do kapitalizmu, np. w Czechosłowacji p. Wacław Klaus, a w Polsce p. Janusz Korwin-Mikke. Z ich punktu widzenia problem kluczowy stanowi odebranie własności z rąk władzy państwa i przekazanie w ręce ludzi, chodzi im po prostu o usunięcie rządu na bok.

Nie oznacza wcale żadnego ''błogosławieństwa'' i zapewnienia o umiejętnościach polityka.Te stwierdzenie noblisty określa tylko ludzi takich jak p.JKM jako osoby,które wyznają właściwą ideologię i doskonale rozumieją ją,ale tu nie ma ani słowa m.in. o tym,że są odpowiednimi osobami do wprowadzania jej w życie. 

Opublikowano

Ludziom potrzeba kogoś po środku, bo trzeba zachować tradycję, ale również przydałoby się coś nowego. Aktualnie to jest w jedną, lub w drugą stronę.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Musisz znaleźć innego ekonomistę podobnej rangi jak Friedman tylko z przeciwnymi poglądami.Wtedy mimo, że sam nie jesteś ekspertem opierasz się na czyjejś wiedzy.Możesz próbować to zrozumieć, ale nie możesz od tak z marszu kwestionować wiedzy jakiegoś eksperta, musisz się OPRZEĆ na wiedzy jakiegoś innego eksperta z innymi poglądami i wtedy to ma ręce i nogi.

Nie idzie rozmawiać,tylko np. z panem Kolorzem p.Kukiz zna się od długiego czasu i dlatego  nawiązali ponownie współpracę.Dodatkowo ważną rolę odgrywała tu wcześniejsza współpraca z p.Dudą w ramach zmieleni.pl.Jeżeli chodzi o odbudowę Polski to ideologia schodzi na drugi plan i bezkompromisowych działaczy,którzy upierają się przy swoim,błędnym zdaniu trzeba eliminować-tak jest z p.JKM.Polska w 20-leciu międzywojennym odnotowała mini ''cud'' gospodarczy nie ze względu na to,iż działacze polityczni w sejmie spierali się o sprawy ideologiczne.Tylko dlatego,iż rząd razem z bezpartyjnym blokiem realizowali konsekwentnie  konkretny plan reformy państwa,który nie był kwestionowany ze względu na ideologię.Co do tego porozumienia to wyszukiwarka nie boli i wystarczy znaleźć czy to wywiady z ludźmi z CAS czy związkowcami czy KNP na potwierdzenie stwierdzenia odnośnie wspólnego działania tych grup w ramach przygotowywania strategii odnowy Polski ruchu Kukiza .Dodatkowo na twitterze są wrzucone zdjęcia jak przy 1 stole w siedzibie CAS siedzieli p.Kukiz,p.Wilk,przedstawiciele przedsiębiorców,związkowców i ludzie CAS.

Tylko, że KNP domagało się i chyba nadal domaga się likwidacji związków zawodowych, więc jak mają współpracować? Po za tym przecież gospodarka to nie ideologia, to są techniczne sprawy.Aha, czyli Kukiz przyznaje, że jest raczej wolnościowcem skoro 2/3 jego ludzi to KNP, CAS i narodowcy? Czyli jednak ma program? 

Słuchaj Wiplera czy Korwina to będziesz mądrzejszy w tej sprawie.Prawdą jest,iż p.Wiplerowi jest obojętne w jakiej partii będzie ''realizował'' swoje poglądy.A odszedł z PIS'u głównie z powodu,iż został zepchnięty na boczny tor i np. nie mógł liczyć na jedynkę w następnych wyborach.Odnośnie ONR to jest śmieszne,iż korwiniści bronią p.Korwina właśnie w tej sprawie.Stwierdzenie ''Przedwojenne ONR było socjalistyczne.'' jest zakłamaniem przeszłości,gdyż tylko głównie Falanga tam była socjalistyczna,reszta organizacji w tym tworze to byli albo centrowcy albo liberałowie.I teraz takie stwierdzenie uderza w pamięć tych ludzi,którzy ginęli w walce z PPS'owcami Piłsudskiego,a potem PZPR'owcami nawet do lat 60-tych ubiegłego wieku.To jest bardzo krzywdzące w stosunku do dzisiejszych narodowców,gdyż długa współpraca p.Janusza z tak zacnym człowiekiem jak p.Marian Kowalski ukazuje jak wielką ignorancją była nacechowana ta wypowiedź.

No to teraz powinien wystąpić z KORWiN'u i zapisać się do Ruchu Kukiza, bo KORWiN raczej nie wejdzie do sejmu, wiec o żadnych 1 nie ma nawet mowy, a Ruch Kukiza raczej tak, ale fakt, że Wipler nadal stoi twardo razem z Korwinem dobrze o nim świadczy.

W ONR przed wojną był rozłam i ONR podzielił się na ten prawicowy ONR ABC i na socjalistyczną Falangę.Dzisiaj ONR jest raczej w całości prawicowy i oto Korwinowi chodziło.

Ja nie rozumiem jak wyborcy i działacze KORWIN mogą tak wszystko wyolbrzymiać.Trochę pokory i rozwagi,gdyż przez brak tych cech przegrywacie prawie wszystkie wybory.Wypowiedź Friedmana:Są tacy w niektórych krajach jakie odwiedziłem, którzy mają jasne pojęcie drogi od socjalizmu do kapitalizmu, np. w Czechosłowacji p. Wacław Klaus, a w Polsce p. Janusz Korwin-Mikke. Z ich punktu widzenia problem kluczowy stanowi odebranie własności z rąk władzy państwa i przekazanie w ręce ludzi, chodzi im po prostu o usunięcie rządu na bok.

Nie oznacza wcale żadnego ''błogosławieństwa'' i zapewnienia o umiejętnościach polityka.Te stwierdzenie noblisty określa tylko ludzi takich jak p.JKM jako osoby,które wyznają właściwą ideologię i doskonale rozumieją ją,ale tu nie ma ani słowa m.in. o tym,że są odpowiednimi osobami do wprowadzania jej w życie.

Tylko, że Korwin z Friedmanem znali się osobiście i Friedman żadnych pomysłów Korwina nie kwestionował.Po za tym napisz jakie poglądy Korwina są twoim zdaniem niewłaściwie i mogłyby zaszkodzić polskiej gospodarce.

Opublikowano

Na nikogo. Który Parlament zostałby wybrany przez nas i tak w tym kraju było, jest i będzie beznadzieja i nic by się nie zmieniło.

Opublikowano

KORWIN nie wygra, tak samo jak jakiś Ruch Kukiza czy inne cuda na kiju. W Polsce ludzie mają strasznie dziwną mentalność i zamiast sobie ułatwiać to utrudniają i zamiast pomóc innemu człowiekowi to rzucają kłody pod nogi. Jeszcze raz powtórzę - interwencja wojska albo nic. 

Opublikowano

interwencja wojska albo nic. 

A co ma wojsko do władz?

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

KORWIN nie wygra, tak samo jak jakiś Ruch Kukiza czy inne cuda na kiju. W Polsce ludzie mają strasznie dziwną mentalność i zamiast sobie ułatwiać to utrudniają i zamiast pomóc innemu człowiekowi to rzucają kłody pod nogi. Jeszcze raz powtórzę - interwencja wojska albo nic. 

Masz rację.Obecny system to układ zamknięty i żaden KORWiN, żaden Ruch Kukiza, żaden Ruch Narodowy niczego nie zrobi.Nam jest potrzebny polski generał Pinochet, który zrobi zamach stanu i pogoni tą postkomunistyczną klikę.Pretendentem to tego być może był śp gen. Petelicki, który "oficjalnie" popełnił "samobójstwo" (przy pomocy seryjnego samobójcy).

Opublikowano

A co ma wojsko do władz?

A co może mieć? Formalnie nie ma nic, bo wojsko jest apolityczne, ale opozycja mając wojsko po swojej stronie może góry przenosić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...