Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam kogoś do wspólnej gry, bo samej się nudno gra. Proszę o Pw na forum, bo w grze raz jestem, raz mnie nie ma :P

Serwer cały czas się rozwija i idzie do przodu :P

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doszedlem na koniec av2 nie spotykajac ani zinow ani generala xD

Help guys

@Edit znalazlem wiedzme. Gdzies obok sie respi general moze? ;d

Jak się tepasz do av2 to jedziesz w lewo potem prosto do końca i na tamtym spocie

Opublikowano

Szukam kogoś do wspólnej gry, bo samej się nudno gra. Proszę o Pw na forum, bo w grze raz jestem, raz mnie nie ma :P

Serwer cały czas się rozwija i idzie do przodu :P

xD

Dlaczego trzeba wchuj pereł na broń do expa, która można powiedzieć c***a daje, bo wydawać po 30-40 pereł na 10 wartości ataku to tak chyba z deka nie pyka, co nie?

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć gdzie znajde Metin Purgatorium oraz Metin Chłodu , ponieważ mam questa na 140lv a przez swoją grę tutaj takich nie spotkałem xD­

Opublikowano

xD

Dlaczego trzeba wchuj pereł na broń do expa, która można powiedzieć c***a daje, bo wydawać po 30-40 pereł na 10 wartości ataku to tak chyba z deka nie pyka, co nie?

W sumie racja, ja zrobiłem sobie mojego tasaka na legende tylko dlatego bo fajnie świeci ;D 

Co do serwera polecam. 

xD 

Opublikowano

Ludzi jest tak duzo ze metki sa rozbijane w 4 osoby minute po respie xD

No właśnie. Przydałby się ciut wiekszy resp metinow, na kazdym z CH6 przy uzyciu wykrywacza metinow wyskakuje info "brak metinow na tej mapie" xD

jbzoKz9.png

Opublikowano

No właśnie. Przydałby się ciut wiekszy resp metinow, na kazdym z CH6 przy uzyciu wykrywacza metinow wyskakuje info "brak metinow na tej mapie" xD

Wystarczy zmniejszyć czas ich respu.

Opublikowano

@Terios.pl Nie planujecie moze skrocic czasu respu metkow i bossow? Na mapce od 90 na wykrywaczu metkow ciagle brak metinow, questa ze szkatami wodza orkow robie juz z tydzien xD Na serwerze jest masaaa ludzi i z dnia na dzien chyba coraz wiecej. Spoko, ale nie ma juz co ubijac ;d

Opublikowano

Ależ bydła się na tym serwerze dziś zrobiło.. z bossami i metkami teraz nie ma szans ; D Jedynie dungeony zostały ^^ W sumie to fajnie, bo jest w chuy rywalizacja. Polecam ; D 

xD 

Opublikowano

Gracz jest juz duzo, mysle, ze czas na odbugowanie 5 channeli oraz szybkiej zmiany ch, chyba, ze zostalo to juz zrobione, dzisiaj postaram sie sprawdzic i dodanie z 2 kolejnych. Jeszcze takie pytanie, oplacalny jest dungeon od 110lv? I gdzie wchodzi sie potem na inne dungi?

Opublikowano

Gracz jest juz duzo, mysle, ze czas na odbugowanie 5 channeli oraz szybkiej zmiany ch, chyba, ze zostalo to juz zrobione, dzisiaj postaram sie sprawdzic i dodanie z 2 kolejnych. Jeszcze takie pytanie, oplacalny jest dungeon od 110lv? I gdzie wchodzi sie potem na inne dungi?

Na dungeon 110 wchodzi się u Sury i jest on opłacalny, lecą prochy sporo perełek i inne. 

xD 

Opublikowano

Tak myslalem, ze ktos napisze, ze u sury na 110 :P To akurat wiem, pytalem o wejscie na inne dungeony na wyzszy lv

Góra sohan,ognista ziemia,swiątynia hwang np.

Opublikowano

ZUO jest jutro. Dziś od nocy są raty do 24.

@Terios.plpisalismy Ci, prosiliśmy cię dodaj te przyw. bosów, na serwerze jest ponad 2k osob, idz sobie np na orki i ujeb wodza. powodznia, jest to nierealne, bo jak sie zrespi to 10 nerdów leci na jedngo >.< mam nadzieje, że dzisiaj to ogarnicie

Opublikowano

@Terios.plpisalismy Ci, prosiliśmy cię dodaj te przyw. bosów, na serwerze jest ponad 2k osob, idz sobie np na orki i ujeb wodza. powodznia, jest to nierealne, bo jak sie zrespi to 10 nerdów leci na jedngo >.< mam nadzieje, że dzisiaj to ogarnicie

To konkurencja, daj spokój, masz 6 kanałów i respi się on w 3 miejscach i serio nie potrafisz ubić chociaż 1? Dziwne, że ja w godzinach popołudniowych zabiłem 16. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...