Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeważnie w każdej prezentacji początek to bezsensowne wypociny, dla tego pominąłem. 

Co do powodu. Krótko i zwięźle napisane, dawno tak rzetelnych słów nie widziałem, związanych z upadkiem jakiegoś serwera.

Na pewno zagram. 

Nie wiem ja czytam każdą prezentacje bo chce wiedzieć  jak zacząć a polowa bedzie plakac gdzie to dropi,co się z tym robi itd. 

Powodzenia ;P 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co widze to zapowiada sie najlepszy server z ostatnich paru miesiecy oby tylko wszystko wypaliło i było troche graczy:) z checia zagram po kilkuletniej przerwie od metina trzeba wkoncu odpoczac od lola:)

Opublikowano

Może jakieś dokładne info od administracji dla czego to jest reaktywacja, dla czego wcześniejsza odsłona została zamknięta.

Nie każdy grał wcześniej, przed rozpoczęciem rozgrywki wolał bym wiedzieć takie rzeczy.

Należy czytać prezentacje a początek w szczególności ;p

Opublikowano

Wygląda super, zaraz zagram :D

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Może jakieś dokładne info od administracji dla czego to jest reaktywacja, dla czego wcześniejsza odsłona została zamknięta.

Nie każdy grał wcześniej, przed rozpoczęciem rozgrywki wolał bym wiedzieć takie rzeczy.

Ślepy jesteś? Na drugim pieprzonym obrazku jest wszystko opisane ale no tak lepiej przelecieć ile do G1 skad fmsy i mając w dupie zaśmiecać temat.

Oby nie było poślizgów bo czekam już :v

Opublikowano

Zawitama :D

Mapka 100lv zarobek został poprawiony ? tak że wbijając na nową mapę można dużo więcej $ zarobić niż małe lv czy jest tak jak na 1 odsłonie ?

Client przez patchera coś sie nie uruchamia ^^

Opublikowano

Mapka 100lv zarobek został poprawiony ? tak że wbijając na nową mapę można dużo więcej $ zarobić niż małe lv czy jest tak jak na 1 odsłonie ?

Na malym lv idzie w uj zarobić xD ale nie będe karmić konkurencji xD

Opublikowano

na ile h są te wierzchowce i kostiumy ze sklepu po? jest jakaś różnica pomiędzy nimi a tymi z is? ta jedna pelerynka to nieskończona?

Ze sklepu po wierzchowce są na godzine, kostiumy na stałe. Kostiumy są bez bonów, dla wyglądu. Wierzchowce dzik - 20%potwory lew - 30 exp. Tak, ta jedna złota pelerynka jest nieskończona.

To najpierw sprawdz takie rzeczy a nie w błąd innych wprowadzasz okey? :)

@topic Bronie 75 tak jak na s1?

Tak, tak jak na s1.

Czekam z nie cierpliwością na start :-) Czy któryś z administratorów odpisze mi na PW bo chyba do każdego już napisałem :-)

Odpowiedziałam.

Czy dmg żala został odbugowany? Czy daje odpowiednie wartości ataku?

Dmg żala został odbugowany.

Jaka jest mniej więcej cena peta (zł) ?

Pet 20 zł przelewem (400SM).

Punkty PO dostaje się tak samo jak we wcześniejszej odsłonie?

Tak, rozpiska na forum jest gdyby ktoś chciał.

Przez patchera client Ci się nie uruchomi jeszcze, bo nie masz wszystkich plików. Spokojnie.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ze sklepu po wierzchowce są na godzine, kostiumy na stałe. Kostiumy są bez bonów, dla wyglądu. Wierzchowce dzik - 20%potwory lew - 30 exp. Tak, ta jedna złota pelerynka jest nieskończona.

Przez patchera client Ci się nie uruchomi jeszcze, bo nie masz wszystkich plików. Spokojnie.

A zarobek poprawiony na wiekszym lv chodzi o mapke nową ? bo na poprzedniej odsłonie wiekszy sens był siedzenia na małym lv niż na 100+ 

Opublikowano

A zarobek poprawiony na wiekszym lv chodzi o mapke nową ? bo na poprzedniej odsłonie wiekszy sens był siedzenia na małym lv niż na 100+ 

Poprawione.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Serwer Pro, na pewno spędzę wolny czas w wakacje grając na nim o ile nie będzie  większych bugów. 

Pytanie: Czy na serwerze jest WO?

Tak, mamy WO, tylko u nas to są Wyspy Orków, z nowymi mapami. :)

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...