Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie doczytałem, nie wiem.

Zastanawia mnie maksymalna ilość średnich oraz umiejętności (to, ze wchodzą 60/30+ to wiem).

Druga sprawa to rady/egzo (też może nie doczytałem) skąd je zdobędziemy?

Ogólnie prezentacja ładnie zrobiona, sporo informacji. Rozwiązań widzę mnóstwo z innych serwerów co dla mnie jest bardzo ciekawym i estetycznym połączeniem.

Powodzenia :)

Widzimy się na starcie.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest pod ISa i to widać. Jeśli ktoś nie wyda na ISa ani zł, to nie ma szans na tak efektywny start. A na kupony będzie musiał zbierać kilka tygodni.. Szczerze mówiąc odrzuca mnie to rozwiązanie

Znajdź prace, weź kredyty  xD 

Jak ktoś tak bardzo chce tych kuponów to na nie zarobi spokojnie w grze, to że masz takie podejście to już twój problem.

Kiedy opcja paypal zostanie w 100% skończona?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Serwer jest pod ISa i to widać. Jeśli ktoś nie wyda na ISa ani zł, to nie ma szans na tak efektywny start. A na kupony będzie musiał zbierać kilka tygodni.. Szczerze mówiąc odrzuca mnie to rozwiązanie

No jeżeli Ty na kupony zbierasz kilka tygodni to chyba grasz po 15 minut dziennie.

Wszędzie da się grać bez IS'a, a przy tym skończyć grę z full IS'em nie wydając na to ani złotówki.

Najlepiej to wywalić całego IS'a i dać go za darmo do handlarki, zdecydowanie byłoby to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie wnioskując po tym co napisałeś.

Opublikowano

Co do serwera to są 2 legendarne wierzchowce, ale pytanie dlaczego dają takie same bony?

75811320951291267173.png

Załóżmy że nie zależy mi na expie a bardziej na dropie oraz szybszym ubijaniem metków/bossów.

Zmieńcie jednego żeby dawał wartość  -.- 

­

@Terios.pl dostanę odpowiedź przed startem?

­

`

­

Opublikowano

@Terios.pl dostanę odpowiedź przed startem?

­

Jak chcesz pod wartość to kup sobie dzika wojennego, nie rozumiem w czym masz problem.

Opublikowano

Po prostu gracz ma wybór pod względem wyglądu.

A jak ja chce być jak FuBu i mieć wszystko Legendarne?  :unsure: 

­

`

­

Opublikowano

Patcher po starcie ma działać czy już działa?

Bo mi coś nie śmiga

Patcher działa.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

za 10 min start ? trzeba patchowac ?

Ja włączyłem patchera, coś mi pobiera ale może to być spowodowane tym, że niedawno pobrałem świeżego klienta i uruchomiłem patchera pierwszy raz :D

Opublikowano

Jeszcze ta sprawa z yangami, duzo dropi, duzo z misji, sztabki, limit yang 100kkk, wiec zeby setkami brylek nie handlowac pewnie dadza mozliwosc wystawiania w shopach itemow po kilka kkk, a to chu jowo dziala na klimat serwera

Opublikowano

Coś trzeba wgrać do clienta? Próbuje zaktualizować, ale ciągle pisze ''sprawdzanie plików'' i wywala patcher. A predkość: brak :(

Edit:/ Win 7. Odpalałem jako administrator oraz próbowałem w trybie zgodności. 

Opublikowano

Coś trzeba wgrać do clienta? Próbuje zaktualizować, ale ciągle pisze ''sprawdzanie plików'' i wywala patcher. A predkość: brak :(

mam to samo ... ;/

wisa2.jpg
Opublikowano

No panowie ... ODPALAMY !!!

4uc581.jpg

Opublikowano

19:05 

Serwer ON? OFF ?

Pisze mi to co koledze poniżej...

Złe hasło lub login 

Mi pisze caly czas ( sptachowalem ) , że nie poprawny login lub hasło ...

19:06 Błąd łaczenia :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...