Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wazne ze sa, boty tez

napisz kiedy zablokujesz mi konta :)

spadam jutro moze wbije na metka o ile bede mogl sie zalogowac :))

diablo3x.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pogratulowac administracji za blokade kont

zostalo jeszcze jedno login 11ziutek11 kupiony przez zaklinacza

nie myslcie ze poszlo wam tak latwo, sa rozne drogi prawne

nie myslicie ze trafiliscie na maloletniego frajera :)

diablo3x.png

Opublikowano

chodzi w sukience i bukiecie  w samym bukiecie stoi zakopana po cyce

nie znam nikogo w necie to szukam tutaj wrazen

Orchidea odpisala na PW ze  mi konta poblokuje ale jajca

a co z Waszym metinem,jakim to cudem wie z uruchamiam injectrora

hidarex debial to szukaj sobie w najblizszym otoczeniu

ewntualnie spojrz w lustro

NINbdRk.jpg

To chyba nic dziwnego, że masz zablokowane konta?

Weź już stąd idź, to naprawdę nudne. 

xdnXBJo.png

Opublikowano

na bierzaco bedziecie informowani w postaci skanu (z odpowiednich instutucji) jak wyglada wasza sytuacja

w przyszlym tygodniu sprawy rusza

z mila checia podjechalbym do , zeby uswiadomic "waszemu guru" metina Panu M. G.

ze niema doczynienia z osoba w jego wieku ale duzo starsza, mieszkam niedaleko N. o czym napisalem ci na meila podanego przy platnosci PayPal

moze zamienimy klika slow przez ogodzenie w "twojej firmie", telefon z PayPal aktualny?

garnituru nie musisz jeszcze czyscic, przyjdzie na to czas

diablo3x.png

Opublikowano

Tu się gangsterka dzieje pomału na mpc. Chyba zacznę się zbroić i opancerzę mój dom zanim postawię serwer mt2 XDDD

Patologia.

VsxuB58.png

Gość krzywy231
Opublikowano

na bierzaco bedziecie informowani w postaci skanu (z odpowiednich instutucji) jak wyglada wasza sytuacja

w przyszlym tygodniu sprawy rusza

z mila checia podjechalbym do , zeby uswiadomic "waszemu guru" metina Panu M. G.

ze niema doczynienia z osoba w jego wieku ale duzo starsza, mieszkam niedaleko N. o czym napisalem ci na meila podanego przy platnosci PayPal

moze zamienimy klika slow przez ogodzenie w "twojej firmie", telefon z PayPal aktualny?

garnituru nie musisz jeszcze czyscic, przyjdzie na to czas

Uwal się na pizdę cwelu i nawet nie mrugnij.

Opublikowano

JAK TO POLICEMAN PRZESZUKUJE MNIE, PRZECIEZ MAM PRAWO BANOWAĆ KOGO CHCE!!!!

TO CO MOJE JEST MOJE, CO PROGRAMUUUJE, WRAZIE CO WIEM CO W REGULAMINIE WIDNIEJEEE!!!!

Opublikowano

JAK TO POLICEMAN PRZESZUKUJE MNIE, PRZECIEZ MAM PRAWO BANOWAĆ KOGO CHCE!!!!

TO CO MOJE JEST MOJE, CO PROGRAMUUUJE, WRAZIE CO WIEM CO W REGULAMINIE WIDNIEJEEE!!!!

Ty to artysta jednak, programista onanista xD

Opublikowano

Widzę, że jest tutaj aktywny jeden z gm więc może tutaj odpowie :) A mianowicie czy GA to jakaś dzieciarnia? chodzi o to, że grałem kiedyś tutaj ale później mi się odechciało więc oddałem konto kumplowi z pokoju i nagle kilka dni temu powiedział mi, że siadł ban na wszystkie konta, czekał on kilka dni na tego "boga" Exo i kiedy się doczekał wymagał on żebym ja wbił bo są jakieś zarzuty o handel yang no to wbiłem a ten ero na to co? że to nie jestem ja bo inne ip (ciężko żeby w akademiku było statyczne ip, no ale co tam, że ga nie wie o czymś takim jak dhcp :)) Ale clown fiesta zaczeła się później bo bez żadnego słowa wyszedł ten cały ero z tsa a ktoś zmienił nazwę jego pokoju, że jest nieobecny do 27.02 ten drugi Ga tak samo xD Nie no dobre traktowanie gracza tym bardziej, że mogłem na spokojnie udowodnić, że jestem właścicielem np. podając numer telefonu z jakiego zakupiłem sm'y nie wspominając na to, że poświęca on 20 minut na tydzień! 

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

UP na Vesterisie to wolna ameryka, kumpel niech nie placze, serwer prawie wypalony

Endymion jedynie z przydupasem Orchidea aktywnie uczestnicza w blokowaniu kont

i chwalenieu sie na MPC jaki to zajebist..pl serwer maja z niedołężna administracja

w najblizszym czasie zdziwisz sie wiejski informatyku, z biurem w duzym pokoju na ulicy gdzie wrony zawracaja

nie jestes Panem i Władca, swiadczysz jakies uslugi to przypuszczam ze znasz prawo konsumenckie?

jednak niema co mowic dobry jestes, zablokowales IP z ktorego logowalem sie do gry

ale dalej nie umiesz zablokowac mozliwosci zalozenia konta na forum, pomimo zablokowania IP

w niedziele po robocie zebym mial zapuscic korzenie na ul. Chodeckiej 3/5, odczekam swoja kolejke

na tygodniu poswiece swoj prywatny czas zeby podjechac do ECK

do waszego serwera pasuje jeden dobry cytat z Foresta, cytuje:

Mama mówiła: „poznasz głupiego po czynach jego”.

diablo3x.png

Opublikowano

Leć na policje, do TVN, do GW czy gdzie tam jeszcze chcesz.

Ostatni post jaki kieruje w twoją stronę. Najpierw byłeś irytujący, potem to juz mnie bawiło a teraz gdy robisz z siebie głupka jest to najzwyczajniej w świecie żałosne.

Opublikowano

UP na Vesterisie to wolna ameryka, kumpel niech nie placze, serwer prawie wypalony

i chwalenieu sie na MPC jaki to zajebist..pl serwer maja z niedołężna administracja

w najblizszym czasie zdziwisz sie wiejski informatyku, z biurem w duzym pokoju na ulicy gdzie wrony zawracaja

nie jestes Panem i Władca, swiadczysz jakies uslugi to przypuszczam ze znasz prawo konsumenckie?

jednak niema co mowic dobry jestes, zablokowales IP z ktorego logowalem sie do gry

ale dalej nie umiesz zablokowac mozliwosci zalozenia konta na forum, pomimo zablokowania IP

w niedziele po robocie zebym mial zapuscic korzenie na ul. Chodeckiej 3/5, odczekam swoja kolejke

Co ty chcesz zrobić krzywy ryju? Serwer to nie produkt tylko bardziej podchodzi pod "Dobro publiczne"

Nie jesteś zmuszany do płacenia za korzystanie z niego, co najwyżej DOBROWOLNIE możesz to zrobić.

Albo jesteś stulejarz +30, lub spierdoliłeś po prostu z psychiatryka i cię znaleźć nie mogą.

Opublikowano

9rFS07.jpg

udvIlz.jpg

W dodatku przywalił się do osób niemych, niewiarygodne jak można być takim mądrym człowiekiem żeby uważać się za osobę dorosłą, sugerując na znajomość wszystkiego dookoła, nie znając się nawet na j. Polskim.. xDDDD Czemu ten troll 12lat nie ma jeszcze bana? BTW dla nie kumatych 'Niema" - jest osoba 'Nie ma' - nie posiada etc - On pisze "niema" cały czas xDD

Serwer polecam kilka postaci 70+ 2 dni grania eq +8/9 zarobione już na is 

Ile online i czy macie mniej-więcej ustaloną datę podania info o update? 

Opublikowano

Ta linijka regulaminu jest dla takich ludzi jak ty. Możesz nic nie zrobić a jeśli administracja uważa ze krzywo stoisz i działasz na niekorzyść serwera generując większe zużycie procesora i pamięci xD także jesteś na spalonej pozycji kolego.

Administrator ma prawo usunąć konto Użytkownika zarówno na serwerze jak i na forum, jeśli uzna, że działa on na szkodę serwera.
Jak wyglada sprawa z update?

post-1472831-0-76679700-1487972492_thumb.png

zandia_sygna.png

Opublikowano

Niech updajt wlatuje bo ludzi ubywa a serwer wciąż godny polecenia

Update będzie dopiero po tym jak wszystkie itemy z Halloween zniknął z serwera.

nlUSIa9.png

Opublikowano

@up

Kiepsko jest, bez tej aktualizacji jest klapa. Ludzie odchodzą a nowi nie przychodzą..

ja wczoraj zacząłem gre i jest bardzo fajnie że ja p******e

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jak tam gospodarka serwera? Warto wracać?

Warto, zmianki teraz są mega drogie więc łatwo zarobić.

Niedługo też wchodzi update

Opublikowano

Jak tam gospodarka serwera? Warto wracać?

Warto, zmianki teraz są mega drogie więc łatwo zarobić.

Niedługo też wchodzi update

Możesz mi podać ceny z serwera? Np truta9 stack zmianek itp. Bo nie wiem czy wracać ;p

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...