Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja genialna ! jeśli będzie taki jak jest opisane to pięknie! :D

Tak musi być nie inaczej! 

Do zobaczenia Przyjacielu. 

­A JEZELI WBIJE TEN TOP1 I WYGRAM NAGRODE TO CYCU PRZYNIESIESZ MI JĄ OSOBISCIE? JAK TAK TO CHĘTNIE ZAGRAM  W SUMIE PRZYDA MI SIE NOWA MYSZKA

osobiście nie ale listonosz owszem no chyba że mieszkasz blisko Katowic lub Łańcuta 

Oby było bez bugów bo te serwery mortyriusz s129391239 to tylko prezentacje fajną mają, no ale wbijam, wszystkie dungeony sie opłaca robić i co lvl lepsze czy np bedzie jak na terio*.pl że dungeon 180 lepszy od 200 ?

dungeony podobne ale fajnie zrobione ;)

Polecam, Cycu liczymy na Ciebie :D!

dziękujemy i do zobaczenia

Opublikowano

Wbije na 100% na start mama nadzieje ze nie bd żadnych problemów i wystartujecie punktualnie.

Ile bd channeli?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

no 24h przed startem zgodnie z regulaminem ;)

osiągnięć dużooo i będą nowe ;)

pozdrów dziewczynę od administracji. 

Panie jaki składak ? :D

Mam nadzieję że do zobaczenia ^^

Ano taki że są elementy Almerii  :D poza tym czy na mapie z małpami czerwony smok się respi ? i jak mapa dziewczynami, calineczki ...  :D

Opublikowano

troche niemiło dostałem tego smsa :v (wiem, że to spam)

i postanowiłem się zarejestrować, może wejde, ale jak robicie taką akcje z tymi kodami to chociaż mogłyby działać.

Opublikowano

Wbije na 100% na start mama nadzieje ze nie bd żadnych problemów i wystartujecie punktualnie.

Ile bd channeli?

4 + 5 vip ale jeszcze nie teraz

troche niemiło dostałem tego smsa :v (wiem, że to spam)

i postanowiłem się zarejestrować, może wejde, ale jak robicie taką akcje z tymi kodami to chociaż mogłyby działać.

kody działają musisz przepisać całość 

np. "NetMetin.pl-cxsdf"

Pomocnik
Opublikowano

Dungeony podobnie zrobione ale mi chodzi o drop bo jeden sie robi minute i po 15 perel np a drugi sie robi 10 minut i po 25 pereł to nie opłacalne

Opublikowano

Dungeony podobnie zrobione ale mi chodzi o drop bo jeden sie robi minute i po 15 perel np a drugi sie robi 10 minut i po 25 pereł to nie opłacalne

każdy podobnie trwa i są opłacalne ;)

Polecam administracje.

Lecz nie zagram. :/

szkoda lecz dziękujemy mamy nadzieję że zmienisz zdanie!

Crakowana licencja na teamspeaku. :D

a wiesz że nawet nie wiem i średnio mnie to obchodzi bo ts jest Ravena a my tylko przesiadujemy a ts to nie serwer gry więc troszkę nie w temacie drogi Przyjacielu. 

Opublikowano

Zagram zagram bez problemowo z samej przyjemności dobra administracja bógów nie ma czekam na jutro lecę do biedry kupować flaszek na start pudło ­

2i29cae.png

Opublikowano

a wiesz że nawet nie wiem i średnio mnie to obchodzi bo ts jest Ravena a my tylko przesiadujemy a ts to nie serwer gry więc troszkę nie w temacie drogi Przyjacielu. 

Prezentujecie serwer, a serwer głosowy(ts) jest jego częścią, więc to odpowiedni temat.

Opublikowano

Polecam. Reklama mi przyszła nawet sms'em z plusa. XDDD 

he he cieszymy że i taka forma dotarcia do was trafia do zobaczenia przyjacielu na starcie 

Zagram zagram bez problemowo z samej przyjemności dobra administracja bógów nie ma czekam na jutro lecę do biedry kupować flaszek na start pudło ­

dziękujemy zapraszamy i smacznego kolego 

Prezentujecie serwer, a serwer głosowy(ts) jest jego częścią, więc to odpowiedni temat.

dodatek ale polemizować można długo :D 

// zmykam na piwko i rybkę zrobię zdj. jak przyjdę zobaczycie :D 

Opublikowano

Do najlepszych graczy nie naleze ale lubie spedzac czas wlasnie przy takim serwerze gdzie jest co wyexpic i co ulepszac. Naprawde piekne sa wyglady bronii i zbroi cos oryginalnego tego jeszcze nie widzialem i na 100% 18:30 jestem na serwie zalogowany pod nickiem Aer0. Zapowiada sie bardzo ciekawie i odrazu bez sprawdzenia serwa w grze polecam oraz mam nadzieje ze bedzie z kim grac. Do jutra :)

Opublikowano

Wywalcie te hwangi za topke te inne nagrody im starczą oni będą nie do zabicia i do tego założą sobie kostium z bonami na jakąś klasę i do widzenia. A znając te wszystkie nowe polskie serwery to 40 dni nie postoi ( oczywiście tego wam nie życzę ). Czyli wszystkie osoby z topki będą mogły robić co chcą jak inni będą bić ich po 1k a oni po 20k ;d Mam nadzieję, że to przemyślicie. Powodzonka.

Opublikowano

Dla osób tracących wiarę, że zrobię cheaty, od razu mówię, że na 100% będą cheaty, bo nie dość, że client nie jest zabezpieczony, to można go z łatwością rozpakować

topic: skad truta i stale itp?

Opublikowano

­Było by po prostu zaje**ście jak byście dodali Toogle skill - Skille bez ładowania takie jak Aura miecza, Ochronka dla Bma itp :D 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Czy start będzie stuprocentowy czy przewidujecie walkę z ddos'ami=opóźniony start?

Tego raczej nigdy nie wiadomo, ale można się spodziewać ddos raczej

Opublikowano

­Było by po prostu zaje**ście jak byście dodali Toogle skill - Skille bez ładowania takie jak Aura miecza, Ochronka dla Bma itp :D

Zaskoczę Cie! Jest dodane ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...