Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no k***a. Teraz to mnie rozjebaliscie. Bilem juz sobie niebieska smierc a tu wszyscy zostaniecie wylogowani. Swietny ruch !

Opublikowano

Nie no k***a. Teraz to mnie rozjebaliscie. Bilem juz sobie niebieska smierc a tu wszyscy zostaniecie wylogowani. Swietny ruch !

trzeba czytac czat. administracja pisała kilka razy ze wylacza serwer za 15 min, ale jak nie umiesz czytac to tak jest, czekałem, aż jakieś dziecko się popłacze

Opublikowano

trzeba czytac czat. administracja pisała kilka razy ze wylacza serwer za 15 min, ale jak nie umiesz czytac to tak jest, czekałem, aż jakieś dziecko się popłacze

Po pierwsze sie nie poplakalem, bo nie traktuje powaznie gier tak jak ty

Po drugie gram z wylaczonym czatem. Kto o 20:00 wylacza serwer bez zapowiedzi na forum/mpc...

Whatever, koniec tematu

Opublikowano

Chyba Ci się coś pomyliło. 1700, wszystkie CH działają poprawnie przyjacielu tylko Zmiana Kanału źle działa. :)

Nie trafiłeś, próbuj bardziej zaszkodzić, predatorze. ;)

Właśnie, że trafiłem bo próbowałem normalnie się zalogować i zmienić kanał i nadal byłem na tym samym.

Opublikowano

Właśnie, że trafiłem bo próbowałem normalnie się zalogować i zmienić kanał i nadal byłem na tym samym.

Nie trafiłeś, bo używałeś zmiany szybkiego kanału, która nie działa poprawnie. Jest 6 kanałów dodanych na serwerze i zlicza z wszystkich 6 kanałów liczbę Online.

Przerwa, która obecnie trwa może się troszkę przedłużyć - poprawimy wymianę pereł.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@MorN czat wyłączony ale na mpc i forum to siedzisz? Nie ośmieszaj się, przerwa prawdopodobnie z powodu poważnego bugu dlatego nie była zapowiedziana. Te informacje nie są jednak potwierdzone w stu procentach 

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie trafiłeś, bo używałeś zmiany szybkiego kanału, która nie działa poprawnie. Jest 6 kanałów dodanych na serwerze i zlicza z wszystkich 6 kanałów liczbę Online.

Przerwa, która obecnie trwa może się troszkę przedłużyć - poprawimy wymianę pereł.

Przecież ci napisałem, że logowałem się normalnie na ch5 i na ch6, nie używałem zmiany kanału. I cały czas wychodziło na to, że jest to jeden kanał.

Opublikowano

Był bug na perły i to widać na rynku..

Szkoda, ciekawe co administracja wykombinuje teraz ;d

Opublikowano

Tylko nie wzbraniajcie się, że nic się nie stało, bo będzie jak z Alu**ardem. Zdecydujcie co zrobić :P

wyłączyli serwer by poprawić wymianę pereł, to nie oznacza iż był tam jakiś korzystny bug.. jeden idiota napisze że był bug, i zaraz wszyscy zaczynają pajacować, zacznijcie k***a myśleć, swoimi mózgami.

Opublikowano

Heh, ta zmiana ogólnie była niepotrzebna. Tak to chociaż z krwawymi był problem, były one w cenie, trudniej było eq zrobić. A każda nowość stwarza duże szanse na bugi.

Opublikowano

wyłączyli serwer by poprawić wymianę pereł, to nie oznacza iż był tam jakiś korzystny bug.. jeden idiota napisze że był bug, i zaraz wszyscy zaczynają pajacować, zacznijcie k***a myśleć, swoimi mózgami.

To nie był korzystny bug? Użyj tego łba. Typ wywala 500 nieb. dostaje 250 krwawych i się tak snowballuje do np 2k.

Przerabia całe eq, i tak dalej i dalej. Potem , może perły poprzekładać na inne konta, typu po 200 na 1 konto . Pobanować te ścierwa co tak nagle z niczego mają full pereł , mam nadzieje że się to ogarnie.

Opublikowano

To nie był korzystny bug? Użyj tego łba. Typ wywala 500 nieb. dostaje 250 krwawych i się tak snowballuje do np 2k.

Przerabia całe eq, i tak dalej i dalej. Potem , może perły poprzekładać na inne konta, typu po 200 na 1 konto . Pobanować te ścierwa co tak nagle z niczego mają full pereł , mam nadzieje że się to ogarnie.

chyba u Ciebie w piździe był taki bug.. daj jakieś dowody, a dopiero potem pisz cokolwiek na ten temat, jak widzę debilizm nie wybiera.

Opublikowano

Nie pozostaje nic innego jak cofka do godz dodania wymiany pereł.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

chyba u Ciebie w piździe był taki bug.. daj jakieś dowody, a dopiero potem pisz cokolwiek na ten temat, jak widzę debilizm nie wybiera.

Ale zachowuj się jakoś... Aż takie emocje powoduje u ciebie gra metin2? Coś ty taki nerwowy...

Opublikowano

Nie no, nie da się kłócić z takim marginesem społecznym, jesteś nikim i nie szczekaj czaisz (; ?

Ty chyba nie rozumiesz, co taki bug który był od 3 rano, rozumieśz podludziu? Od 3 rano był ten bug do tej 20.

17 godzin, pomogłem Ci dodać jakbyś nie umiał . Przez 17 h można zrobić wszystko, eq, sprzedać, dać gildii , dać innym.. Zostaje tylko cofka do 3 moim zdaniem.  Chyba, że fala banów.

Opublikowano

Ale zachowuj się jakoś... Aż takie emocje powoduje u ciebie gra metin2? Coś ty taki nerwowy...

Zapewne jeden z bugerów który teraz dostaje ślinotoku bo boi się ze straci wszystko co nabugował.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Otóż jest już Online. Był mały błąd przy wymianie pereł. Nikt z obecnych graczy nie ma żadnych 10k pereł, nikt nie ma 20k pereł i tak dalej, osoby, które miały podejrzane ilości pereł przy braku akcji na kontach, tzn. biciu bossów, metinów, otwieraniu małży czy handlu a miały dużo pereł zostały zbanowane. Jesteśmy świadomi tego, że znajdą się osoby które zaraz powiedzą że był bug i koniec serwera, dlatego niżej zamieszczamy ss'a.

Potrafimy przyznać się do błędu i będziemy starać się nadrobić to, co źle zrobiliśmy. Na weekend szykujemy dla Was kilka eventów,

dzisiaj będzie kolejna przerwa techniczna w nocy z poprawkami i dodaniem kilkunastu rzeczy.

Jeszcze mały ss dla niedowiarków, kto zna się chociaż troszkę  na tworzeniu serwerów wszystko zrozumie.

rQXexXr.png

Osoba, która ma 1.3k pereł to osoba, która zbiła ogromną ilość bossów/metinów i obecnie można powiedzieć że prowadzi w tym "rankingu".

Dzisiaj do następnej nocnej przerwy technicznej będziemy sprawdzać dokładnie osoby z podejrzaną ilością pereł.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...