Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nic, nieważne, mam nadzieję, że serwer wystartuje jutro, najlepiej o czasie/z niedużym poślizgiem bo chcę grać na 100% do max lvl, max eq i max questów. Pozdro. :)

PS: Resp metinów powiększony (większa ilość metinów) czy czas respu skrócony, a jeśli tak to wszędzie (m1, m2, redlas, nowe mapki) czy tylko wybrane?

Ebmy5Hc.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nic, nieważne, mam nadzieję, że serwer wystartuje jutro, najlepiej o czasie/z niedużym poślizgiem bo chcę grać na 100% do max lvl, max eq i max questów. Pozdro. :)

PS: Resp metinów powiększony (większa ilość metinów) czy czas respu skrócony, a jeśli tak to wszędzie (m1, m2, redlas, nowe mapki) czy tylko wybrane?

Dodam jeszcze, że jest Łowisko, w którym znajdują się metiny (na pewno z lasu i red lasu, a czy jeszcze jakieś to nie wiem).

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dla osób tracących wiarę, że zrobię cheaty, od razu mówię, że na 100% będą cheaty, bo nie dość, że client nie jest zabezpieczony, to można go z łatwością rozpakować

topic: skad truta i stale itp?

Nikt nie traci wiary w Homixa XDD

Truta stale itp z dungów

Zaskoczę Cie! Jest dodane ;>

Jak miło ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

8498714371608481403521.jpeg

no taki se obiadek zjadłem chwilkę demu dalej cza siadać do pracy :D 

jutro start więc idziemy ostatnie rzeczy robić i jedziemy dalej z reklamą ;) 

Do zobaczenia Przyjaciele 

Opublikowano

8498714371608481403521.jpeg

no taki se obiadek zjadłem chwilkę demu dalej cza siadać do pracy :D

jutro start więc idziemy ostatnie rzeczy robić i jedziemy dalej z reklamą ;)

Do zobaczenia Przyjaciele 

Smacznego :D

Zawitam na serwerze. Jak z is? Gość który ma full is dominuje? Czy nie mając w ogole isa mam szanse pokonać "isowców" . 

Nie mówcie mi tekstów "zależy od eq" lub temu podobne.

Opublikowano

Kamil dobry informatyk nie ma co wiec serwer na bnak bedzie stal dlugo polecam bo gosc jest prawdziwym kotem nie zadnym podrabiancem !

Opublikowano

Dodam jeszcze, że jest Łowisko, w którym znajdują się metiny (na pewno z lasu i red lasu, a czy jeszcze jakieś to nie wiem).

W ogóle zapomniałem o tym.

Mapy do dropu props, ale mam nadzieję, że będzie łowisko v1 i v2 bo jak będzie sporo graczy chociażby 1k, a eq jest tyle do roboty to respy bossów, metinów będą obstawiane przez gildie i gracze solo mają wtedy przejebane. No i fajnie jakby było to przemyślane żeby zrobienie eq nie było kwestią obstawienia kilku bossów/metinów i ciągłego ich wybijania.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Smacznego :D

Zawitam na serwerze. Jak z is? Gość który ma full is dominuje? Czy nie mając w ogole isa mam szanse pokonać "isowców" . 

Nie mówcie mi tekstów "zależy od eq" lub temu podobne.

myślę że dasz radę jak będziesz miał dobrą taktykę 

Kamil dobry informatyk nie ma co wiec serwer na bnak bedzie stal dlugo polecam bo gosc jest prawdziwym kotem nie zadnym podrabiancem !

dziękuję i mam nadzieję że do zobaczenia na starcie. 

W ogóle zapomniałem o tym.

Mapy do dropu props, ale mam nadzieję, że będzie łowisko v1 i v2 bo jak będzie sporo graczy chociażby 1k, a eq jest tyle do roboty to respy bossów, metinów będą obstawiane przez gildie i gracze solo mają wtedy przejebane. No i fajnie jakby było to przemyślane żeby zrobienie eq nie było kwestią obstawienia kilku bossów/metinów i ciągłego ich wybijania.

to będziemy zwiększać respy ;) i skracać czas zobaczymy wszystko się dla was zrobi żeby było idealnie. 

Opublikowano

Tutaj jest o tyle fajnie, że wszystko co w ItemShopie mozna zdobyć w grze. Kupienie przedmiotu w IS jedynie przyśpiesza cały ten proces ;> Także odpowiadając na pytanie kolegi @Yo., nie dominuje :D

Opublikowano

polecam bo cycu hehe

cycu był Ćpunem ta osoba już nie żyje ;)

teraz jedynie Kamil 

@top Jak wam się klient pobiera ? pobrał jaka przepustowość patchera ? ładnie wam idzie pełną mocą ?

Opublikowano

cycu był Ćpunem ta osoba już nie żyje ;)

teraz jedynie Kamil 

@top Jak wam się klient pobiera ? pobrał jaka przepustowość patchera ? ładnie wam idzie pełną mocą ?

szanuje, j**** każde ćpanie (tak, zielsko też gimbusy xD)

/top

czy na serwerze będą takie eventy jak blaski czy coś na podobę?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem o.O tylko czekać, hehe ;) Życzę powodzenia ze startem nie zawiedźcie mnie! :)

Michale nie ma opcji zeby się coś działo mamy już 3 zastępcze hosty www o grę się nie boję jak ktoś zaatakuje to wszystko będzie filtrowane mam kilkanaście aplikacji monitorujących serwer ;) jak tylko ktoś zaatakuje adresy są wypisywane do pliku i potem leci to razem z logami do serwerowni gdzie ktoś ma serwer ;)

Opublikowano

Michale nie ma opcji zeby się coś działo mamy już 3 zastępcze hosty www o grę się nie boję jak ktoś zaatakuje to wszystko będzie filtrowane mam kilkanaście aplikacji monitorujących serwer ;) jak tylko ktoś zaatakuje adresy są wypisywane do pliku i potem leci to razem z logami do serwerowni gdzie ktoś ma serwer ;)

No to elegancko 3mam kciuki wariacie :D

Opublikowano

Nieźle się zapowiada, będę grał na 100%. Nie zawiedźcie mnie, mam nadzieję, że wszystko będzie urozmaicone i bez IS'a będzie dało się normalnie grać.

Opublikowano

Nieźle się zapowiada, będę grał na 100%. Nie zawiedźcie mnie, mam nadzieję, że wszystko będzie urozmaicone i bez IS'a będzie dało się normalnie grać.

SM dropią w grze więc można powiedzieć że IS nie ma wyłożenie Kasy == przyspieszeniu rozwoju postaci niczemu więcej ;)

No to elegancko 3mam kciuki wariacie :D

Dziękujemy i do zobaczenia Przyjacielu. 

Opublikowano

SM dropią w grze więc można powiedzieć że IS nie ma wyłożenie Kasy == przyspieszeniu rozwoju postaci niczemu więcej ;)

Dziękujemy i do zobaczenia Przyjacielu. 

A gdzie dropią te SM'y - dungenony, bossy itd.?

Opublikowano

A gdzie dropią te SM'y - dungenony, bossy itd.?

metiny, bossy, dungeony. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...