Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Po co pokazujecie drop z 200 szkat triumfu, skoro w 20 minut na BO z rękawiczką dropnęły mi aż 2 szkaty? ^^

Polecam drop na mobach, które łatwo jest ubić. Prosta zasada - czym więcej i szybciej ubijesz, tym więcej wydropisz. ;)

Zapraszamy o 20:00 na Inwazje Kamieni Metin.

Opublikowano

­

Polecam drop na mobach, które łatwo jest ubić. Prosta zasada - czym więcej i szybciej ubijesz, tym więcej wydropisz. ;)

Zapraszamy o 20:00 na Inwazje Kamieni Metin.

Nom, poszedłem do WO to ze spota na pieczątkach po 2 kufry :p

Fishbot jest tutaj legalny? Bo coś takiego słyszałem.

tenor.gif

Opublikowano

­

Nom, poszedłem do WO to ze spota na pieczątkach po 2 kufry :P

w regulaminie pisze ze jest legalny, bo i tak by im sie nie chcialo sprawdzac fb jak nawet podstawowych bugow nie chce im sie naprawic

Opublikowano

­

Nom, poszedłem do WO to ze spota na pieczątkach po 2 kufry :P

Fishbot jest legalny.

Opublikowano

­

Drodzy gracze, dostępny do pobrania jest już oficjalny Patcher Santeria.pl. Aby uniknąć w przyszłości pobierania clienta na nowo, należy wkleić go do folderu z clientem i spatchować grę.

Kiedy naprawicie kowala w WO, bo bym chciał poexpić, ale muszę eq wbić?

tenor.gif

Opublikowano

­

Kiedy naprawicie kowala w WO, bo bym chciał poexpić, ale muszę eq wbić?

Dziś nad nim będziemy pracować, pod wieczór pojawi się changelog najblizszej przerwy technicznej.

Gracie na Santerii? Mamy dla Was parę kodów na SM za 3,69 pln. Aby doładować swoje konto należy wpisać je na stronie głównej w dziale z doładowaniami SMS. Kto pierwszy, ten lepszy!

c8c687b1
1972bcab
4f5760fe
78f1e348
b4be2349
0a30964c
d4a4fb24
5b72a93f
d969ebaf
1f1e6f84
08e3c2a9
Opublikowano

Hmmmm 0/10 na tym serwerze nie dość że wszystko działa, to na złość administracja w ogolę nie banuje botow ;p 

1zml2ck.png

To jest 1 bot z 7 ; p działały one 24/7 wyniosły w kilka dni lup o wartości Hmm? 2-3 kkk stąd aukcja na allegro ; P swoje zarobiłem. Cóż jak ktos lubi takie serwery to polecam jaaak najbardziej jak wam taka administrac odpowiada ;P 

Tylko 1 BOT został zbanowany : p z 7 więc jak najbardziej odradzam tam gry :)

Hmm niedługo nowy serwer :P

Opublikowano

witam mam pytanie,wh jest legalne na tym serwie?bo tak z 2 tyg gram na wh i wlasnie nie wiem czy za to jest ban?? licze na szczerą odpowiedz

Opublikowano
Drodzy gracze, dnia 30.06 w nocy o godzinie 2:00 odbedzie sie około dwu i pół godzinna przerwa techinczna. W jej czasie pojawiać się 

Wam będzie komunikat o nieprawidłowych danych przy próbie zalogowania na konto. Lista zmian i poprawek:

- Poprawiono Kowali na WW/WO/DT

- Poprawiono ulepszanie Stalki z +5 na +6

- Poprawiono drop przedmiotów dla Biologa począwszy od misji z Matowymi Lodami

- Poprawiono drop z Bossow dla Poziomów +105lv

- Dodano drop ziół na mapach +90lv.

- Pierścień teleportacji od dziś będzie zabierał Yang za każde TP.

- Dodano do dropu z Blasków mikstury 60 spd.

- Wejscie na WW pobierac będzie od tej chwili Kręty Klucz.

Opublikowano

Drodzy gracze, dnia 30.06 w nocy o godzinie 2:00 odbedzie sie około dwu i pół godzinna przerwa techinczna. W jej czasie pojawiać się 
Wam będzie komunikat o nieprawidłowych danych przy próbie zalogowania na konto. Lista zmian i poprawek:

- Poprawiono ulepszanie Stalki z +5 na +6

Nie przeglądam na bieżąco tego tematu, ale wydaje mi się, że już dawno chcieliście poprawić ulepszanie stalki  z +5 na +6? :D

Opublikowano

Sporo mieszanych opinii, opłaca się wbijać i zaczynać od zera? 

Co ty :D ten server padnie za miesiac dwa xD jeszcze ta gildia co napierdalana na wh a azprima nie banuje ich xDDD 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

­

Jakoś żyje, ale aktualnie tylko 1016 online :(

Jakoś żyje, no może i żyje ale nie na długo, brakuje tutaj graczy przybywających (nowych) a te 900-1000 ludzi jest graczami stałymi którzy wiecznie w is nie będą ładować nooo chyba że administracja dalej będzie ciągła co poniektóre aukcje na allegro z yang.... Żałosne <3

4469015047.png

Opublikowano

Polecam serwer mi sie spodobal ale najgorszym minusem na serwerze sa wedlug mnie ceny truty powinny chodzic po 1kkk i powinno trutki do tej pory miec malo osob ;)

Opublikowano

Polecam serwer mi sie spodobal ale najgorszym minusem na serwerze sa wedlug mnie ceny truty powinny chodzic po 1kkk i powinno trutki do tej pory miec malo osob ;)

aha -.- cena truty jest dobra bo 50-60kk 

1kkk no to byłaby przesada bo biorąc pod uwagę inne ceny przedmiotów np. azraelka 50-75kk 

bronie 65+9 maks 90kk 

wierzchowce z is 50kk 

biżu 54 +9 60-80kk 

stalki +9 50-70kk 

cena jest dobra jak na trutkę +0 ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...