Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi jedno kanał 1 i 2 to ten sam kanał.

5 i 6 to również ten sam kanał.

Kogo oszukujecie co?

to jest zbugowane, jeśli teleportujesz się na dany channel to dwa razy się teleportuj.

Zmiana kanału - CH 5/6, tepnie cie na ten sam i jeszcze raz Zmiana kanału - Ch5/6, musi załapać.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety twoja opcja nie działa kilka razy próbowałem. Wylogowałem się również i zalogowałem i dalej jestem na tym samym ch.

Więc są tu raczej 4 kanały a nie 6.

imetin_logo.png

Opublikowano

Mam pytania. A mianowicie:

Czy to jest serwer easy czy raczej medium? -.-

Jaki jest max lvl?

Ile czasu trzeba poświecic na wbicie max lvl ?

Czy jest masa bugów ?

Czy serwer posiada w miare ogarnięty bilans pvp postaci? <_<

Czy warto zacząc grać? Polecacie serwer? (szczerze) ... A nie zaczne a za miesiac znowu padnie.. jak kazdy inny :x

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

To jest tak, że logujesz się pierwszy raz np na ch3 i gdy chcesz zmienić na inny channel to przełącza Cię znowu na ch3. Inne channele zmieniają się normalnie tylko ten pierwszy zmieniony łączy się z tym, na który się zalogowales.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytania. A mianowicie:

Czy to jest serwer easy czy raczej medium? -.-

Jaki jest max lvl?

Ile czasu trzeba poświecic na wbicie max lvl ?

Czy jest masa bugów ?

Czy serwer posiada w miare ogarnięty bilans pvp postaci? <_<

Czy warto zacząc grać? Polecacie serwer? (szczerze) ... A nie zaczne a za miesiac znowu padnie.. jak kazdy inny :x

- No tak średnio bym powiedział :D Bardziej easy.

- 200

- Troszeczkę

- Jest kilka ale administracja następnego dnia wszystko poprawia.

- Balans jest okej.

- Polecam gorąco! ;)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

A moby dobiegaja do postaci na tych mapach i dungach? Bo nie wiem, czy jest sens kupic zala ;)

Wszystkie moby, magowie, łucznicy podbiegają pod miecz, sam gram mentalem i używam broni dwuręcznej. Smiało kupuj żala.

Opublikowano

W prezce jest, że np w świątyni hwang zmniejszyli czas respu mobów. Pozdro - respią się po dokładnie 2,5 min... Zrobcie coś z tym, bo jak się chce tam expić na low levelu to denerwujące strasznie i mapa jakby jej nie było do expa dla tych na niższym levelu..

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Stan na 2015-06-12:

IXAHROb.png

Poprawicie repsy mobów na innych mapach? Typu świątynia hwang? 2,5min czekania na spot to chyba przesada  8S

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Tylko ja tak mam, że ch1 i ch2 to te same ch? Tak samo ch6 to ch1 ;.; O co chodzi?

@Edit A nie sorki sorki, spatchowałem i juz wszystko ok ;d

Co ile sie respi wodz orkow ? Bo to jakas masakra zrobic questa z tymi szkatami, nawet jak uzywam tego olejku co daje 50% to i tak pali ;.;

Opublikowano

Tylko ja tak mam, że ch1 i ch2 to te same ch? Tak samo ch6 to ch1 ;.; O co chodzi?

@Edit A nie sorki sorki, spatchowałem i juz wszystko ok ;d

Co ile sie respi wodz orkow ? Bo to jakas masakra zrobic questa z tymi szkatami, nawet jak uzywam tego olejku co daje 50% to i tak pali ;.;

Nie ma olejka 50% ;-; i respi się co 10 min

Opublikowano

@gouran Lol. Teraz dopiero przeczytalem ze to dla biologa xD Wygladal podobnie do tych co daja 15% i 25% wiec zawsze klikalem i myslalem ze juz dziala xD. Dzieki za info ziomeczku

Opublikowano

jak wejsc do groty v1?

U shall not pass

@gouran Lol. Teraz dopiero przeczytalem ze to dla biologa  xD Wygladal podobnie do tych co daja 15% i 25% wiec zawsze klikalem i myslalem ze juz dziala  xD. Dzieki za info ziomeczku

Spox :D

Opublikowano

CH5 i CH6 to te samo CH więc nie 1700 tylko 1400 :)

Chyba Ci się coś pomyliło. 1700, wszystkie CH działają poprawnie przyjacielu tylko Zmiana Kanału źle działa. :)

Nie trafiłeś, próbuj bardziej zaszkodzić, predatorze. ;)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie obiecujemy, postaramy się.

Nie dodawajcie czegoś takiego jak oni nie potrafią takich banalnych questów wykonać to niech ich nie robią. Ja wykonują każdą z tych misji w czasie ~10-20min jak większość serwera.

IDcncno.png

Opublikowano

Kurcze, jestem pozytywnie zaskoczona. Wchodze po paru dnaich nieobecnosci i co widze? Duzo poprawek, serwer mial troche bugow, ktore nie sprawialy, ze serwer nie bylby grywalny. Administracja ciagle sie stara i wprowadza aktualizacje :) w grze pozytywne zaskoczenie to wojny! Tak juz po tygodni zacxynaja sie pierwsze wojny i wygladaja calkiem przyzwoicie. Mimo braku czasu, bede sobie tu grala, bo mysle, ze to moze byc serwer na dluzej :)

Niby to easy, ale zdecydowanie jest co robic. Bossy, dungeony, zbieranie ulepek. To mi sie podoba :) tak trzymajcie!

Opublikowano

Nie dodawajcie czegoś takiego jak oni nie potrafią takich banalnych questów wykonać to niech ich nie robią. Ja wykonują każdą z tych misji w czasie ~10-20min jak większość serwera.

Spokojnie na przywołanie boss'a czy metina na pewno nie będzie 100%

Kurcze, jestem pozytywnie zaskoczona. Wchodze po paru dnaich nieobecnosci i co widze? Duzo poprawek, serwer mial troche bugow, ktore nie sprawialy, ze serwer nie bylby grywalny. Administracja ciagle sie stara i wprowadza aktualizacje :) w grze pozytywne zaskoczenie to wojny! Tak juz po tygodni zacxynaja sie pierwsze wojny i wygladaja calkiem przyzwoicie. Mimo braku czasu, bede sobie tu grala, bo mysle, ze to moze byc serwer na dluzej :)

Niby to easy, ale zdecydowanie jest co robic. Bossy, dungeony, zbieranie ulepek. To mi sie podoba :) tak trzymajcie!

Dziękujemy bardzo.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Spokojnie na przywołanie boss'a czy metina na pewno nie będzie 100%

Dziękujemy bardzo.

Dajcie na przywołanie 20% i drop bardzo słaby wtedy może być ;d

ps: Macie jakiegoś tsa lub planujecie założenie go ?

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...