Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa wam teraz?Bo mi jak włączam to się zwiesza albo failed to download ?

Zasadniczo, to tak jakbym ci posłał ddosa na internet, następnie zapytał czy działa... Za miast pytać tutaj, zobaczyłbyś na oficjalnej stronie czy jest online. (A obecnie jest offline przez przeciążenie) A że program zależny jest od tej strony, nie odpalisz programu. Chyba że bonzo hakierzy pójdo spać xD

Opublikowano

Zasadniczo, to tak jakbym ci posłał ddosa na internet, następnie zapytał czy działa... Za miast pytać tutaj, zobaczyłbyś na oficjalnej stronie czy jest online. (A obecnie jest offline przez przeciążenie) A że program zależny jest od tej strony, nie odpalisz programu. Chyba że bonzo hakierzy pójdo spać xD

Zauważyłem że ddosy lecą ciągle o tych samych godzinach hahah :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Zauważyłem że ddosy lecą ciągle o tych samych godzinach hahah :)

Wiesz, pierwsza jest szkoła, potem ddosujemy <3  Szkoda, brakuje im porządnego Hakera by zrobił zabezpieczenia.

btw. Właśnie spolszczyłem te menu i chciałem przetestować. Ni uja. co Offline, to offline :unsure: Co do strony, captcha faktycznie by się przydało :P

Opublikowano

A taki fajny program :P

Kuźwa, nie majo co robić :c

@Martfy90 i tak ci działać nie będzie bo off, a admin pewnie będzie jutro może. Może będzie działać jeszcze, a może nie. Echem, no comment. Wychodzę.

Opublikowano

Dlaczego nie da się pobrać z żadnego ze źródeł :( ?

Mogę ci podać link do pobrania Loadera.

Tutaj albo na pw.

A taki fajny program :P

Kuźwa, nie majo co robić :c

@Martfy90 i tak ci działać nie będzie bo off, a admin pewnie będzie jutro może. Może będzie działać jeszcze, a może nie. Echem, no comment. Wychodzę.

Teraz graj bo akurat działa :) a nie wiadomo za ile ddosy polecą hah :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Wie ktos jak ustawic na Akali ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jak naprawić błąd spowodowany tym że za każdym razem na dole okienka programu pisze że czeka na następną grę, odpalam randomy i dalej to samo, wcześniej działało teraz niby czeka na next game przez co po naciśnięciu f7 nie ukazuje się menu w grze.

Opublikowano

co Wy chcecie? rozumiem, że przyzwyczajeni z bola i L, że wszystko gra, jest cacy idealnie, ale to przecież dopiero nowy cheat do LoLa i jak twórcy pisali - chcą zrobić coś innego, różniącego się od pozostalych. dajcie czas a może się konkretnie wyrobi ;)

jak ktoś ma małe wymagania i poszukuje jedynie wspomagacza lekkiego to ten program raczej sie nada;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Jak naprawić błąd spowodowany tym że za każdym razem na dole okienka programu pisze że czeka na następną grę, odpalam randomy i dalej to samo, wcześniej działało teraz niby czeka na next game przez co po naciśnięciu f7 nie ukazuje się menu w grze.

Loadera odpalasz jak już jesteś w grze. To jest normalne, że tak pisze

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Loadera odpalasz jak już jesteś w grze. To jest normalne, że tak pisze

Teraz już zrobili tak, że nie trzeba resetować loadera gdy zaczynasz nową grę. Włączasz go raz i po prostu grasz :D

A tu macie jeśli ktoś nie znasz ANGIELSKIEGO jak można zmienić sobie język > http://gamingonsteroids.com/topic/91-translating-the-gos-to-you-language/

bPF1HEU.png

Opublikowano

Mi sie troche wydaje ze latwo bedzie to wykryc :v. A nie chce stracic kolejnych 2k zł.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Jak na tym czymś działa riven? Szybkie combo? Dobrze canceluje animacje?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFrytek122

Bol, l# i gos nie jest bezpieczne. Żaden program który injectuje w lola nie jest bezpieczny, bo możesz wyłapać za niego perma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...