Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staram się być na bieżąco bo bardzo spodobał mi się ich projekt więc jak będzie coś wiadomo dam wam znać :)

bPF1HEU.png

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze nikt bana nie dostał?

Działa to?

Jak się sprawuja postacie typu Syndra?

Grać tylko Ryze, Cassio, Ez?

Opłaca sie grać innymi?

Instaluje się jakoś skrypty czy wszystko w grze się ustawia? 

Za odpowiedź dam + lecz uwzględnij mój nick poprzez @Matek1193 żebym widział ;> 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jeszcze nikt bana nie dostał?

Działa to?

Jak się sprawuja postacie typu Syndra?

Grać tylko Ryze, Cassio, Ez?

Opłaca sie grać innymi?

Instaluje się jakoś skrypty czy wszystko w grze się ustawia? 

Za odpowiedź dam + lecz uwzględnij mój nick poprzez @Matek1193 żebym widział ;> 

Banów nie było, działać niby działa chociaż strona po parę razy dziennie jest nieosiągalna, cassio i ryze są najbardziej polecani a reszta bez jakiegoś wielkiego szału, wszystko masz pod F7 w grze. Ogólnie mówiąc szału nie ma i dupy nie urywa. Projekt dopiero powstał i się rozwija więc nie ma co oczekiwać, ale i tak poczekam na lepsze czasy, bo do gry na tym mnie nie ciągnie chwilowo

Opublikowano

@Matek1193

nikt

gdy forum jest dostepne to cheat tez dziala

nie wiem nie gralem ale raczej srednio

grać tylko postaciami ze skillshotami

w grze się wszystko ustawia

Opublikowano

@Matek1193 Polecam Ryze Cassio Ez Lux Syndra działa z*********e, wystarczy że jak grasz pierwszy raz np. Ezem to ustawiasz sobie i to ci się samo zapisuje potem np grasz syndrą i masz ustawienia pod syndre działa z*********e ale to jeszcze beta :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Ciekawe jak szybko bany polecą, ja nawet nie próbuje bo będzie to samo co z liczszarpem

Czemu niby mają być bany :)?

Skoro nie ma exploitów (skillów zza pleców) więc banów nie będzie + wszystko wygląda naturalnie nie spotkałem się żeby ktoś do mnie pisał na na All'u jak grałem Cassio albo Ryze że mam bola czy coś :) Więc banów i tak nie będzie jestem w 1000% pewny nawet na ich forum był taki temat poruszony na shotboxie albo czymś takim. Pisali że banów nie będzie i wszystko było sprawdzane zanim dali link do pobrania.

bPF1HEU.png

Opublikowano

Póki jest przeciążenie ..... ,to nie pogracie w 100%... :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jakie są fajne postacie pod to bo aktualnie testowałem ryze cassio i jest zajebi ście?Lee sin nada  się czy nie ?W tym programie jest tylko combo evadee orb czy coś jeszcze do lasthitowania ?

Opublikowano

Czemu niby mają być bany :)?

Skoro nie ma exploitów (skillów zza pleców) więc banów nie będzie + wszystko wygląda naturalnie nie spotkałem się żeby ktoś do mnie pisał na na All'u jak grałem Cassio albo Ryze że mam bola czy coś :) Więc banów i tak nie będzie jestem w 1000% pewny nawet na ich forum był taki temat poruszony na shotboxie albo czymś takim. Pisali że banów nie będzie i wszystko było sprawdzane zanim dali link do pobrania.

Nie mówie o exploitach czy innych gównach, tylko o tym czy rito nie wykryje, tak jak było w przypadku leaguesharpa

98873932203514685593.png

Opublikowano

ustawienia pod zeda ryża ma ktoś­

Pod zeda : Q1 w2 e3 i r manualnie

Ryze r1 w2 q3 e4

Nie mówie o exploitach czy innych gównach, tylko o tym czy rito nie wykryje, tak jak było w przypadku leaguesharpa

Polecam ci posiedziec na ich forum i czytac shotboxa czy jakos tak.

Duzo ludzi sie pytalo wlasnie o bany i admini dali 100℅ pewnosc ze banow nie bedzie ;)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Wstęp: To narzędzie pozwala Tobie używać samo-programowanych skryptów do League of Legends z łatwymi do konfigurowania opcji zawierające Space-Bar-To-Win, harass combo oraz wiele więcej... 

Forum: http://gamingonsteroids.com/

Instalowanie Loadera oraz używanie:

1) Pobierz Loader z tego linku:

2) Włącz Loader będąc pewnym, że masz w tle odpalonego LoLa.

3) Naciśnij duży guzik "Download and Install" w loaderze.

4) Wybierz poniżej, na którym grasz patchu.

5) Włącz LoLa i graj. :)

Kiedy już jesteś w grze; GoS dla LoLa cechy i użycie:

1) Naciśnij [F7] na klawiaturze, aby włączyć menu.

hotkey.jpg

2) Za pomocą swojej myszki włączaj i wyłączaj opcje w menu.

3) Niektóre z opcji:

-Zasięg umiejętności (i wiele więcej):        3myranges.gif

-Blokowanie umiejętności (i wiele więcej): 6_autozhonyadangerous.gif

-Omijanie umiejętności (i wiele więcej):    4autododgespells.gif

-SBTW combos (i wiele więcej):               10harasscombo.gif

Proszę o wypisanie wszelkich błędów, które popełniłem :)

Bot działa pod F7 lecz jak to się ogólnie ustawia ? Tzn żeby dobre Combo robił np Ryze + EVADEE itp ? Jakieś Last Hity ? Bo nie ogarniam kompletnie :D

­

Opublikowano

Bot działa pod F7 lecz jak to się ogólnie ustawia ? Tzn żeby dobre Combo robił np Ryze + EVADEE itp ? Jakieś Last Hity ? Bo nie ogarniam kompletnie :D

­

Poczytaj wcześniejsze karty tam wszystko tłumaczyłem jakie combo pod jaką postać :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Czepnijcie tych bonzo hackerów z sharpa etc :D

Te "zabezpieczenia anty DDoSowe" to wyrzucanie siana w błoto... Taka prawda, ludzie zakładają takie ddos protection, a i tak strona zostanie ddosa. JAK? A tak, że strona docelowa zostanie nienaruszona, to strona z "zabezpieczeniami" będzie atakowana :P

Ciekawi mnie zabezpieczenie captcha. Strona na której jest tylko captcha a po przepisaniu kodu, następuje przekierowanie na stronę docelową. Miał ktoś z tym doczynienia? Jak radzi sobie vs mocniejszy ddos? (nie bójcie się, jesteśmy na odpowiednim forum) :D

Opublikowano

­Próbował ktoś pod Kha,Zixa/Rengara?

Pod Rengara mi się słabo grało ale na kha jak najbardziej z*******e doubeljumpy idą :D

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...