Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka funkcja służy do farmienia i do last hitowania żeby nie używał skili?

Farmienia nie ma a lasthitowanie masz po zaznaczeniu opcji "LastHitMinions WhileInHarass" pod tym samym przyciskiem co combo, chociaż to lekko ssie i za późno bije

Opublikowano

Farmienia nie ma a lasthitowanie masz po zaznaczeniu opcji "LastHitMinions WhileInHarass" pod tym samym przyciskiem co combo, chociaż to lekko ssie i za późno bije

Zaznaczasz opcje LastHitMinons i gdy nie ma wroga w pobliżu trzymasz spacje i samo lasthituje :)

Widać że mało się znasz na tym programie :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Do poprawnego działania programu jest wymagany podstawowy angielski i nic więcej ^^

Prawdopodobnie w następnym patchu będzie dodany język Polski,więc 80% społeczności MPC powinna sobie poradzić z obsługą tego cheata.

Opublikowano

ja to wszystko mam zainstalowane ^^nie wiem od czego to może zależeć ze mi się pod klawiszem F7 nie uruchamia menu na jednym kompie wszystko ok a na 2 gim lipa

Na początku maja miałem instalację systemu wraz ze sterownikami itp i nie miałem tego pliku. Daj go najlepiej w kilka miejsc : windows/systems32, /windows, SysWOW64 i do folderu gdzie masz loadera. Bo miałem podobnie.

Opublikowano

jak to uruchomic?x.x Status : GoS for lol injected succesfully (waiting for next game...) f7 nei dziala a po wylaczeniu walki (custom) znowu jest napisane Waiting for inject

Opublikowano

Nawet nie wiesz jaki strach,nie znasz joduski. Dla niego każdy program,który będzie mógł zgromadzić publikę=zagrożenie.

Co zdziałaliby hakerzy? xD Namierzyli by twórce GoS? Włamali mu się na komputer? Czysty bezsens Twoje stwierdzenie.

Jako wielkiemu programiscie itd itp nie trzeba by bylo tlumaczyc : )

Prawda taka że BoL go zjada,nie mówię tutaj o Tych biednych darmowych skryptach,bo nie ukrywajmy,są przeciętne. Nigdy nie miałeś pewnie Vipa na bolu,bo Cię po prostu na to nie stać (zaraz napiszesz,że nie jesteś głupi by pieniądze wydawać na gre f2p). A jodus to śmieć,każdy Ci potwierdzi,oprócz jego przydupasów. Honda dostał ode mnie 250$,niby dla niego to jest nic,ale chciałem mu pokazać jak bardzo cenię jego pracę(Zaznajomieni z sytuacją wiedzą ile rzeczy już zrobił). Strona jutro wstanie,przejdzie na paid cloudfare,więc ddosy ucichną,lecz nie w 100%.

Co Ty chcesz od Sebka? Spoko człowiek,nie zamieniłeś pewnie z nim nawet dwóch słów,a się wypowiadasz na jego temat,w jakim celu? Jego skrypty są gienialne i jednymi z lepszych na L#. A Ty w moim mniemaniu jesteś zwykłym polakiem cebulakiem,który nic nie potrafi zrobić,i zawsze znajdzie u drugiego punkt do którego można się przyczepić,by go schejcić.Smutne.

Jeżeli do jutra,do ok. 17 nie wstanie strona,podeślę wam tutaj działającą dllkę,w której nie jest wymagane połączenie ze stroną. W dzisiejszym update  GoSu został właśnie dodany przymus łączenia się ze stroną,co niestety było głupotą,bo można było przewidzieć falę ddosów.

Jako, że cieniutko u Ciebie z logika napisze "cyferami"

Z niecierpliwością czekam! Oby Twój nick był chociaż podobny do Twojego obecnego/poprzednich kont. Za jaki projekt?

1.Kolejny powod dla ktoego kazdy cie zlewa- nie rozumiesz sarkazmu.

Za jaki projekt? Jaracie się nim,bo był przez 1,5 roku za darmo i dawał na prawdę duże możliwości jak na darmowy program.

2"jak na damrowy program" nie wiem czego oczekujesz od skryptow, kazdym idzie "wykarowac" gre jesli korzystasz z darmowej opcji  BRAIN, niestety nie potrafisz z niej korzystać.

Prawda taka że BoL go zjada,nie mówię tutaj o Tych biednych darmowych skryptach,bo nie ukrywajmy,są przeciętne

3. Tutaj niestety, z bolem dupy ale przyznam racje :) 

Nigdy nie miałeś pewnie Vipa na bolu,bo Cię po prostu na to nie stać (zaraz napiszesz,że nie jesteś głupi by pieniądze wydawać na gre f2p)

4. Akurat na brak pieniedzy nie narzekam ( jesli masz z tym problem proponuje isc do pracy- przyniesie wiecej korzysci niz bycie supportem/devem/ lub kim sobie tam przysniles;) korzystalem z Bola, zaciekawil mnie sharp przez darmowy dostep no i jakos zostalem :)

A jodus to śmieć,każdy Ci potwierdzi,oprócz jego przydupasów.

5. Dla 99% uzytkownikow ty jestes smieciem, oprocz twoich przydupasow:)

Honda dostał ode mnie 250$,niby dla niego to jest nic,ale chciałem mu pokazać jak bardzo cenię jego pracę(Zaznajomieni z sytuacją wiedzą ile rzeczy już zrobił).

6.skoro tak bardzo cenisz jego prace dlaczego nie przelales wiecej ? Kazdy wie ile zrobił wiec odpusc sobie te bzdety

Co Ty chcesz od Sebka? Spoko człowiek,nie zamieniłeś pewnie z nim nawet dwóch słów,a się wypowiadasz na jego temat,w jakim celu? Jego skrypty są gienialne i jednymi z lepszych na L#. A Ty w moim mniemaniu jesteś zwykłym polakiem cebulakiem,który nic nie potrafi zrobić,i zawsze znajdzie u drugiego punkt do którego można się przyczepić,by go schejcić.Smutne.

7. Ależ ja nic od niego nie chce ;o Pokaz mi żałosna namiastko człowieka gdzie napisałem coś złego o nim ? skrypty genialne nie są  ale sa dosc dobre:) 

Jesli juz jestes tym obcykanym człekiem spojrz czasem na hitboxa lub twicha, ostatnio bylo poruszane iz korzystal z "kopiuj +wklej" :) co nie zmienia faktu, ze reszte robi sam i chwała mu za to :)

A Ty w moim mniemaniu jesteś zwykłym polakiem cebulakiem,który nic nie potrafi zrobić,i zawsze znajdzie u drugiego punkt do którego można się przyczepić,by go schejcić.Smutne.

8. Własnie taki polak cebulak JAK ja daje prace takim jak TY ;) wiec zachowaj troche kultury byc moze kiedys zlozysz cvke do mnie :) 

Opublikowano

Ma ktoś pojęcie dlaczego nie mogę się na ich forum zarejestrować? Cały czas piszę że kod antyspamowy(captcha) jest nieprawidłowy.

Sprawdzałem na

• Opera
  • Mozilla
  • Chrone
  • Safari
  • Chrone(IPAD)
  • Safari(IPAD)

Instalowałem linuxa na virtualboxie, nadal nic

+Przy naduszeniu zatwierdzenia danych i próbie rejestracji, jest wielki lag, bardzo długo ładuję stronę(forum ogólnie chodzi normalnie, tylko przy próbie zarejestrowania jest lag)

Opublikowano

Zaznaczasz opcje LastHitMinons i gdy nie ma wroga w pobliżu trzymasz spacje i samo lasthituje :)

Widać że mało się znasz na tym programie :)

Jakiś ułomny jesteś? A co ja napisałem?

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrowąć, ciągle mam że wpisuje błędne captcha a jest dobre :/

Też tak miałem, spróbuj podać inną nazwę konta(login). Mi pomogło.
Opublikowano

do każdej postaci używa skilli?

Całkiem niezły, chociaż te rzucanie skillów przydałoby się dla każdej postaci dopasować. Ale i tak jest niezłe ;)

ps: sprawdzał ktoś na cassio i działa? dobry jest? :P

Opublikowano

do każdej postaci używa skilli?

Całkiem niezły, chociaż te rzucanie skillów przydałoby się dla każdej postaci dopasować. Ale i tak jest niezłe ;)

ps: sprawdzał ktoś na cassio i działa? dobry jest? :P

Cassio i ryze ora najbardziej więc polecam :)

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...