Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym ? :D

Na mapce 100 podobno leci lepiej to prawda?

na wkurzaniu się aby znaleźć wolnego metka/ bossa i jeżdżeniu pół mapy za nim bo pozycji zapisać nie można :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na wkurzaniu się aby znaleźć wolnego metka/ bossa i jeżdżeniu pół mapy za nim bo pozycji zapisać nie można :)

Polecam ci - jak już znajdziesz, zostać w tym miejscu i dropić ulepy z mobów + dodatkowo czekać właśnie na respa :) Jedyne rozsądne rozwiązanie , wnerwiające, nudzące, ale najlepsze. U mnei się sprawdzało, ale wnerwiało jaranie po 40 razy na 1 plus :P ;) 

Co do bossów - nie dam ci rady , bo to porażka ;p ;) Na 212 lvl dalej mam szkaty nieoddane z misji z nagą bo się tego gówna ubić nie da jak wpadają wyższe lvl :) :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I tak niebieskie perły stoją na shopach i stoją ...

Z WW gówno dropi...

Jak ludzie nie umieją stawiać shopów to im nic nie schodzi :) Ja jeszcze wczoraj wystawiłem około 3/4 shopku niebieskich pereł i ziół po 20 sztuk i po 2kk za sztuke i mi w ciągu 6h zeszły wszystkie. (Dla jednych to długo, ale jak się przy okazji coś expi,dropi to wszystko czas leci)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wystawiacie te ulepy za ceny z kosmosu to ludzie nie kupują proste? Sam musisz zdecydować czy zależy ci na zysku czy na czasie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Wystawiacie te ulepy za ceny z kosmosu to ludzie nie kupują proste? Sam musisz zdecydować czy zależy ci na zysku czy na czasie.

Oraz czy potrzebujesz kasy jak najszybciej, czy ci to obojętne :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zróbcie hajp na ten serwer, ponieważ 1k nie jest aż tak dużo, dodając, że w tym 1k są boty expiące, cheaterzy, bsy i sklepy.

Opublikowano

Zróbcie hajp na ten serwer, ponieważ 1k nie jest aż tak dużo, dodając, że w tym 1k są boty expiące, cheaterzy, bsy i sklepy.

staramy się jak możemy już niedługo update robię przygotowania w wolnych chwilach. a po update promocja rozsyłka sms do graczy co też odeszli przez problemy na początku i większa reklama youtube ;)

Opublikowano

Ile osób gra na serwerze?

Jak z bugami?

Na serwerze gra około 1000 graczy. Bugów nie ma, a nawet jak są to takie, które nie dają jakiś korzyści graczom :) Więc o to się martwić nie trzeba.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Na serwerze gra około 1000 graczy. Bugów nie ma, a nawet jak są to takie, które nie dają jakiś korzyści graczom :) Więc o to się martwić nie trzeba.

wczoraj zaczęte zostały prace nad większą aktualizacją. Tak że niebawem ukarze się to na produkcji(oficjalnym serwerze) na razie testy przebiegają pomyślnie aktualizacje idą do przodu więc myślę że będziecie zadowoleni już ustaliłem że we wrześniu tak jak mi nocki w pracy wypadły będę robić nową zapowiedź tj. 31.08-04.09 w tych dniach będzie nowa zapowiedź(zaktualizowana + nowa graf) oraz potem kolejne serie u youtuberów większych i reklama sms & e-mail + banery 

Opublikowano

wczoraj zaczęte zostały prace nad większą aktualizacją. Tak że niebawem ukarze się to na produkcji(oficjalnym serwerze) na razie testy przebiegają pomyślnie aktualizacje idą do przodu więc myślę że będziecie zadowoleni już ustaliłem że we wrześniu tak jak mi nocki w pracy wypadły będę robić nową zapowiedź tj. 31.08-04.09 w tych dniach będzie nowa zapowiedź(zaktualizowana + nowa graf) oraz potem kolejne serie u youtuberów większych i reklama sms & e-mail + banery 

Raczej nowa Prezentacja :) Bo zapowiedź kojarzy się z nowym serwerem :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Planujecie dodać zwój postaci dzięki którym będzie można selać postacie w zwojach???(Jeżeli takowy jest to niech mnie ktoś uświadomi bo trochę minęło odkąd byłem na servie bo na myśl o robieniu kolejnej postki i wykonywaniu all misji odechciało mi się :P)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Planujecie dodać zwój postaci dzięki którym będzie można selać postacie w zwojach???(Jeżeli takowy jest to niech mnie ktoś uświadomi bo trochę minęło odkąd byłem na servie bo na myśl o robieniu kolejnej postki i wykonywaniu all misji odechciało mi się :P)

będzie taka możliwość. 

Opublikowano

opalca sie grac?

dajcie ss z m1

Przyjacielu poproś kogoś z rana, ja akurat w pracy jestem to nie zrobię.

Witajcie przyjaciele uprzejmie proszę was o zmianę hasła!!

Wroga konkurencja okrada was jak chce, konta są waszą własnością!!

Strzeżcie ich jak najbardziej potraficie!! 

A za tem lista Poprawek i nowości:

#Nowości:
- Dodano lotto za Yang,
- Dodano lotto za Smocze Monety,

#Poprawki:
- Zmieniono niebo w RedLesie,
- Dodano bonusy PE do BS`a,
- Poprawiono zmianę Chaneli,
- Blokada usuwania kont konto można skasować do 50Lv.(Włamania),
- Odblokowano handel odznaczeniami oraz nadano im blokadę poziomową,

Proszę zaktualizować grę przez Aktualizator!!

Dzięujemy za uwagę.
Pozdrawiam Kamil
Opublikowano

serwer absolutnie polecam!

gram 2dni, zarobilem na full is, a jeszcze 2.2kkk zostalo (bo troche przeplacalem ze wzgledu na czas :P)

o eq nie jest trudno, bdb dopasowany resp metinow/bosow na dana ilosc graczy

wszystko mi sie strasznie podoba

serdecnzie polecam serwer bo jestem metinowym wyjadaczem, a od dawna zaden serwer tak nie przypadl mi do gustu

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Właśnmie pobrałem clienta i nie mogę zaktualizować bo nie może znaleźć ścieżki , bądź pliku czy coś takiego, nawet gdy odpalam jako admin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...