Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strona nie działa wiec loader też nie a ty jakoś grasz. ;d

ustal 3

Może posiadać starą dllkę,dlatego mu działa.

Tylko z tych których narazie grałem ryze i cassio dzialaly swietnie bo zed uzywal q tylko gdy byl przy typie a w tylko gdy mogl dac za niego ;), nie mam jak teraz ezreala ani lux wypróbować

Nie ukrywajmy,do Zeda potrzeba rozbudowanego skryptu,przynajmniej według mnie.

bedzie dzis dzialac?

Do jutra wieczór powinno wszytko wrócić do normy.

Opublikowano

Oni nic,strona jest ddsowna przez L#.

oczywiscie, L# czuje strach przed tym programem.. Człeniu gdyby jodus chcial moglby wynajac hakerow a nie ddsowac :) stać go =)

Nie wiem ale w*****a mnie takie coś ktoś zrobił kawał dobrej roboty a Autorzy podobnych projektów chcą go zniszczyć a myślałem, że tylko w Polsce jest taki burdel :v :mellow:

sam nie wiesz o czym piszesz.

Jestem supportem tego projektu.

jestes supportem kazdego projektu :D

Gdy tylko strona wstanie,wstawię tutaj link do swojego profilu,gdzie będzie widniała ranga Local Supporta.

Z bola nie korzystam,czasami przetestuje tylko exploity jak mordki podeślą. Z Sharpem byłem związany dopóki nie stał się paid,teraz latam na crackach. Nie mam zamiaru dokarmiać joduski który jest złodziejem i krętaczem (czasy epvp). Jedynymi wartymi uwagami osobami z sharpa jest Honda(dostał ode mnie pokaźną dotacje) i był Hellsing,lecz ten poszedł po rozum do głowy,i odszedł do elkobuddy.

Działa tylko świetnie na ryze i cassio? Żartujesz sobie chyba z potęgi tego programu,pograj na Lux,Ezrealu lub innym champie opartym na skilshotach,miss może się zdarzyć jedynie jak skoczy Ci ping. Przypominam,że to jest nadal beta.

super, ja rowniez dam link do swojego profilu gdzie o dziwo bede administratorem Oo.

Obrazasz Jodusa za to, ze chce grosze za taki projekt..  wiec wytlumacz jaka wg ciebie jest "pokazna dotacja" ? 1ojro ? oczywiscie znasz wszystkich devów z L# i wiesz o nich wszystko ;) 

Kazdy jeden moze tutaj napisac, ze bedzie dzialal jutro/ za 2 dni.. :))

Jestes jak Sebek od OKTW skopiowac czesc kodu a nastepnie pisac o wyobrazni przy pisaniu skryptów :)

Opublikowano

oczywiscie, L# czuje strach przed tym programem.. Człeniu gdyby jodus chcial moglby wynajac hakerow a nie ddsowac :) stać go =)

Nawet nie wiesz jaki strach,nie znasz joduski. Dla niego każdy program,który będzie mógł zgromadzić publikę=zagrożenie.

Co zdziałaliby hakerzy? xD Namierzyli by twórce GoS? Włamali mu się na komputer? Czysty bezsens Twoje stwierdzenie.

super, ja rowniez dam link do swojego profilu gdzie o dziwo bede administratorem Oo.

Obrazasz Jodusa za to, ze chce grosze za taki projekt..  wiec wytlumacz jaka wg ciebie jest "pokazna dotacja" ? 1ojro ? oczywiscie znasz wszystkich devów z L# i wiesz o nich wszystko ;)

Kazdy jeden moze tutaj napisac, ze bedzie dzialal jutro/ za 2 dni.. :))

Jestes jak Sebek od OKTW skopiowac czesc kodu a nastepnie pisac o wyobrazni przy pisaniu skryptów :)

Z niecierpliwością czekam! Oby Twój nick był chociaż podobny do Twojego obecnego/poprzednich kont. Za jaki projekt? Jaracie się nim,bo był przez 1,5 roku za darmo i dawał na prawdę duże możliwości jak na darmowy program. Prawda taka że BoL go zjada,nie mówię tutaj o Tych biednych darmowych skryptach,bo nie ukrywajmy,są przeciętne. Nigdy nie miałeś pewnie Vipa na bolu,bo Cię po prostu na to nie stać (zaraz napiszesz,że nie jesteś głupi by pieniądze wydawać na gre f2p). A jodus to śmieć,każdy Ci potwierdzi,oprócz jego przydupasów. Honda dostał ode mnie 250$,niby dla niego to jest nic,ale chciałem mu pokazać jak bardzo cenię jego pracę(Zaznajomieni z sytuacją wiedzą ile rzeczy już zrobił). Strona jutro wstanie,przejdzie na paid cloudfare,więc ddosy ucichną,lecz nie w 100%.

Co Ty chcesz od Sebka? Spoko człowiek,nie zamieniłeś pewnie z nim nawet dwóch słów,a się wypowiadasz na jego temat,w jakim celu? Jego skrypty są gienialne i jednymi z lepszych na L#. A Ty w moim mniemaniu jesteś zwykłym polakiem cebulakiem,który nic nie potrafi zrobić,i zawsze znajdzie u drugiego punkt do którego można się przyczepić,by go schejcić.Smutne.

O, chciałem obadać co to za nowy shiet, ale już się spóźniłem xD

Jeżeli do jutra,do ok. 17 nie wstanie strona,podeślę wam tutaj działającą dllkę,w której nie jest wymagane połączenie ze stroną. W dzisiejszym update  GoSu został właśnie dodany przymus łączenia się ze stroną,co niestety było głupotą,bo można było przewidzieć falę ddosów.

Opublikowano

Jeżeli do jutra,do ok. 17 nie wstanie strona,podeślę wam tutaj działającą dllkę,w której nie jest wymagane połączenie ze stroną. W dzisiejszym update  GoSu został właśnie dodany przymus łączenia się ze stroną,co niestety było głupotą,bo można było przewidzieć falę ddosów.

Ahh ten auth xD ale można to rozwiązać w inny sposób. 

iHacks  <3

Opublikowano

Jest coś na Xeratha albo Syndre?

Tam jest wszystko na kazda postac tylko musisz zobaczyc jak dziala na danej postaci

bPF1HEU.png

Opublikowano

Da ktoś ustawienia Pod all postacie by wgl robiły jakie kolwiek combo Bo tylko bije z hitów Bez q/w/e/r do tego nie last hituje minionów mg prosić o dobre ustawienia ?

Opublikowano

Dacie screena z najlepszą możliwą konfiguracją zakładek do Cassio? Bardzo proszę. Cheat już działa ;)

Q - 1

W - 2

E - 3

R - 4 i zaznacz opcję "RDontContinueIfOutOfRange"

eSwH2k3.png

Opublikowano

wytłumaczy mi ktoś jak to injectować bo klikam f7 w grze i nic się nie dzieje :v?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

wytłumaczy mi ktoś jak to injectować bo klikam f7 w grze i nic się nie dzieje :v?

pobierz d3dx9_33  ale koniecznie 32 BITY i wklej do system32 bodajże.

Opublikowano

Ściągnąłem ten loader i co z nim trzeba dalej zrobić wkleić do lol"a czy jak ?? zaktualizowałem go odpaliłem lol"a i pod F7 mi nic nie działa

Nikt nie pomoże ?

Opublikowano

Strona już od dawna działa.

Taa, zdążyłem to odpalić na kilka minut xD. "Lekkie" - tyle na razie można o tym czymś powiedzieć. Przed autorem/autorami dużo roboty, bo jest sporo niedociągnięć :P. Tak czy siak - dobra robota.

iHacks  <3

Opublikowano

Ściągnąłem ten loader i co z nim trzeba dalej zrobić wkleić do lol"a czy jak ?? zaktualizowałem go odpaliłem lol"a i pod F7 mi nic nie działa

Nikt nie pomoże ?

Co za problem masz? Odpalasz loadera (nie ważne gdzie) i idziesz grać. W grze odpalasz za pomocą F7 menu i bawisz się ustawieniami. Potestuj najpierw na customach by wiedzieć na co stać danego champa na tym hacku.

I pobierz te d3dx9_33.dll KONIECZNIE 32 bity i wklej do Windows/system32

Nie wiem czy to tylko u mnie ale dll 64 bity powodował, że hack się nie pojawiał po naciśnięciu F7.

Opublikowano

Wystarczy najpierw odpalić grę a później po załadowaniu loader. Przynajmniej u mnie tak wszystko hula, bo wcześniej też w żaden sposób nie chciał działać. Ogólnie szału nie ma chociaż na cassio miło się kosi. Po odpaleniu większej ilości opcji fps'y wpieprza niesamowicie

Opublikowano

Co za problem masz? Odpalasz loadera (nie ważne gdzie) i idziesz grać. W grze odpalasz za pomocą F7 menu i bawisz się ustawieniami. Potestuj najpierw na customach by wiedzieć na co stać danego champa na tym hacku.

I pobierz te d3dx9_33.dll KONIECZNIE 32 bity i wklej do Windows/system32

Nie wiem czy to tylko u mnie ale dll 64 bity powodował, że hack się nie pojawiał po naciśnięciu F7.

no problem mam taki ze mam wszystko ok ale pod F7 mi się nic nie uruchamia żadne menu  skąd to pobrać d3dx9_33.dll ?w wersji 32 bit pod win 7 można prosić i link

Opublikowano

powie mi ktoś jak tu odpala się evade xD? i ustawienia do syndry jakieś ^^?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

no problem mam taki ze mam wszystko ok ale pod F7 mi się nic nie uruchamia żadne menu  skąd to pobrać d3dx9_33.dll ?w wersji 32 bit pod win 7

Loader musisz włączyć w grze. Klikasz F7 i wszystko działa. Jak będzie błąd to pisz.

powie mi ktoś jak tu odpala się evade xD? i ustawienia do syndry jakieś ^^?

Tam wszystko jest napisane Dodge Spells czy coś takiego w tej chwili nie mogę sprawdzić. Co do syndry to musisz popróbować tych ustawień w HarrasCombo.

­

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...