Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory parlamentarne

Immoral

WYbory parlamentarne  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
    • Platforma Obywatelska
    • Zjednoczona Lewica
    • Nowoczesna PL
    • KORWIN
    • Ruch Kukiza
    • Stonoga Partia Polska
    • Ruch Narodowy
    • Nie mam 18lat.
    • Nie zagłosuję mimo prawa wyborczego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKarolina93

PO nadal ma ponad 20% i co takie dobre jest? Jeżeli 80% ludzi zacznie jeść psie odchody, to demokrata też zacznie to robić, bo przecież większość tak robi.Ktoś mądry mu powie : "No co ty, zgłupiałeś? Psie gówno będziesz żarł?" "Ale przecież wszyscy ludzie to robią".Jedzenie psiej kupy jest tak samo irracjonalne jak głosowanie na PO czy PiS, ale ludzie to robią, bo patrzą na innych.

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKarolina93

PO nadal ma ponad 20% i co takie dobre jest? Jeżeli 80% ludzi zacznie jeść psie odchody, to demokrata też zacznie to robić, bo przecież większość tak robi.Ktoś mądry mu powie : "No co ty, zgłupiałeś? Psie gówno będziesz żarł?" "Ale przecież wszyscy ludzie to robią".Jedzenie psiej kupy jest tak samo irracjonalne jak głosowanie na PO czy PiS, ale ludzie to robią, bo patrzą na innych.

Napisałem że jest dobre ?????? nie sądze , napisałem że kretyni na nich głosują ..

Zresztą demokracja jest beznadziejna tym bardziej dla Polaków nie musze pisać dlaczego bo efekty widać ..

Opublikowano

Napisałem że jest dobre ?????? nie sądze , napisałem że kretyni na nich głosują ..

Zresztą demokracja jest beznadziejna tym bardziej dla Polaków nie musze pisać dlaczego bo efekty widać ..

Najpierw stwierdzasz, że Korwin to świr, bo ma 5% poparcia, a potem krytykujesz PO, które ma 20%, więc idąc twoim tokiem rozumowania PO jest dobre, bo większość chce na nie głosować, a teraz mówisz, że demokracja jest beznadziejna.Zdecyduj się.

Opublikowano

Najpierw stwierdzasz, że Korwin to świr, bo ma 5% poparcia, a potem krytykujesz PO, które ma 20%, więc idąc twoim tokiem rozumowania PO jest dobre, bo większość chce na nie głosować, a teraz mówisz, że demokracja jest beznadziejna.Zdecyduj się.

Czy ja rozmawiam z debilem? najwidoczniej tak .. napisałem że Korwin to świr bo kto normalny bedzie głosować na żyda? no właśnie, gościu ma nie równo pod sufitem, gardzi, wyzywa c**j wie co.. i co wybory mówi że wygra a tu max 5%.. normalny nie jest skoro własna córka dźgneła go nożem..

Spójrz wcześniejszego posta i zobaczysz że nie tylko jego.. twój rozumowania jest tępy skoro czytać nie potrafi

Opublikowano

Czy ja rozmawiam z debilem? najwidoczniej tak .. napisałem że Korwin to świr bo kto normalny bedzie głosować na żyda? no właśnie, gościu ma nie równo pod sufitem, gardzi, wyzywa c**j wie co.. i co wybory mówi że wygra a tu max 5%.. normalny nie jest skoro własna córka dźgneła go nożem..

Spójrz wcześniejszego posta i zobaczysz że nie tylko jego.. twój rozumowania jest tępy skoro czytać nie potrafi

Po pierwsze nazwy narodowości pisze się wielką literą.Jeżeli nie znasz podstawowych zasad ortografii, to cofnij się do podstawówki.Po drugie podaj dowody na to, że jest Żydem.Po trzecie rozumiem, że logika nie jest mocną stroną kobiet, ale spróbuj pomyśleć.Czy jego córka, która go niby dźgnęła nożem, potem pojechałaby z nim do szpitala? Istnieją różne teorie i plotki kto dźgnął Korwin, ale są to tylko PLOTKI (które kobiety niestety uwielbiają) i teorię.

Opublikowano

Nie ma sensu się kłócić, bo przecież to w końcu Koriwn. Prawdopodobnie zobaczył parę obrazków o Korwinie, które były pisane z jajem i wziął je na serio.

Po pierwsze nazwy narodowości pisze się wielką literą.Jeżeli nie znasz podstawowych zasad ortografii, to cofnij się do podstawówki.Po drugie podaj dowody na to, że jest Żydem.Po trzecie rozumiem, że logika nie jest mocną stroną kobiet, ale spróbuj pomyśleć.Czy jego córka, która go niby dźgnęła nożem, potem pojechałaby z nim do szpitala? Istnieją różne teorie i plotki kto dźgnął Korwin, ale są to tylko PLOTKI (które kobiety niestety uwielbiają) i teorię.

1. Brak spacji po kropce.

2. Rozumiem jak byś był dzikusem i to wychowanym przez małpy, ale nie obrażaj kobiet - i dlaczego piszesz coś takiego? Brak Ci już argumentów, czy po prostu dziewczyna Cie rzuciła przez zamiłowanie do Korwina?

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nie ma sensu się kłócić, bo przecież to w końcu Koriwn. Prawdopodobnie zobaczył parę obrazków o Korwinie, które były pisane z jajem i wziął je na serio.

Pewnie ty znasz Korwina tylko z kwejka i się wymądrzasz na jego temat.

Po pierwsze nie wpieprzaj się do mojej ortografii bo tworzę własną ..

Po druigie wystarczy wpisać i się ma ..

http://tajemnice.rob...ke-jest-zydem/ 

sam się przyznaje

Po 3 Oglądałem kiedyś TV jak Korwin został sprowokowany, gościu zapytał go wprost dlaczego córka dźgneła go nożem on reakcja i gest "o takiego wała" co

I sam jesteś Kobietą pierdolcu 

Serio? W tym programie cytował kogoś, wiem, bo oglądałem ten program.A kłamcy wycieli to i wmawiają takim tępakom jak ty, że to prawda.Program to "Bez Pardonu" Korwin rozmawiał w nim z Weissem.Skompromitowałeś się.

Proszę bardzo.

To po co robisz sobie nick Karolina93? Jesteś transwestytą?

Opublikowano

jprdl co za bełkot.

Co ty kobieto bredzisz w ogóle? 

Deus vult

Opublikowano

Przywalasz się do czyiś błędów,a sam robisz o wiele gorsze.Składnia w twoich postach praktycznie nie istnieje, bo niemal każde twoje zdanie jest nieprawidłowo sformułowane.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Wolna POlska hahahahah

bucu coś na temat napisz a nie posty nabijasz.. c**j z tym że wolna polska skoro są jego podpisy  B)

Opublikowano

Czyli przyznajesz, że źródło, które podałeś było fałszywe? Nawet go nie zweryfikowałeś, tylko wpisałeś w google: "Korwin Żyd", wyskoczyła ci ta strona, nawet jej nie sprawdziłeś, a teraz znowu podajesz mało wiarygodną stronę.Część przeciwników JKM mówi, że Korwin jest Żydem, a część, że antysemitą.Ustalcie najpierw wspólną wersję a dopiero potem będziemy obalać wasze kłamstwa.Bez względu na to, czy powiecie, że Korwin jest Żydem czy antysemitą, bo nie jest ani tym ani tym.Owszem, Korwin siedział w więzieniu, ale nie za to, że był Żydem czy z nimi współpracował, tylko za działalność antykomunistyczną.

Przywalasz się do czyiś błędów,a sam robisz o wiele gorsze.Składnia w twoich postach praktycznie nie istnieje, bo niemal każde twoje zdanie jest nieprawidłowo sformułowane.

Nie wiem, czy moja składnia jest dobra czy zła, ale przynajmniej nie robię takich rażących błędów ortograficznych.

Opublikowano

Pewnie ty znasz Korwina tylko z kwejka i się wymądrzasz na jego temat.

Serio? W tym programie cytował kogoś, wiem, bo oglądałem ten program.A kłamcy wycieli to i wmawiają takim tępakom jak ty, że to prawda.Program to "Bez Pardonu" Korwin rozmawiał w nim z Weissem.Skompromitowałeś się.

Proszę bardzo.

To po co robisz sobie nick Karolina93? Jesteś transwestytą?

Nie, po waszym zachowaniu widać, że zachowanie macie godne ludzi z kwejka.

Czyli przyznajesz, że źródło, które podałeś było fałszywe? Nawet go nie zweryfikowałeś, tylko wpisałeś w google: "Korwin Żyd", wyskoczyła ci ta strona, nawet jej nie sprawdziłeś, a teraz znowu podajesz mało wiarygodną stronę.Część przeciwników JKM mówi, że Korwin jest Żydem, a część, że antysemitą.Ustalcie najpierw wspólną wersję a dopiero potem będziemy obalać wasze kłamstwa.Bez względu na to, czy powiecie, że Korwin jest Żydem czy antysemitą, bo nie jest ani tym ani tym.Owszem, Korwin siedział w więzieniu, ale nie za to, że był Żydem czy z nimi współpracował, tylko za działalność antykomunistyczną.

Nie wiem, czy moja składnia jest dobra czy zła, ale przynajmniej nie robię takich rażących błędów ortograficznych.

Oczywiście, że nie robisz rażących błędów, ponieważ nie jesteś lewakiem. Zaraz, zaraz czy Ty przypadkiem osobiście nie znasz Korwina?

pyhvh7E.png

Opublikowano

Śledziłeś go dzieciństwa że wiesz o nim wszystko? no właśnie, podpisy są? są .. więc ja mam dowody a ty?

Racja jest  po mojej stronie

Opublikowano

Śledziłeś go dzieciństwa że wiesz o nim wszystko? no właśnie, podpisy są? są .. więc ja mam dowody a ty?

Racja jest  po mojej stronie

No to podaj te dowody, a nie wklejasz strony.Najpierw wkleiłeś link do wyciętych słów JKM twierdząc, że jest Żydem, a teraz dajesz kolejny link, tak samo mało wiarygodny, więc jeżeli faktycznie masz jakieś dowody, to je napisz, sparafrazuj.

Nie, po waszym zachowaniu widać, że zachowanie macie godne ludzi z kwejka.

Na Kwejku jestem raz na ruski rok, więc daruj sobie.

Oczywiście, że nie robisz rażących błędów, ponieważ nie jesteś lewakiem. Zaraz, zaraz czy Ty przypadkiem osobiście nie znasz Korwina?

Pisałem o ortografii, a nie o poglądach...

Opublikowano

Świr? Odezwał się człowiek jeżdżący na Woodstock.Kim ty jesteś, żeby kwestionować czyjeś dokonania i czyjąś wiedzę? Kelnerzyną, która po godzinach wali się w błocie z innymi debilami.Wybitni ludzie i eksperci uznali dokonania Friedmana, a przychodzi taki polaczek-cebulaczek jak ty i wszystko kwestionuj.Cebulacy, specjaliści od wszystkiego i od niczego, zawsze wszystko wiedzą lepiej od innych, zwłaszcza od ekspertów w danej dziedzinie.

Czemu śmiejesz się z niego, że jest kelnerem? Pochwal się swoim zawodem, a jeśli go nie masz i jeszcze nie skończyłeś szkoły to się nie śmiej bo możesz być bezrobotny albo wykonywać zawód gorszy od kelnera. Ciągle używasz słów cebulaczek, cebula, cebulandia, to świadczy tylko o poziomie jaki prezentują wyborcy korwina czyli jak to określiłeś elita tego narodu.  :D

Opublikowano

Czemu śmiejesz się z niego, że jest kelnerem? Pochwal się swoim zawodem, a jeśli go nie masz i jeszcze nie skończyłeś szkoły to się nie śmiej bo możesz być bezrobotny albo wykonywać zawód gorszy od kelnera. Ciągle używasz słów cebulaczek, cebula, cebulandia, to świadczy tylko o poziomie jaki prezentują wyborcy korwina czyli jak to określiłeś elita tego narodu.  :D

Ale my nie śmiejemy się z jego zawodu bo każdy jak inny, tylko śmieszne jest jak kelnerzyna dyskutuje z Noblistą. 

Deus vult

Opublikowano

No to podaj te dowody, a nie wklejasz strony.Najpierw wkleiłeś link do wyciętych słów JKM twierdząc, że jest Żydem, a teraz dajesz kolejny link, tak samo mało wiarygodny, więc jeżeli faktycznie masz jakieś dowody, to je napisz, sparafrazuj.

Na Kwejku jestem raz na ruski rok, więc daruj sobie.

Pisałem o ortografii, a nie o poglądach...

ślepy ? podpisy są jego więc poczytaj

Ale my nie śmiejemy się z jego zawodu bo każdy jak inny, tylko śmieszne jest jak kelnerzyna dyskutuje z Noblistą. 

Nie no tego to już za wiele, kopsnij siano albo przestawie ci nos

Opublikowano

Nie mam nic do kelnerów.Bardzo dobrze, że pracuje, ale kelner ma się zajmować roznoszeniem jedzenia a nie gospodarką.Jakim prawem kelner kłóci się z noblistą z dziedziny ekonomii? To tak jakby psycholog kłócił się z inżynierem w sprawie budowy mostu.

Jak masz dowody na to, że jest Żydem o o nich napisz własnymi słowami, bo ja na tej stronie żadnych dowodów nie widzę.

Opublikowano

Nie no tego to już za wiele, kopsnij siano albo przestawie ci nos

Już CI pisałem że nawet najbardziej debilny odłam lewactwa nie traktuje poważnie tego portalu/.

Deus vult

Opublikowano

Już CI pisałem że nawet najbardziej debilny odłam lewactwa nie traktuje poważnie tego portalu/.

synu nie tak cie wychowywałem, a lewakiem nie jestem, ani kelnerem ..

pracuje jako prawnik w warszawie.

Opublikowano

synu nie tak cie wychowywałem, a lewakiem nie jestem, ani kelnerem ..

pracuje jako prawnik w warszawie.

hahah prawnik w warszawie, a wcześniej pisałeś/pisałaś  "Nie no tego to już za wiele, kopsnij siano albo przestawie ci nos". Ciekawe co prawnik z warszawy, robi na forum dla gimbusów

Opublikowano

hahah prawnik w warszawie, a wcześniej pisałeś/pisałaś  "Nie no tego to już za wiele, kopsnij siano albo przestawie ci nos". Ciekawe co prawnik z warszawy, robi na forum dla gimbusów

Aha, idąc tokiem twoje rozumowania sam jesteś gimbusem, bo siedzisz na forum dla gimbusów.Nie obrażam cię, po prostu to z tego wynika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...