Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie tutaj skrypty do postaci czy coś pobrać ?

Opcje są uniwersalne. Wszystko ustawiasz pod siebie, działa na każdej postaci.

eSwH2k3.png

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opcje są uniwersalne. Wszystko ustawiasz pod siebie, działa na każdej postaci.

tylko na zedzie tego combo jakiegos super nie zrobi prawda ?

@cassiopeia i ryze cudo :D teraz patrze vayne

@totalna porazka vayne

Opublikowano

Cheat mocny, ale nie wiem czy przyniesie im jaki kolwiek zysk skoro pełną wersję dali za darmo na start. Pojawią się cracked version i tyle bedzie z projektu.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Cheat mocny, ale nie wiem czy przyniesie im jaki kolwiek zysk skoro pełną wersję dali za darmo na start. Pojawią się cracked version i tyle bedzie z projektu.

L# był za darmo jakoś od sierpnia 2013 lub 2014 roku jeśli dobrze pamiętam. I co? kasę kroją. :v

Opublikowano

Evadee tylko mocny moim zdaniem, no i cassio ryze bo vayne porazka, zeda teraz testuje i tylko q + e bo w wali tylko gdy bedzie za przeciwnikiem a ulti po calym combo

@na riven jest zrobiony skrypt caly a nie zaden custom btw polecam wypróbować ;)

@Edit 2 jest zrobiony skrypt ale bez orb walkingu troche fail ;d

Opublikowano

Evadee tylko mocny moim zdaniem, no i cassio ryze bo vayne porazka, zeda teraz testuje i tylko q + e bo w wali tylko gdy bedzie za przeciwnikiem a ulti po calym combo

@na riven jest zrobiony skrypt caly a nie zaden custom btw polecam wypróbować ;)

Bot jest w fazie testów wiec nie ma sie co dziwic ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Niezłe to jest, bardzo dobre predykcje, evade tez niczego sobie. Spoko opcje kustomizacji, w szczególności na plus opcja "AA before spell", na propsie. Testowałem narazie Ryze, jest zajebiscie, lece nim teraz jakiegos drafta ogarnać.

Edit - 
nSrrhuZ.png
OP to jest xD

Opublikowano

Do jakich postaci jest tam zrobiony skrypt? Wiem tylko o riven.

Pod wszystko działać powinno ale np na Bardzie nic nie robi prócz autoatakowania. Ryze i Cassio ładnie orają. Lux też świetnie trafia.

Opublikowano

nie działa mi ich strona. Tylko ja mam ten problem?

Pewnie DDoSy albo niezapowiedziana przerwa techniczna. ;) Mi także nie działa chwilowo.

Opublikowano

Zamiast k***a ddosować stronę dali by pograć użytkownikom ahahah :)

Ciekawe za ile coś z tym zrobią, są dwie opcje czekać aż przestaną ddosować albo aż admini stronki zaczną działać i jakoś blokować ataki..

bPF1HEU.png

Opublikowano

Jakością sie nie przejmujcie, to dopiero początek, zapewne kilka osób z was znało początki bola czy też L# (w sumie ja też).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...