Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic trudnego q 3 w 2 e 1 r 1

Nie za fajnie grami się yasuo na tym..

Do yasuo nie polecam :D

bPF1HEU.png

Opublikowano

co zrobić odpalam to na customie i pod f7 nie włącza mi się żadne menu. Posiadam ten plik d3d czy jakoś tak. Za pomoc dam + :)

Opublikowano

co zrobić odpalam to na customie i pod f7 nie włącza mi się żadne menu. Posiadam ten plik d3d czy jakoś tak. Za pomoc dam + :)

Musisz do włączyć w trakcie gry stronę albo dwie zrobiłem mini instrukcje.

­

giphy.gif

Opublikowano

Dostanę bana na mainie jeśli odpale to sobie na smurfie? Np. przez IP itd?

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Wie ktos jakimi postaciami najłatwiej gre wycarrowac ? i jak ktos mi poda to prosił bym o  ustawienie jeszcze np R 3 W 2 Q 3 E 1

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

jak ustawic ez, dravena ,cassio dobrze? :)

Pod Draven działa tylko dobrze E " E is working fine  at max/mid range"

Pod Cassio Q1 W2 E3 R4

Pod Eza działa tylko Q,W : Q1 W2

bPF1HEU.png

Opublikowano

ktoś pisał że ma problemy z heim. Ja ustawiłem wszystkie skille na 1. Trochę śmiesznie,ale wszystko działa 90% hp zbić w sekundę. Really?

Yes - Really, use only brain spacebar and loader. < =enemy claps

Gorąco polecam ;)

Opublikowano

Wie ktos jakimi postaciami najłatwiej gre wycarrowac ? i jak ktos mi poda to prosił bym o  ustawienie jeszcze np R 3 W 2 Q 3 E 1

Cassio Ryze Diana Ez

Cassio: Q1 W2 E3 R4

Ryze: R1 W2 Q1 E4

Ezreal : Q1 W2

bPF1HEU.png

Opublikowano

Wracając do ustawień cassiopei. Miałem właśnie ustawione 1Q 1W 1E 2R rage na 200 coś i wiecie co... Nie, to trzeba poczuć... Polecam ten build (ps jest bardziej wykrywalny) wiadomo... Ale jest OP!

Jeszcze ten pro evade. Tak pomyślcie sobie, kiedy to będzie ogarnięte i dopracowane. Co będzie górą? Program do którego jest setki skryptów z czego połowa jest w cenie? (użycie wielu skryptów stwarza problemy, nieaktualizowane też..

a może program do którego nie ma dostępu (normalnie) niby można otrzymać zaproszenie, ale wiadomo. Co prawda jest trochę lepszy, można użyć wielu skryptów. Wadą tego programu jest ciągłe tworzenie i używanie exploitów, za co ban idzie tak szybko, jak pijaczynie piwo..

A tu mamy programik, nie zżera dysku, pamięci etc. Jest tak prosty w obsłudze, że nawet mój 5letni brat, będzie wiedział jak go używać... Zastępuje profesjonalne, płatne skrypty do lola. Po co to? No właśnie. ps: z tym powyższym ustawieniem, zrobiłem casswhoping (bez skillów z pleców :D i ten wasz evadeeee, mam go tutaj - tak to do was bolowcy) Polecam jeszcze raz, donate również im się przyda. Ten program ma sens ;)

Pozdrawiam

@CuddleAveJa Oj tam drewniany... Jak to mówio.."nie od razu Rzym zbudowano" Skoro teraz jest drewniany, poczekamy będzie brązowy, potem będzie srebrny złoty, no od drewna zacząć trzeba :D To dopiero początek.

Opublikowano

Wracając do ustawień cassiopei. Miałem właśnie ustawione 1Q 1W 1E 2R rage na 200 coś i wiecie co... Nie, to trzeba poczuć... Polecam ten build (ps jest bardziej wykrywalny) wiadomo... Ale jest OP!

Jeszcze ten pro evade. Tak pomyślcie sobie, kiedy to będzie ogarnięte i dopracowane. Co będzie górą? Program do którego jest setki skryptów z czego połowa jest w cenie? (użycie wielu skryptów stwarza problemy, nieaktualizowane też..

a może program do którego nie ma dostępu (normalnie) niby można otrzymać zaproszenie, ale wiadomo. Co prawda jest trochę lepszy, można użyć wielu skryptów. Wadą tego programu jest ciągłe tworzenie i używanie exploitów, za co ban idzie tak szybko, jak pijaczynie piwo..

A tu mamy programik, nie zżera dysku, pamięci etc. Jest tak prosty w obsłudze, że nawet mój 5letni brat, będzie wiedział jak go używać... Zastępuje profesjonalne, płatne skrypty do lola. Po co to? No właśnie. ps: z tym powyższym ustawieniem, zrobiłem casswhoping (bez skillów z pleców :D i ten wasz evadeeee, mam go tutaj - tak to do was bolowcy) Polecam jeszcze raz, donate również im się przyda. Ten program ma sens ;)

Pozdrawiam

Donated :)Wszystko ok prócz orbwalkera który jest drewniany ._.

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...