Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakością sie nie przejmujcie, to dopiero początek, zapewne kilka osób z was znało początki bola czy też L# (w sumie ja też).

Początki sharpa=penty na marskmanie, faktycznie bylo zle :)

Opublikowano

Początki sharpa=penty na marskmanie, faktycznie bylo zle :)

Chyba rajza tutaj nie widzialeś - izi penta cassio tez kosa

Opublikowano

server padl tak jak by ich albo cos robia Ryze gralem tez OP

Polecam ci pograć Riven bo do niej jest zrobiona zakładka nawet :D

bPF1HEU.png

Opublikowano

Co z tym będzie ??

Nie wiem ale w*****a mnie takie coś ktoś zrobił kawał dobrej roboty a Autorzy podobnych projektów chcą go zniszczyć a myślałem, że tylko w Polsce jest taki burdel :v :mellow:

bPF1HEU.png

Opublikowano

Co z tym będzie ??

Dzisiaj w nocy strona prawdopodobnie wstanie.

to podrzucisz linka pozniej :)

Do czego Ci ma linka podrzucić? Wszystko jest zawarte w programie.

Nie wiem ale w*****a mnie takie coś ktoś zrobił kawał dobrej roboty a Autorzy podobnych projektów chcą go zniszczyć a myślałem, że tylko w Polsce jest taki burdel :v :mellow:

Przecież zawsze tak jest. Powstał leaguesharp=bol dssował ich. To się nazywa konkurencja.

działa wam ?

Działa,stara dllka i wszystko chodzi,chyba że masz wyższą rangę na forum to posiadasz specjalnego loadera.

Opublikowano

Co z tym będzie ??

oo siema płaczku dobrze  że dostałeś bana za oszukiwane staff ;)

btw. po co ci czit? jak mówiłeś że ci nie potrzebne mhmm?

@topic

może strona upadła i mają inną? Kappa

Opublikowano

oo siema płaczku dobrze  że dostałeś bana za oszukiwane staff ;)

btw. po co ci czit? jak mówiłeś że ci nie potrzebne mhmm?

@topic

może strona upadła i mają inną? Kappa

Ale loader jest polaczony ze strona ktora nie dziala, pewnie maja jakas konfe lub inny bullszit ale jest jedna oryginalna strona gdzie jest wszstko podlaczone. ( przynajmniej public )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ale loader jest polaczony ze strona ktora nie dziala, pewnie maja jakas konfe lub inny bullszit ale jest jedna oryginalna strona gdzie jest wszstko podlaczone. ( przynajmniej public )

no tak, a teraz loader zdekodować i po prostu żeby się nie łączył i gitarka :D

@ernesternest

pewnie strzela kappa

@Kletko

weź nie rozmieszaj XDD o ja. xD tak samo jak adox XDD

Opublikowano

Dzisiaj w nocy strona prawdopodobnie wstanie.

Do czego Ci ma linka podrzucić? Wszystko jest zawarte w programie.

Przecież zawsze tak jest. Powstał leaguesharp=bol dssował ich. To się nazywa konkurencja.

Działa,stara dllka i wszystko chodzi,chyba że masz wyższą rangę na forum to posiadasz specjalnego loadera.

Skąd masz takie informacje o loaderze?

Opublikowano

Jestem supportem tego projektu.

i sie zaczyna twoje pierdolenie jak zwykle, wszystkim jestes na sharpie na bolu twórca zostań może jeszcze, zadne twoje info sie NIGDY nie sprawdzilo i tylko spamujesz i syf robisz na tym forum, co do projektu to tylko ryze i cassio jak narazie ;^

Opublikowano

i sie zaczyna twoje pierdolenie jak zwykle, wszystkim jestes na sharpie na bolu twórca zostań może jeszcze, zadne twoje info sie NIGDY nie sprawdzilo i tylko spamujesz i syf robisz na tym forum, co do projektu to tylko ryze i cassio jak narazie ;^

Gdy tylko strona wstanie,wstawię tutaj link do swojego profilu,gdzie będzie widniała ranga Local Supporta.

Z bola nie korzystam,czasami przetestuje tylko exploity jak mordki podeślą. Z Sharpem byłem związany dopóki nie stał się paid,teraz latam na crackach. Nie mam zamiaru dokarmiać joduski który jest złodziejem i krętaczem (czasy epvp). Jedynymi wartymi uwagami osobami z sharpa jest Honda(dostał ode mnie pokaźną dotacje) i był Hellsing,lecz ten poszedł po rozum do głowy,i odszedł do elkobuddy.

Działa tylko świetnie na ryze i cassio? Żartujesz sobie chyba z potęgi tego programu,pograj na Lux,Ezrealu lub innym champie opartym na skilshotach,miss może się zdarzyć jedynie jak skoczy Ci ping. Przypominam,że to jest nadal beta.

Opublikowano

Jest jakaś różnica w kolejności ustawiania HarrassCombo?  Bo generalnie zawsze daje do każdego skilla na max [4pkt] i nie jest źle.

Jest.

1 - używa 1 chyba że jest out of range

2- używa 2 chyba że jest our of range

itd.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Ja tez wlasnie do wszystkiego daje po 4 bo nie wiem jak dobrze ustawic

Moglby mi ktos dokladnie napisac jak mam ustawic harasscombo?

bPF1HEU.png

Opublikowano

strona nie działa wiec loader też nie a ty jakoś grasz. ;d

ustal 3

Opublikowano

Gdy tylko strona wstanie,wstawię tutaj link do swojego profilu,gdzie będzie widniała ranga Local Supporta.

Z bola nie korzystam,czasami przetestuje tylko exploity jak mordki podeślą. Z Sharpem byłem związany dopóki nie stał się paid,teraz latam na crackach. Nie mam zamiaru dokarmiać joduski który jest złodziejem i krętaczem (czasy epvp). Jedynymi wartymi uwagami osobami z sharpa jest Honda(dostał ode mnie pokaźną dotacje) i był Hellsing,lecz ten poszedł po rozum do głowy,i odszedł do elkobuddy.

Działa tylko świetnie na ryze i cassio? Żartujesz sobie chyba z potęgi tego programu,pograj na Lux,Ezrealu lub innym champie opartym na skilshotach,miss może się zdarzyć jedynie jak skoczy Ci ping. Przypominam,że to jest nadal beta.

Tylko z tych których narazie grałem ryze i cassio dzialaly swietnie bo zed uzywal q tylko gdy byl przy typie a w tylko gdy mogl dac za niego ;), nie mam jak teraz ezreala ani lux wypróbować

Opublikowano

Na cassio q1,w2,e3,r4. Na forum pewnie ktoś wrzuci config do postaci jaki jest najlepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...