Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loader musisz włączyć w grze. Klikasz F7 i wszystko działa. Jak będzie błąd to pisz.

Tam wszystko jest napisane Dodge Spells czy coś takiego w tej chwili nie mogę sprawdzić. Co do syndry to musisz popróbować tych ustawień w HarrasCombo.

­

ja pier.. czy tak ciężko jest zrozumieć to ze nic mi się nie wyświetla pod F7 mogę naciskać klikać na wirtualnej klawiaturze nic mi się nie wyświetla pod klawiszem F7  nie wyskakuje mi menu pod klawiszem F7 jaśniej tego się opisać nie da i nie nabijaj postów a czytaj ze zrozumieniem  a teraz nawet strona nie działa

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pier.. czy tak ciężko jest zrozumieć to ze nic mi się nie wyświetla pod F7 mogę naciskać klikać na wirtualnej klawiaturze nic mi się nie wyświetla pod klawiszem F7  nie wyskakuje mi menu pod klawiszem F7 jaśniej tego się opisać nie da i nie nabijaj postów a czytaj ze zrozumieniem  a teraz nawet strona nie działa

A czy tobie tak ciezko zrozumiec slowa ktore sa napisane w tym temacie?

W loaderze masz jak byk napisane co robic. Musisz wejsc do gry ( custom ), by zainjectowac i 'ustawic' GoS, pozniej wchodzisz jeszcze raz i wuala. 

Musisz tez miec pobrane directx.

Wystarczy czytac komentarze, tutaj juz sie sporo wypisali o problemach i nie tylko.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A czy tobie tak ciezko zrozumiec slowa ktore sa napisane w tym temacie?

W loaderze masz jak byk napisane co robic. Musisz wejsc do gry ( custom ), by zainjectowac i 'ustawic' GoS, pozniej wchodzisz jeszcze raz i wuala. 

Musisz tez miec pobrane directx.

Wystarczy czytac komentarze, tutaj juz sie sporo wypisali o problemach i nie tylko.

boże święty trzymaj mnie mi wszystko działa tylko w grze nie pojawia mi się to pierdolone menu pod klawiszem F7

Opublikowano

No nie wiem. Ciakawe ciekawe lecz troche lipnie podchodze do lola po ostatnim BAN Wave moze sie przelamie i powruce do lola ale, ale jestem ciekawy kiedy zakonczy sie zabawa i czy beda tez takie same akcje jak z L#Sharpem.

Co do rozwoju moda jak najbardziej rozwijaj, tylko zostaje kwestia OPTYMALIZACJI czy tak jak w przypadku L#Sharpa na poczatku jego kariery RAM nawed nie drgnal FPS ciagle byl staly po jakims czasie wraz z UpDatami zaczely sie spadki FPS duzy pobur pamieci RAM i procesora wszystko prawie sie topilo.

No cuz zycze powodzenia 

Opublikowano

No nie wiem. Ciakawe ciekawe lecz troche lipnie podchodze do lola po ostatnim BAN Wave moze sie przelamie i powruce do lola ale, ale jestem ciekawy kiedy zakonczy sie zabawa i czy beda tez takie same akcje jak z L#Sharpem.

Co do rozwoju moda jak najbardziej rozwijaj, tylko zostaje kwestia OPTYMALIZACJI czy tak jak w przypadku L#Sharpa na poczatku jego kariery RAM nawed nie drgnal FPS ciagle byl staly po jakims czasie wraz z UpDatami zaczely sie spadki FPS duzy pobur pamieci RAM i procesora wszystko prawie sie topilo.

No cuz zycze powodzenia 

Jakiego moda? To nie mod tylko nowe narzędzie wspomagania rąk w League Of Legends.

Pisze się L# a nie L#Sharp... # - Sharp // L# - LeagueSharp.

Btw. powróce*/pobór*/cóż*.

Opublikowano

boże święty trzymaj mnie mi wszystko działa tylko w grze nie pojawia mi się to pierdolone menu pod klawiszem F7

Masz to włączyć W GRZE. ROZUMIESZ? GDY JUŻ KUPISZ ITEMY WŁĄCZASZ TO, KLIKASZ DOWNLOAD WCHODZISZ DO GRY I KLIKASZ F7.

­

giphy.gif

Opublikowano

Masz to włączyć W GRZE. ROZUMIESZ? GDY JUŻ KUPISZ ITEMY WŁĄCZASZ TO, KLIKASZ DOWNLOAD WCHODZISZ DO GRY I KLIKASZ F7.

­

no ja to wszystko robię odpalam grę na sam koniec tego bota ale pod klawiszem F7 nic mi się nie odpala to menu mi nie wyskakuje rozumiesz wszystko zainstalowane mam prawidłowo etc. ale brak menu nawet na spacji sama postać chodzi chodzi o to ze nie wyświetla mi się menu pod klawiszem F7

Opublikowano

Jakiego moda? To nie mod tylko nowe narzędzie wspomagania rąk w League Of Legends.

Pisze się L# a nie L#Sharp... # - Sharp // L# - LeagueSharp.

Btw. powróce*/pobór*/cóż*.

tak btw. to do prezydenta to juz sie nie dopierdalacie a tez ma Dysleksie i dysgrafie zajebiscie, a nie uzywam podkreslacza bledow tak jak ty 

Opublikowano

On jest kretynem i tyle. Kazałem mu pobrać konkretny plik .dll który jest wymagany ale co tam XDD

Skoro ja jestem kretynem tak ? po co mam instalować jakieś pliki które już posiadam ??? przy normalnej oryginalnej wersji Windowsa 7 jest wszystko  driexy etc. wszystko posiadam panie wszystkowiedzący postać na spacji chodzi a pod klawiszem F7 nadal mi się nic nie wyświetla jakie rozwiązanie pan wszystkowiedzący proponuje ?

]38763642074655955906.png

Opublikowano

Zrób tak:

1. Włącz program i kliknij "Download and Install" Steroids1.png
  2. Znajdź grę w lolu wybierz postać, gdy już będziesz w grze wyłącz to okno.
  3. Następnie je włącz
  4. Klikasz F7 i tyle.

­

giphy.gif

Opublikowano

Zrób tak:

1. Włącz program i kliknij "Download and Install" Steroids1.png
  2. Znajdź grę w lolu wybierz postać, gdy już będziesz w grze wyłącz to okno.
  3. Następnie je włącz
  4. Klikasz F7 i tyle.

­

no to robię cały czas tak i pod F7 mi się nie wyświetla menu cały czas w koło pisze to samo  nie ma menu u mnie pod klawiszem F7

Opublikowano

no to robię cały czas tak i pod F7 mi się nie wyświetla menu cały czas w koło pisze to samo  nie ma menu u mnie pod klawiszem F7

Nie ma żadnych errorów???

­

giphy.gif

Opublikowano

Nie ma żadnych errorów???

­

no właśnie nie na spacji postać sama chodzi i używa sporadycznie umiejętności lecz pod klawiszem F7 nie wyświetla mi się to menu co powinno się wyświetlać sprawdzałem inne klawisze również się nie wyświetla

Opublikowano

no właśnie nie na spacji postać sama chodzi i używa sporadycznie umiejętności lecz pod klawiszem F7 nie wyświetla mi się to menu co powinno się wyświetlać sprawdzałem inne klawisze również się nie wyświetla

Próbowałeś usunąć i pobrać?

­

giphy.gif

Opublikowano

Napisz na forum cheata, napewno ci pomogą bo znają swój program a nie to co tutaj ;D

Opublikowano

Próbowałeś usunąć i pobrać?

­

oczywiście ze tak nawet próbowałem na innym kompie na innym kompie działa normalnie a tutaj nie a wszystko jest tak samo to samo oprogramowanie sterowniki etc.

Opublikowano

oczywiście ze tak nawet próbowałem na innym kompie na innym kompie działa normalnie a tutaj nie a wszystko jest tak samo to samo oprogramowanie sterowniki etc.

Ustaw macro na klawisz f7.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pobierz, a następnie zainstaluj:

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6812

jeżeli nie masz .net frameworka:

https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=40779

eSwH2k3.png

Opublikowano

ja to wszystko mam zainstalowane ^^nie wiem od czego to może zależeć ze mi się pod klawiszem F7 nie uruchamia menu na jednym kompie wszystko ok a na 2 gim lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...