Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@p4w6i4 Tepasz sie do av2, jedziesz w lewo, potem caly czas prosto i na tym spocie. To jest bodajze 3 spot

A wiesz może co jaki czas się respi?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mijają już prawie 24h, dostałem niesłusznego bana, prosta sprawdzić - full akcji na koncie, handlu ( chodzi o perły ) - jednak nadal brak odp ze strony administracji, a potem na zadośćuczynienie pewnie i tak nie ma co liczyć, mimo że to z Państwa winy :)

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Ile online?

ok 1,5k

2k + już online ;d 

Szaman Heller jest dobra postacią tu w pvp? Bo bossa nie mogę pokonać i nie wiem czy sobie nim darować grę.

Marmury są praktycznie za Free, wystarczy dobrze EQ zrobić. Ja gram BM i lajtowo wszystko ubijam z buta (bez is) 

xD 

Opublikowano

2k + już online ;d

Marmury są praktycznie za Free, wystarczy dobrze EQ zrobić. Ja gram BM i lajtowo wszystko ubijam z buta (bez is)

Mam full eq l do Exp chodzi bardziej czy w pvp dobry jest

Opublikowano

Nadal brak odp ze strony kogokolwiek, czy na forum, nawet jak odczytali PW, to nic.. Na supporcie to samo. Trochę olewka z Waszej strony :)

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Nadal brak odp ze strony kogokolwiek, czy na forum, nawet jak odczytali PW, to nic.. Na supporcie to samo. Trochę olewka z Waszej strony :)

Dostałeś odpowiedź na supporcie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Dostałeś odpowiedź na supporcie.

24h nie mogłem grać ani nic robić na serwie.. pewnie na odszkodowanie jakieś nie mam co liczyć, nie?

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

24h nie mogłem grać ani nic robić na serwie.. pewnie na odszkodowanie jakieś nie mam co liczyć, nie?

Niestety nie. Możemy jedynie przeprosić za pomyłkę.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Niestety nie. Możemy jedynie przeprosić za pomyłkę.

Okej, nie ma problemu, każdemu się błędy zdarzają. Powiedzmy, że było to w słusznej sprawie - banowanie noobków, co używały tego buga.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Gdzie najlepiej lecą perełki? Ludzie po 100 wystawiają a ja 5 nie mam xD

To troszkę marnym graczem jesteś, ale nie obraź się - chodź sobie baronkę - najszybciej i najlepiej na Twój poziom.

Przy okazji o godzinie 22 jest nadal 1800 Online, dziękujemy serdecznie.

Poniżej SS z m1 z komendy /w - zlicza osoby z kanału #1, czyli na 1 kanale mamy 600 graczy!

mqnY6CR.jpg

T9S9sNO.png

Opublikowano

­Kiey dodacie przywołania bossów? Choćby za PO... bo masakra znaleźć wodza, czy nawet tego kapitana.. ubilem 2 kapitanów ledwo co.... o 6 rano.

Opublikowano

­Kiey dodacie przywołania bossów? Choćby za PO... bo masakra znaleźć wodza, czy nawet tego kapitana.. ubilem 2 kapitanów ledwo co.... o 6 rano.

Idź na Wieżę Orków i tam Kapitana masz. :3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Przyjemnie się gra, healerem nie mam problemów z expem i bossami. 

PS. Jeżeli ktoś chciałby mi pomóc z eq wojennym/pvp na healera to bardzo proszę o PW :) Dopiero zaczynam zabawę z tą postacią.

Opublikowano

Dziś powinny zostać dodane za PO.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak sie ulepsza runy? Klikam ulepsz rune, on tylko mi gada co potrzebuje, a nie ma nigdzie opcji zeby mi ulepszyl ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...