Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 Dni temu było 1500 ^^..za 3 dni będzie 400...za 6 dni będzie 100....za 12 dni będzie Santeria s2 (oczywiście odbugowana, no bo jak nie jak tak)

Jak to padnie to po miesiącu zrobi santerie s2 - ten serwer to demon prędkości  xD

ps: ten serwer to nie wypał roku  :D

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 Dni temu było 1500 ^^..za 3 dni będzie 400...za 6 dni będzie 100....za 12 dni będzie Santeria s2 (oczywiście odbugowana, no bo jak nie jak tak)

800 osob na serwie xD a bedzie mnie xD

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Przypominam, ze dzis startuja dwa konkurencyjne serwery, do tego zaczeły się właśnie wakacje, także zluzujcie poslady, bo nie robicie nic, poza nabijaniem postów hejtami w tym temacie. Nie potrafie zrozumiec, po co tu gracie, skoro serwer się Wam tak bardzo nie podoba  :rolleyes:

BCPogbK.png

Opublikowano

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Przypominam, ze dzis startuja dwa konkurencyjne serwery, do tego zaczeły się właśnie wakacje, także zluzujcie poslady, bo nie robicie nic, poza nabijaniem postów hejtami w tym temacie. Nie potrafie zrozumiec, po co tu gracie, skoro serwer się Wam tak bardzo nie podoba  :rolleyes:

BCPogbK.png

Ja nie potrafie zrozumieć czemu masz tak bardzo wy*bane na graczy :)

PS Na sm'y czekam od poniedziałku :)

Opublikowano

BCPogbK.png

Kto Ci powiedział że gram? No właśnie...

Opublikowano

Ja nie potrafie zrozumieć czemu masz tak bardzo wy*bane na graczy :)

PS Na sm'y czekam od poniedziałku :)

Podejrzewam, ze gdybym mial wyjebane, to raczej nikt by Ci nie odpisal w tym temacie i serwer stał by sobie tak jak stoi. Co do SM, zapraszam na PW.

Opublikowano

Mikstury mądrości działają normalnie już ? Można je łączyć ze wszystkimi pd itp ?

Nie łączy się bodajże z pakietami 1/7/14/30 dni ;3

Ile osób online? Opłaca sie zaczynać od 0?Serwer wydaje sie spoko.

Opłaca się, 1k online w tej chwili 

dy804u.jpg

­

2i29cae.png

Opublikowano
Drodzy gracze, na stronie do pobrania dostępny jest już nowy, aktualny na dzień 27.06 client gry. Na starym cliencie od dnia dzisiejszego nie działa już ItemShop, oraz niektóre funkcje gry.

Opublikowano

Drodzy gracze, na stronie do pobrania dostępny jest już nowy, aktualny na dzień 27.06 client gry. Na starym cliencie od dnia dzisiejszego nie działa już ItemShop, oraz niektóre funkcje gry.

Kiedy dodasz wymiane tych znaków z is'a?

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ile osób online? Opłaca sie zaczynać od 0?Serwer wydaje sie spoko.

Jeżeli chcesz być okradziony i grać 0 fair play, to serwer dal Ciebie. Serwer miał 1700-2000 graczy, dziwne, że tak od sobie nie gra już 1k prawie.

Nie licząc tego, ze wo zbugowane, misje zbugowane, item shop byl zbugowany i faworyzowanie gildią. Śmieszne.

Opublikowano

sss

Opublikowano

Jeżeli chcesz być okradziony i grać 0 fair play, to serwer dal Ciebie. Serwer miał 1700-2000 graczy, dziwne, że tak od sobie nie gra już 1k prawie.

Nie licząc tego, ze wo zbugowane, misje zbugowane, item shop byl zbugowany i faworyzowanie gildią. Śmieszne.

Jedyną rzecza z tego co napisałeś, która realnie odzwierciedla to co jest na serwerze, jest to, ze chwilowo Kowal na WO nie dziala, aczkolwiek nad nim pracujemy. Takze zamiast wprowadzać ludzi w błąd zajrzał byś na forum/fanpage/ts lub do gry i zobaczył co sie dzieje na serwerze. Pozdrówki.

Opublikowano

Jedyną rzecza z tego co napisałeś, która realnie odzwierciedla to co jest na serwerze, jest to, ze chwilowo Kowal na WO nie dziala, aczkolwiek nad nim pracujemy. Takze zamiast wprowadzać ludzi w błąd zajrzał byś na forum/fanpage/ts lub do gry i zobaczył co sie dzieje na serwerze. Pozdrówki.

Zamiast robić ludzi w c***a, lepiej weź się za normalną robotę :) 

Chyba, że do końca życia będziesz opierdzielał gówniarzy. 

Serwera nie polecam, administracja to dno. 

Opublikowano

Powiedz mi na co wydać te smocze znaki !? wymiana będzie wgl kiedyś dostępna? Widziałem jak chwaliłeś się tombolą, która też nie działą xD

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano
Drodzy gracze, z dniem dziesiejszym z posada technika zegna się Asparte. Powodem takiej, a nie innej decyzji jest jego stosunek do pracy, co chyba doskonale każdy z nas widzi, my jako administracja, oraz Wy jako gracze. Na jego miejsce został zatrudniony już technik, który od dziś bierze się za poprawe kluczowych rzeczy na serwerze. Nie ma ich wiele, ale jest parę, ktore są naprawde uciażliwe, m.in takie jak niedziałający Kowal na WO, czy niedziałające Dungeony Poziomowe na co po niektórych postaciach. Jesteśmy świadomi spadku graczy na serwerze, tak samo jak i jego przyczyn oraz konsekwencji. Nie zamierzamy się temu biernie przyglądać jak konkurencyjne serwery i doprowadzić do autodestrukcji serwera, dlatego też zdecydowaliśmy się na takie kroki dla dobra projektu. Pracujemy również nad podtrzymaniem obecnej i rozbujaniem bardziej konkretnej reklamy, negocjujemy na chwile obecną z takimi osobami jak Tream, R3SPECT czy DIII, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z naszym planem, niebawem zobaczycie ich na Santerii. Na koniec pragnę również dodać, że otworzyliśmy nabór na TGM oraz Trial Moderatorów. Więcej informacji na ten temat znajdziecie u nas na forum w odpowiednim dziale.

Pozdrawiam,
Azprime wraz z Administracją.

Powiedz mi na co wydać te smocze znaki !? wymiana będzie wgl kiedyś dostępna? Widziałem jak chwaliłeś się tombolą, która też nie działą xD

Pobierz najnowszego clienta ze strony.

Opublikowano

Bardzo dobry ruch że w końcu pozbyłeś się tego marnego technika, kto jest nowym? Mi to ogólnie obojętne ale by się dobrze tylko sprawował. 

Opublikowano

Drodzy gracze, z dniem dziesiejszym z posada technika zegna się Asparte. Powodem takiej, a nie innej decyzji jest jego stosunek do pracy, co chyba doskonale każdy z nas widzi, my jako administracja, oraz Wy jako gracze. Na jego miejsce został zatrudniony już technik, który od dziś bierze się za poprawe kluczowych rzeczy na serwerze. Nie ma ich wiele, ale jest parę, ktore są naprawde uciażliwe, m.in takie jak niedziałający Kowal na WO, czy niedziałające Dungeony Poziomowe na co po niektórych postaciach. Jesteśmy świadomi spadku graczy na serwerze, tak samo jak i jego przyczyn oraz konsekwencji. Nie zamierzamy się temu biernie przyglądać jak konkurencyjne serwery i doprowadzić do autodestrukcji serwera, dlatego też zdecydowaliśmy się na takie kroki dla dobra projektu. Pracujemy również nad podtrzymaniem obecnej i rozbujaniem bardziej konkretnej reklamy, negocjujemy na chwile obecną z takimi osobami jak Tream, R3SPECT czy DIII, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z naszym planem, niebawem zobaczycie ich na Santerii. Na koniec pragnę również dodać, że otworzyliśmy nabór na TGM oraz Trial Moderatorów. Więcej informacji na ten temat znajdziecie u nas na forum w odpowiednim dziale.

Pozdrawiam,

Azprime wraz z Administracją.

Pobierz najnowszego clienta ze strony.

Kto jest tym nowym technikiem?

Opublikowano

Santriel

Serio? xD

Nie polecam. Pelno bugow. Azprime, dlaczego usuwasz tematy na forum, gdzie jest pokazane na filmiku jak PussyCar czy jakos tak gral na wh ? :)

Nikt z nas nie usuwa tematow dotyczacych WH na jakiejkolwiek postaci. Wszystko tak jak leżało, tak leży na forum. 

Opublikowano

SkrzynieTriumfu.png

No i fajnie. Niedziela triumfu z okazii nowego technika. A odpowiesz mi w końcu azprime kim on jest? Czy to wielka tajemnica wiary? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...