Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory parlamentarne

Immoral

WYbory parlamentarne  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
    • Platforma Obywatelska
    • Zjednoczona Lewica
    • Nowoczesna PL
    • KORWIN
    • Ruch Kukiza
    • Stonoga Partia Polska
    • Ruch Narodowy
    • Nie mam 18lat.
    • Nie zagłosuję mimo prawa wyborczego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy głos będzie dobry, byle nie PO-PSL. Chociaż po ostatnich wydarzeniach (przyjęcie uchodźców wbrew woli obywateli, wyłamanie się z Grupy Wyszehradzkiej) myślę że prawica nie będzie miała większych problemów z wygraną 25.10,

PSL ma zawsze kilka % a i tak rządzi.

Bo to taka partia-galareta, rządzi PiS to robią się świętoszkowaci i pierwsi popierają rządzących, rządzi PO to śmieszkują z kościoła/opozycji i też popierają rządzących. Zmieniają poglądy częściej niż rękawiczki i dlatego zawsze "rządzą".

PS: U was też tyle reklam wyborczych w necie z Kopaczką/Szydłem?

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważam, że każdy kto chce zagłosować na korwina jest heretykiem, zresztą jak sam korwin. Dlaczego? dlatego, że gada głupoty, które nawet nie trzymają się kupy, chce chorych zmian w rządzie a i tak gówno zrobi, ponieważ jak powiedział na yt "walczę o 5%!"­

Opublikowano

12109193_10153149613827060_7553658135892

Jako pelnoletni uczen moge sobie kupic wode, papierochy 5 metrow za szkola, ale batonika w szkole nie moge. 

Uważam, że każdy kto chce zagłosować na korwina jest heretykiem, zresztą jak sam korwin. Dlaczego? dlatego, że gada głupoty, które nawet nie trzymają się kupy, chce chorych zmian w rządzie a i tak gówno zrobi, ponieważ jak powiedział na yt "walczę o 5%!"­

jakie glupoty? konkrety/

Deus vult

Opublikowano

jakie glupoty? konkrety

PS. @SuperMarian Wciąż czekam.  :O

Opublikowano

Gdzie powiedział, że walczy o 5%?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Osobiście nie zagłosuje na nikogo mimo mojego prawa wyborczego, Moim subiektywnym zdaniem przeglądając kandydatów to wszyscy są siebie warci.

Opublikowano

Osobiście nie zagłosuje na nikogo mimo mojego prawa wyborczego, Moim subiektywnym zdaniem przeglądając kandydatów to wszyscy są siebie warci.

Właśnie m.in dzięki takim, jak ty ciężko cokolwiek zmienić w tym kraju...

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

PS. @SuperMarian Wciąż czekam.  :O

sorry, nie interesuje się tym tematem.

1. "dodajcie do referendum pytanie o kare śmierci" - robi z polaków kretynów kara śmierci = wyjście z UE. (pomińmy fakt, że UE zanidługo się rozpadnie) UE gwarantuje między członkami na obecną chwilę pokój co jest dobre.

2. niejednokrotnie nie umie się sensownie wypowiedzieć.

3. nie umie się zachować w polityce, np. policzkowanie boniego, wyzywanie dudy, śmianie się z innych. Takie zachowanie nie przejdzie w polityce, przez co co roku walczy o 5%.

4. gardzi ludźmi starszymi i słabymi, chce ich skazać na nędze.

5. jest negatywnie nastawiony do młodzieży uczącej się, uważa że marnuje się pieniądze na rozwój młodocianych poprzez różne projekty.

6. kieruje się ideologią faszystowską.

7. likwidacja publicznej służby zdrowia? nie dzięki.

@Turoczek więcej nie udzielam się w tym temacie, chcesz "dowdów" na to co piszę wpisz sobie w youtube przykładowe frazy.

­

Opublikowano

1. "dodajcie do referendum pytanie o kare śmierci" - robi z polaków kretynów kara śmierci = wyjście z UE. (pomińmy fakt, że UE zanidługo się rozpadnie) UE gwarantuje między członkami na obecną chwilę pokój co jest dobre.

3. nie umie się zachować w polityce, np. policzkowanie boniego, wyzywanie dudy, śmianie się z innych. Takie zachowanie nie przejdzie w polityce, przez co co roku walczy o 5%.

5. jest negatywnie nastawiony do młodzieży uczącej się, uważa że marnuje się pieniądze na rozwój młodocianych poprzez różne projekty.

@Turoczek więcej nie udzielam się w tym temacie, chcesz "dowdów" na to co piszę wpisz sobie w youtube przykładowe frazy.

­

1. Im więcej więźniów tym więcej kasy na utrzymanie ich. Zakładając hipotetyczną sytuacje: więzień skazany na dożywocie zabija strażnika/współwięźnia. Co mu zrobią? Dołożą drugie? Kara śmierci tylko i wyłącznie w ekstremalnych sytuacjach jest dobra. Unia ma swoje +, ale sam fakt, że prawo unijne ma być nad prawem Polskim rozpierdala mnie po kątach.

2. wpisałem w google i nic mi nie wyskoczyło konkretnego. Nie będę słuchał wszystkich wypowiedzi z jego udziałem, bo zajmie mi to wieczność. Obejrzałem wiele jego wypowiedzi/spotkań z ludźmi i nie zaobserwowałem czegoś takiego.

3. Też bym zwyzywał to bydło. Nie popadaj w skrajność.

4. Niby na jaką? Na moje to chce im pomóc. Nie pamiętam dokładnie jak odnosił się do ludzi będących na emeryturze obecnie. Zwrot składek? Nie pamiętam, serio.

5. Typowe pierdolenie zwykłego zjadacza chleba i słuchacza TVN'u. 

6. Wpisałem w google i nic konkretnego nie wyskoczyło.

7. A może jednak? Pisałem już to wcześniej. Mam +22 lata, a ostatni raz u lekarza byłem w 3 liceum (czytaj jak miałem 18 lat). Sporo temu, huh? Ale i tak muszę płacić składkę. Posuwając się dalej. Prywatyzacja = lepsze usługi dzięki konkurencji. Skoro każdy się składa na NFZ to czemu owa instytucja nie wypłaca na operację dla ludzi, którzy nie mają kasy na takową? Mówię o poważnych rzeczach typu choroby serca, mózgu itp, a nie wycięcie migdałków. Ile to razy się takie rzeczy słyszało?

Opublikowano

­

1.Wyjście z Unii (ona nic nie ma wspólnego z Europą) to najlepsze co Polska może zrobić, może w końcu wrócimy do rzeczywistości.

2. A ty nie umiesz sensownie podać przykłady, tylko znowu ogólniki.

3. Ty to nazywasz polityką? xdddd

4. Skazać na nędze tzw, usłyszałeś to w TVNie?

5.Jeśli chodzi o szkolnictwo, to oczywiście że trzeba je zmienić, aktualnie to same paradoksy istnieją. 

6. Mały Polak z flagą to też faszyta? 

7. Czekanie miesiącami, latami do specjalisty. nie dzięki. 

@SuperMarian Właśnie wpiszuje te "dowdów" i nic nie wyskakuję. Może mam po prostu włączyć telewizor? 

Kiedy Wy lemingi się obudzicie że żyjecie w alternatywnej wykreowanej przez siebie rzeczywistości. 

Deus vult

Opublikowano

Tv? nie używam sorry. Wyjście z Unii dobra rzecz? no okej, chcesz płacić za fajki i wóde po 5 zł, ale transport i przemysł będzie musiał płacić za to akcyze na każdej granicy w unii, z czym się wiąże upadek gospodarki. Każda jego wypowiedź "yyyy" "eeeeeee" "a prosze pani" "eeeeyyyyyy" i tak w kółko macieja..... między innymi przez takie zachowanie walczy o 5%, jak myslisz dlaczego duda wygrał? garnitur, normalny ryj, sensownie składa zdania i ciekawy "plan".... co do medycyny fajnie, że byliście u lekaża kilka lat temu ale byście byli duuuuzo razy więcej gdyby nie jebane k***a pierdolone szczepienia itp. 

Ps. dlatego nie chcę się wypowiadać w sprawach polityki, ponieważ gimbus mówiący że ma 22 lata niby wie najwięcej ze strony jkm... gg wp

Opublikowano

Tv? nie używam sorry. Wyjście z Unii dobra rzecz? no okej, chcesz płacić za fajki i wóde po 5 zł, ale transport i przemysł będzie musiał płacić za to akcyze na każdej granicy w unii, z czym się wiąże upadek gospodarki. Każda jego wypowiedź "yyyy" "eeeeeee" "a prosze pani" "eeeeyyyyyy" i tak w kółko macieja..... między innymi przez takie zachowanie walczy o 5%, jak myslisz dlaczego duda wygrał? garnitur, normalny ryj, sensownie składa zdania i ciekawy "plan".... co do medycyny fajnie, że byliście u lekaża kilka lat temu ale byście byli duuuuzo razy więcej gdyby nie jebane k***a pierdolone szczepienia itp. 

Ps. dlatego nie chcę się wypowiadać w sprawach polityki, ponieważ gimbus mówiący że ma 22 lata niby wie najwięcej ze strony jkm... gg wp

W wyborach prezydenckich miał słaby wynik, bo większość wyborców została zabrana przez Kukiza. Znam takie przypadki gdzie mieli głosować za Korwinem, a nie wiadomo z jakich przyczyn w ostatnim momencie zmienili zdanie i wybrali Kukiza. Według mnie historia z Kukizem jest bardzo naciągania i śmierdzi i to daleko. 

Jaka jego wypowiedź dotycząca czego? Zacznijcie rzucać przykładami a nie ogólnikami bo to wydaje się śmieszne.

Chemioterapia pewnie też leczy raka? 

Deus vult

Opublikowano

O jakich k***a ty wynikach mówisz xD od 2000 roku walczy o 5-7%, tylko po to aby mieć kase na siebie... Kukiz osiągnał taki wynik tylko dla tego, że starsi ludzie, znali go jako "gwiazde" i liczyli na to, że coś zmieni... na szczęście było tych osób za mało...

masz kilka sytuacji, jest to zaledwie ok. 30 przykładów z mnóstwa...  KLIK

Ps. skoro uważasz, że chemioterapia leczy raka pokaż "dowody" bo 1 na 100 wyleczonych przypadków o niczym nie świadczy

Pss. już dawno jest lekarstwo na raka, białaczkę, cukrzyce szkoda że nikt go nie uznaje, mimo że jego skuteczność jest bardzo dobra :/

Opublikowano

O jakich k***a ty wynikach mówisz xD od 2000 roku walczy o 5-7%, tylko po to aby mieć kase na siebie... Kukiz osiągnał taki wynik tylko dla tego, że starsi ludzie, znali go jako "gwiazde" i liczyli na to, że coś zmieni... na szczęście było tych osób za mało...

masz kilka sytuacji, jest to zaledwie ok. 30 przykładów z mnóstwa...  KLIK

Ps. skoro uważasz, że chemioterapia leczy raka pokaż "dowody" bo 1 na 100 wyleczonych przypadków o niczym nie świadczy

Pss. już dawno jest lekarstwo na raka, białaczkę, cukrzyce szkoda że nikt go nie uznaje, mimo że jego skuteczność jest bardzo dobra :/

Jaką kasę na siebie? Korwin ma swoją kasę z publicystyki.

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem o chemioterapii bo widać jak czytasz ze zrozumieniem. 

Oczywiście że istnieją leki na raka, ale mafie farmaceutyczne dobrze blokują. 

Deus vult

Opublikowano

Nie musisz mi wierzyć lemingu. Tak, na tym linku co ci podałem jest wyjaśnione. Tam masz suche fakty. 

Co ty pierdzielisz? Jesteś śmieszny. Korwin również nosi garnitur jak 99% polityków, ryj to już sprawa genetyki ciekawe jak Ciebie natura obdarzyła. Duda plan? Duda to marionetka Kaczyńskiego. 

W prywatnej służbie zdrowia też są szczepienia. 

Opublikowano

Nie musisz mi wierzyć lemingu. Tak, na tym linku co ci podałem jest wyjaśnione. Tam masz suche fakty. 

Co ty pierdzielisz? Jesteś śmieszny. Korwin również nosi garnitur jak 99% polityków, ryj to już sprawa genetyki ciekawe jak Ciebie natura obdarzyła. Duda plan? Duda to marionetka Kaczyńskiego. 

W prywatnej służbie zdrowia też są szczepienia. 

nie jest tutaj mowa tylko o szczepianiach, ale o całej profilaktyce. suche fakty? raczej brednie przyciągające głosujących. Noszenie garnituru zobowiązuje go do bycia chociaż w drobnym stopni rozsądnym, a ten jak w.w policzkuje boniego, wyzywa innych polityków itd.

­

Opublikowano

nie jest tutaj mowa tylko o szczepianiach, ale o całej profilaktyce. suche fakty? raczej brednie przyciągające głosujących. Noszenie garnituru zobowiązuje go do bycia chociaż w drobnym stopni rozsądnym, a ten jak w.w policzkuje boniego, wyzywa innych polityków itd.

­

Powiesz coś więcej o tej profilaktyce? Chętnie posłucham. Jakie brednie? Przecież on tam wyjaśnia swoja słowa. Powiedział prawdę i stworzył przy tym epitet, a na całej sali cipki zrobiły się mokre. Murzyn nie jest obraźliwym słowem. 

zwróciłem uwagę, że Hiszpania, która przed Kolumbem była najpotężniejszym mocarstwem świata, po zdobyciu złota z Ameryki spadła do czwartej ligi - bo dawanie krajowi pieniędzy oznacza, że kupi on więcej zza granicy, co spowoduje zwiększenie bezrobocia:

Czego w tym zdaniu (kluczu) nie rozumiesz?

Co do wzmianki o garniturach to się sam masakrujesz w tym momencie. Zdrajcy Polski obecnie też noszą garnitury, więc do czego one zobowiązują?

Zobowiązuje to mundur, a nie garnitur. 

Opublikowano

­

Wiesz co jest ciekawe?Że człowiek, który ma zwyczaj pisania "lekaż" ma prawo głosu i ten głos jest tak samo ważny jak człowieka inteligentnego.

W tym pojebanym kraju menel z pod sklepu który nie wie za bardzo jak się nazywa ma tyle samo do powiedzenia co człowiek o wykształceniu profesora.

Żenada i kretynizm.

Co do opieki medycznej trzeba być idiotą, żeby nie widzieć, że to dla zwykłego Kowalskiego najlepsze co może być.Płacisz i tak składki, wiele rzeczy nie jest refundowane albo trzeba czekać kilka lat(przez ten czas wiele osób umiera), przy prywatyzacji to ONI by się bili o Ciebie, bili by się o możliwość zarobku i musieli by to robić DOBRZE żebyś TY był zadowolony, nie byłoby czegoś takiego że lekarz nie chce dać skierowania lub zrobić badania, obecni lekarze to największa patologia i upadek moralności ludzkiej, niestety miałem okazje się przekonać.

­

Bić k***y i złodziei.

Powiesz coś więcej o tej profilaktyce? Chętnie posłucham. Jakie brednie? Przecież on tam wyjaśnia swoja słowa. Powiedział prawdę i stworzył przy tym epitet, a na całej sali cipki zrobiły się mokre. Murzyn nie jest obraźliwym słowem. 

Czego w tym zdaniu (kluczu) nie rozumiesz?

Co do wzmianki o garniturach to się sam masakrujesz w tym momencie. Zdrajcy Polski obecnie też noszą garnitury, więc do czego one zobowiązują?

Zobowiązuje to mundur, a nie garnitur. 

Mundur przynajmniej w naszym spaczonym kraju nie zobowiązuje, bardzo często chodzą w nim takie same k***y jak w garniturach.

Opublikowano

Mundur przynajmniej w naszym spaczonym kraju nie zobowiązuje, bardzo często chodzą w nim takie same k***y jak w garniturach.

Nie kumam. Chodzi Ci o to, że wojsko nie ma jaj aby przejąć władzę w państwie czy co?

Opublikowano

Wysoko postawieni oficerowie, którzy powinni troszkę ukrócić tych "polityków" najczęściej z nimi współpracują, w latach 40'tych, Tusk czy Kopaczowa usłyszeliby przed strzałem "W imieniu Rzeczpospolitej polskiej zostajesz skazany na kare śmierci za zdradę ojczyzny".

To nie są generałowie, to są cioty i zdrajcy, nie mają nic wspólnego z żołnierzami, oficerami.

Opublikowano

Czyli co, chcesz junty w kraju? Panie daj pan spokój, to jest spadanie z deszczu pod rynnę.

Wolę przeżyć rok, czy dwa rozpierdolu totalnego, ale żeby potem było dobrze.

Opublikowano

Przykład takiego "dobrze" masz w Egipcie, tam tez rządzi wojsko po " arabskiej wiośnie ludów", a praktycznie pod nosem wyrasta im skrajna opozycja religijna którą może tam zrobić niezłe gówienko.

Opublikowano

Przykład takiego "dobrze" masz w Egipcie, tam tez rządzi wojsko po " arabskiej wiośnie ludów", a praktycznie pod nosem wyrasta im skrajna opozycja religijna którą może tam zrobić niezłe gówienko.

Weź poprawkę na geografie, u nas nikt nie zrobi skrajnej opozycji religijnej, ani nie wpierdolą się araby.

Czas spróbować innego "zła"(chodzi o politykę), która może się okazać czymś zbawiennym, szaleństwem jest robienie  w kółko tej samej rzeczy i oczekiwanie innych rezultatów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...