Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, zżera itemy regularnie, nie da się nic osiągnąć na tym serwie. Pada cały czas.

zżera, śmieszne. Proponuje lepiej zabezpieczyć swoje konto, bo rzadko to się zdarza komuś. Serwer ciągle jest online, więc nie rozumiem tego zdania z padaniem.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zżera, śmieszne. Proponuje lepiej zabezpieczyć swoje konto, bo rzadko to się zdarza komuś. Serwer ciągle jest online, więc nie rozumiem tego zdania z padaniem.

Nie bądź śmieszny, proszę Ciebie. Zobacz na forum ile ludzi zakłada tematy o swoje itemy które im zniknęły. Mi 3 razy zabrało itemki...

Nie bądź śmieszny, proszę Ciebie. Zobacz na forum ile ludzi zakłada tematy o swoje itemy które im zniknęły. Mi 3 razy zabrało itemki...

EDIT:

A sorry, zapomniałem. Ty nie wchodzisz w ogóle na forum, więc masz prawo nie wiedzieć co się dzieje na serwerze.

Opublikowano

2x zabralo Trute 55/58 srednie ktore k****a robilem 3 dni i to jest tez normalne no tak ;p 

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

EDIT:

A sorry, zapomniałem. Ty nie wchodzisz w ogóle na forum, więc masz prawo nie wiedzieć co się dzieje na serwerze.

Chciałeś zabsłynąć? Codziennie jestem kilka razy na forum, więc chyba mnie z kimś pomyliłeś. ;)

Opublikowano

Pytanie do graczy rly jest 500 graczy czy podkrecaja?

Podkręcanie licznika to strzał w kolano. Wystarczy wejść do gry i się rozejrzeć.

Opublikowano

Przyjemnie się gra i wbrew temu co tutaj jest pisane - wcale nie jest mało ludzi :) 

Opublikowano

Dlaczego lubie ten serwer ?

serwerek z*******y ma swoich stałych graczy i się trzyma ;)

właśnie dlatego stali gracze wbijasz do m1, a tam całe miasto znanych osób z którymi można pogadać na luzie taka społeczność na +

Opublikowano

Dlaczego lubie ten serwer ?

właśnie dlatego stali gracze wbijasz do m1, a tam całe miasto znanych osób z którymi można pogadać na luzie taka społeczność na +

Dokładnie :D, stara gwardia cały czas czuwa na serwerze

I LOVE EDM <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troszeczkę słaby serwer, ale 18 grudnia o 19.00 startuje Alt ros.pl ! Będze pompa :)

Troszeczkę słaby serwer xDD Przyjmę ,że troszeczkę to 1/10 serwera tak więc 9/10 jest taka troszeczkę dobra :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@PersergaV2

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Dobre, jeśli przez takie rzeczy miałyby padać serwery to aktualni stały by może 3.  :D

Ty chyba nie wiesz jak powinien divine stać. Ok wprowadzaj zobaczymy ile ludzi odejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...