Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jest już Online. Był mały błąd przy wymianie pereł. Nikt z obecnych graczy nie ma żadnych 10k pereł, nikt nie ma 20k pereł i tak dalej, osoby, które miały podejrzane ilości pereł przy braku akcji na kontach, tzn. biciu bossów, metinów, otwieraniu małży czy handlu a miały dużo pereł zostały zbanowane. Jesteśmy świadomi tego, że znajdą się osoby które zaraz powiedzą że był bug i koniec serwera, dlatego niżej zamieszczamy ss'a.

Potrafimy przyznać się do błędu i będziemy starać się nadrobić to, co źle zrobiliśmy. Na weekend szykujemy dla Was kilka eventów,

dzisiaj będzie kolejna przerwa techniczna w nocy z poprawkami i dodaniem kilkunastu rzeczy.

Jeszcze mały ss dla niedowiarków, kto zna się chociaż troszkę  na tworzeniu serwerów wszystko zrozumie.

rQXexXr.png

Osoba, która ma 1.3k pereł to osoba, która zbiła ogromną ilość bossów/metinów i obecnie można powiedzieć że prowadzi w tym "rankingu".

Dzisiaj do następnej nocnej przerwy technicznej będziemy sprawdzać dokładnie osoby z podejrzaną ilością pereł.

A co z osobami które na bieżąco ulepszały sobie ekwipunek? 

Nie znam się az tak na tworzeniu, ale z tego co widze to screen przedstawia aktualna ilość pereł w EQ a nie posiadaną w ciągu np ostatni 24h, zgadza się?

jbzoKz9.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z osobami które na bieżąco ulepszały sobie ekwipunek? 

Nie znam się az tak na tworzeniu, ale z tego co widze to screen przedstawia aktualna ilość pereł w EQ a nie posiadaną w ciągu np ostatni 24h, zgadza się?

Przez dokładne sprawdzanie mamy na myśli prostą funkcję - jeżeli dana osoba ma 135 poziom dla przykładu i calutkie EQ na swój poziom na [L] i nie biła prawie w ogóle bossów/metinów nie handlowała ani nie kupowała małży jest do odstrzału. Dość prosta rzecz do sprawdzenia, lecz czasochłonna. Niech chcemy żadnej cofki robić, wydaje nam się że sprawa została do pewnego stopnia rozwiązana. Nie mamy czego też ukrywać przed Wami, bardziej irytują mnie osoby, które twierdzą że mają 10k pereł na 30 kontach, co jest oczywiście kłamstwem i chcą tylko zaszkodzić serwerowi.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak wygląda liczba online? jaka postać góruje w PVP? o co smiga z tą aferą "perłową" :P opłaca się grać mimo, że serwer dopiero powstał? może jakieś przekręty/administracja taka jak na serwerze o nazwie A***nea.eu, gdzię serwer pada? czy wszystko git?

Opublikowano

Jak wygląda liczba online? jaka postać góruje w PVP? o co smiga z tą aferą "perłową" :P opłaca się grać mimo, że serwer dopiero powstał? może jakieś przekręty/administracja taka jak na serwerze o nazwie A***nea.eu, gdzię serwer pada? czy wszystko git?

1500+ online

wyrównane, każda jest ok

ludzie uważają, że jest jakiś bug na perły

opłaca się

brak przekrętów

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

@Terios.pl, w tym pokazanym wykresie bierzecie pod uwagę tylko białe, niebieskie i krwawe perły, tak? :)

Tak, inne perły nie są brane pod uwagę ze względu na to, że nie było opcji ich wymiany. Chyba, że o czymś nie wiemy :)?

T9S9sNO.png

Opublikowano

No i znowu ten problem. Ch4 to Ch5... o co chodzi ziomeczki?

Czy do ciebie nie dociera, że zmiana kanału buguje się, 2 razy zmień na wybrany chanel ...

Opublikowano

Dlaczego dostałem bana na główne konto?... Za wykorzystywanie błędów w grze. Nie grałem nawet dziś o 14. O co chodzi?

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Dlaczego dostałem bana na główne konto?... Za wykorzystywanie błędów w grze. Nie grałem nawet dziś o 14. O co chodzi?

Napisz na support.terios.pl

T9S9sNO.png

Opublikowano

Napisz na support.terios.pl

Napisałem, tak samo jak na pw na MPC do Ciebie. Proszę o fast odp i pomoc, bo podropiłbym coś, bo akurat do domu wbiłem a tutaj niespodzianka dziwna z lekka

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Tak, inne perły nie są brane pod uwagę ze względu na to, że nie było opcji ich wymiany. Chyba, że o czymś nie wiemy :)?

Nie nie, chodziło mi tylko o to, że posiadam więcej niż ten top1, ale z uwzględnieniem innych pereł, ale logiczne, że wzięliście pod uwagę tylko te, które szło wymienić. Nie było pytania ;)

Opublikowano

Skąd dropią demoniczne prochy i gdzie są metiny mroku, dodatkowo czy wie ktoś gdzie się respi generał w atlantydzie ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Moglibyście wbić na TS albo na suppie odpisać (zgłoszenie 631)? 

Mam niesłusznego bana i czas tracę, który chciałem poświęcić na serwer właśnie ;x Trochę słabo, że w takim przypadku czekam i potem zapewne rekompensaty żadnej i tak nie otrzymam za to.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Skąd dropią demoniczne prochy i gdzie są metiny mroku, dodatkowo czy wie ktoś gdzie się respi generał w atlantydzie ?

Generał w całym av2, prochy mapka 110 a metki na mapce 150

Opublikowano

Cześć, o godzinie 2:30 w nocy z piątku na sobotę odbędzie się przerwa techniczna, która ma na celu przede wszystkim:

• Zmianę serwera (powrót na poprzednią - silniejszą maszynę). Nie mogliśmy jej używać przez parę dni ze względu na problem z dyskami, który został teraz wyeliminowany dzięki serwerowni.
  • Naprawę błędów serwerowych
  • Dodanie brakujących fryzur i kostiumów

Przerwa będzie trwać przynajmniej 2.5 godziny, lecz może się przedłużyć ze względu na zmianę maszyny. Dodatkowo informujemy, iż jeśli ilość graczy będzie w tak szybkim tempie rosnąć, to zostaną dodane kolejne kanały gry oraz zakupiony o wiele lepszy serwer, aby uniknąć lagów w grze.

PS. Podczas całej soboty będziemy chcieli się skupić przede wszystkim na dostosowaniu balansu klas podczas pojedynków. Możliwe, że kilka osób zostanie wytypowanych z gry, aby nam pomogli.

Pozdrawiam, TreV.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Prochy lecą z metinów/bossów na mapie 110, metin mroku jak się nie mylę jest na mapie 150. 

xD 

Opublikowano

Prochy lecą z metinów/bossów na mapie 110, metin mroku jak się nie mylę jest na mapie 150. 

Mroku jest chyba na mapie 90, jeżeli to ten z "rajdu metinów" gdzie trzeba zbić mroku, jeon-un i jakiś tam jeszcze.

Opublikowano

Multitabs, piana z ust szła a jednak coś było na rzeczy i sama administracja się przyznała. Po co tak się zarzekałeś że nic nie było? Irytujące.. tak samo jak Ci, którzy już wróżyli koniec serwerowi.

Fajnje, że się przyznaliście i pracujecie nad tym, aby pobanować nieuczciwych.

Polecam serwer, chociaż sama się zastanawiam czy dobrze robie, wczoraj nie moglam znalezc ani jednego bossa xD

Opublikowano

Mroku jest chyba na mapie 90, jeżeli to ten z "rajdu metinów" gdzie trzeba zbić mroku, jeon-un i jakiś tam jeszcze.

Metin Mroku jest na mapie 150 , troche nie logiczne :D 

Misja na 100 , zabij metki z mapy 150 a na 120lv misja zabij metki z mapy 90 i 110 xD

Serwer polecam , jest poprostu zaj*bisty.

­

Opublikowano

Doszedlem na koniec av2 nie spotykajac ani zinow ani generala xD

Help guys

@Edit znalazlem wiedzme. Gdzies obok sie respi general moze? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...