Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uuu 280 osob w temacie? bieda marna zapowiedz santeria o 23 miala ponad 1,2k

zoabcz co sie dzieje na tsie ;d

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

No i co z tego? Jak Santeria to jedno wielkie gowno... Zobacz ile bylo na starcie osob, a ile teraz tam gra... ;)

A pomysl jak tu bedzie na starcie 700 i potem 1200, to ktory serwer jest lepszy? Tam gdzie na starcie bylo 2k i potem 500, czy ten gdzie na starcie 700 a potem 1200? ;) Pomysl...

Opublikowano

teraz ten serwer jest oblewany gównem i każdy z niego odchodzi, + był cały zbugowany. xD

Opublikowano

Masz racje wszyscy w piątek o 18 będą na MPC oczekiwać na start serwera, reszta dołączy później.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie tylko Mikołaju co tu się odpier... przecież nowa maszyna i już problemy? Robi się powtórka z rozrywki. Zaczyna mi się to nie podobać.

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie tylko Mikołaju co tu się odpier... przecież nowa maszyna i już problemy? Robi się powtórka z rozrywki. Zaczyna mi się to nie podobać.

Wszystko już działa a ty skończ panikować jak zawsze.

Opublikowano

Malo wiary.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

­

Serwer ma na tyle dobre community, że jestem święcie przekonany, że graczy będzie tu od c***a. Trzeba dać im czas. ;)

Oby.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Bez najmniejszej wiedzy na temat działania pewnych systemów trochę nie rozumiem Twojego posta. Znajdź mi serwer, który przy starcie nie miał owego problemu z zalogowaniem. Auth kolejkuje sobie połączenia, przez co trzeba czasem poczekać. W momencie gdy sprawdzając ilosc podłaczeń pod auth otrzymywałem wynik 743, więc zanim to wszystko się przekolejkuje to chwila mnie.

Opublikowano

Nie żeby coś, ale kupiłem sm, chciałem kupić rękawiczke, a tu widze qtaz z tego bedzie...

@Edit

Juz działa, strona jakos sie trzyma, twarda jak chleb z biedronki :D

Opublikowano

nie dziala rejestracja... poczatek serwera a tu takie cos... sorry nawet strona nie dziala....

Z choinki się urwałeś? Zawsze na starcie serwera idą ddos-y...

Na pewno zaraz to ogarną.

Opublikowano

To tu buffka nie trzeba robic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...