Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur*a jak ja kocham takich jasnowidzów. Po ch*j snujecie takie teorie ze nie ma clienta to nie ma startu ? Jak nie macie co robić to wyjdźcie na dwór a nie z góry przewidujecie co sie stanie. Administracja to też ludzie. Może im coś wypadło i muszą załatwić parę spraw na mieście i nie mieli kiedy wrzucić clienta? Mówicie ze macie słabe internety, ale to nie znaczy ze nie zdążycie go pobrać. Nie zostało do startu 15 minut tylko 9 godzin. Client pewnie będzie ważył do 1 Gb więc nawet przy bardzo słabym łączu zdążycie go pobrać -.-

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem Ci tak, jak się czegoś nie wie, to się nie podaje daty startu... albo mogli chociaż napisać, że data startu, może być przesunięta.

Wejdz chlopcze na forum i poczytaj to co pisze administracja albo osoby ktore przebywaja caly czas na forum i sledza chociazby shoutbox'a a potem sie wypowiadaj ;) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

w czwartek pisali że wywalenie systemu gildii to 5 godzin roboty,a serwer ma dopiero wystartować dzisiaj ;x

Hmm, chyba nie tylko to mają do roboty, nie pomyślałeś?

@topic Ile będzie wazył KLIENT?

Opublikowano

@Azprime

Do startu a dokładniej przybliżonej godziny (20:00) zostało 8h:47 minut, a czas dalej upływa.Klienta dalej nie ma, przypuszczając, że zostanie on nawet udostępniony o godzinie 14:00 w 6h gdzie klienta ma zamiar pobierać ~2000 osób, przy słabym necie (to też trzeba wliczyć) pobranie będzie graniczyło z cudem.

Opublikowano

@Azprime

Do startu a dokładniej przybliżonej godziny (20:00) zostało 8h:47 minut, a czas dalej upływa.Klienta dalej nie ma, przypuszczając, że zostanie on nawet udostępniony o godzinie 14:00 w 6h gdzie klienta ma zamiar pobierać ~2000 osób, przy słabym necie (to też trzeba wliczyć) pobranie będzie graniczyło z cudem.

Selekcja naturalna,najsilniejsi będą grać

79160594027661829163.png

Opublikowano

Selekcja naturalna,najsilniejsi będą grać

Nie mówiłem o moim necie, ale powiem, że Ci wyszło.. :D chodziło tu o wpisy forum, niektórzy nie mają za dobrego neta   xD

Opublikowano

@Azprime

Zycie, w tych czasach internety ma się już o wiele lepsze, a pamiętam kilka lat temu ze 2gb przy małej prędkości pobierało mi się 2h przy dużym obciążeniu i jakoś dało się pobrać. Teraz większość ma internet 50mb+ wiec 5 min i już client ściągnięty. 

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Ts: nie ma

Client: nie ma

start serwera: przesunięty

odpowiedzi w temacie: jedna odpowiedź, na dwie strony pytań

Smocze Monety: bez problemów :)

O czym to świadczy?

-  o to co najważniejsze dla admina, działa

KEVLAT7.gif

Opublikowano

Hmm, chyba nie tylko to mają do roboty, nie pomyślałeś?

@topic Ile będzie wazył KLIENT?

Standardowo jak kazdy priv metin2 - 670MB-1GB

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ts: nie ma

Client: nie ma

start serwera: przesunięty

odpowiedzi w temacie: jedna odpowiedź, na dwie strony pytań

Smocze Monety: bez problemów :)

O czym to świadczy?

-  o to co najważniejsze dla admina, działa

Wszystkie serwery jakie on robi opierają się tylko i wyłącznie o item shop to nie jest serwer robiony z pasji tylko dla $ 

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Wejdz chlopcze na forum i poczytaj to co pisze administracja albo osoby ktore przebywaja caly czas na forum i sledza chociazby shoutbox'a a potem sie wypowiadaj ;)

Nawet mnie nie znasz, a już piszesz do mnie "chłopcze", masz zbyt mały poziom inteligencji, by do mnie pisać.

Opublikowano

Na którą godzinę jest przewidziany start?

Start przewidziany jest na 20;00, naturalną sprawą są ddsy, które utrudnią start serwera .

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Dlaczego nie ma jeszcze oficjalnej prezki w prezentacjach?

Nie było startu,

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Z tego co pisali na forum klient juz jest wrzucany na hosting ;) 

Mój PC 

Opublikowano

Jak beda klucze do otwierania skrzyn to otwierac moze  dostaniecie 400kk jak na ascarialu s2 :D

Możesz to jakoś rozwinąc?, nie rozumiem (zapewne tak jak wiekszosc )

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Jak juz by takie cos mialo miejsce to chciales powiedziec raczej 1kk ;)

Mój PC 

Opublikowano

Wyczuwam mega laga na hostach :D 

Mój PC 

Opublikowano

Możesz to jakoś rozwinąc?, nie rozumiem (zapewne tak jak wiekszosc )

No jak to co :D na ascarialu s2 na s1  (server azprima s1 tez byl jego) byl bug z brylkami na s2 otwierales jakies skrzynie i dostawales brylke 400kk i mogles sobie kupic cale m1 :D (egzo 500k).Na s1 dalo sie kopiowac brylki pare osob pisalo ze caly czas byl ten bug od poczatku s1 wiec tutaj tez pewnie bedzie jakis z brylkami   <_<.Azprime tak pisales ze bedzie wielki rework s1 i gdzie on jest?

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...