Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/6zot/5q42r O co chodzi..? / Dostałem bana za obraze .. serio. Nie można jakoś od tego się odwołać, napisałem do kogoś kur*a ,;c . Za 1 razem powinno być ostrzeżenie , lecz nie ban odrazu :D , da się odwołać od tego. Przeprosić osobę którą się obraziło ?

Ja bym Ci nie dała szansy na odwołanie. To co Ty wypisujesz do ludzi, a szczególnie do dziewczyn na serwerze to ludzkie pojęcie przechodzi.

Schowek-1217.png?i_dim=1366x768&app_id=w

fcgSdAu.png

RSnNak8.png

@

Przerwa techniczna, polecam się zapoznać zeby później spamu nie było.

http://forum.terios.pl/index.php?/topic/689-120615-przerwa-techniczna/

I od razu pytam, czy przy tej przerwie wejdzie NPC do wymiany pereł?

jbzoKz9.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałeś że banują za wypowiedzi, stanie, expienie itd. Skoro dostałeś bana to zasłużyłeś i Ci wszyscy inni też bo nikt nie daję banów za nic. Następnym razem graj uczciwie to nie będzie problemów. Zawsze tak jest że jak gra się na WH czy stawia boty a później płacz że banują i jaka to administracja zła...

Nie placze, tylko wyrazam swoja opinie.

Zacznijmy od tego, że bana za 'expienie' nie ma.

Jeżeli GM napisze do osoby, którą podejrzewa o bota a ta mu nie odpisuje przez minute albo więcej i podczas tego czasu luruje mooby oraz je ubija i w dodatku się nie rusza z miejsca to chyba nie jest czyste expienie :)

nie mozliwe ? a jednak chcialbym zobaczyc choc jednego ss/filmik gdzie administracja pisze do kogos. Nie wiesz to sie nie udzielaj...

Opublikowano

Po przegraniu kilku dni mogę śmiało polecić ten serwer, sam w sobie jest OK  trzyma poziom lecz ma parę niewygodnych błędów ale większość z nich została już usunięta.

Co do administracji to jest lipka z tym że jest z nią słaby kontakt w grze. Skończyłem grać bo ktoś okradł mnie z całego eq i kasy ( nie wiem jak to możliwe nigdy nie podawałem nikomu hasła ) nie wiem czy baza danych wyciekła czy co ale ok. Co dziwne stało się to po tym jak akurat doładowałem sobie 50 zł na konto no ale cóż... Pozdro 600

Opublikowano

nie mozliwe ? a jednak chcialbym zobaczyc choc jednego ss/filmik gdzie administracja pisze do kogos. Nie wiesz to sie nie udzielaj...

Kiedy zgłaszałem Multitabsa dostałem odpowiedź, że 'przyjęte' i że będzie kiedyś jeszcze pewnie okazja, żeby go złapać. Przeglądam po m1 a tu chłopak 160+ już wbił, także pozdrawiam.

Pytanko co do serwera. Jeśli wbijam lvl to już później mogę zapomnieć o dropieniu ulepków na niższy lvl?

Opublikowano

To tak... Wczoraj Mavex napisał do mnie przyznam się wystawiłem bota z nh żeby sprawdzić w ile zostanę złapany.  Konto zostalo zbanowane ;d

SS'a nie robiłem :P

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

@Terios.pl Co wy za dodaniem np zwoi przywołania bosów do ripera(bez niego)niestety ale ubić bosa jest nie realne, nie dość, że kampi na niego z 10 osób cały czas, to jak ma zrobic ta misje taki 40 lvl, gdzie na bosy czekaja 100+?

zastanówcie się, tak samo, można by do dropu danej mapy dodać drop przywołania metinów, które występują na danej mapie, bo np tak samo metka duszy ubić, to też trzeba mieć szczęście, a weźcie poduwagę, że niektórzy pracują i na gre mają po 2-3h, to co mam samą misje wodza orków robić 3 dni albo i wiecej ^^

tyle ode mnie i serwer polecam

Opublikowano

Poprawcie bossy na mapach 130+ ponieważ są za łatwe do ubicia . To samo tyczy się bosów na dungeonach 

Opublikowano

Kiedy zgłaszałem Multitabsa dostałem odpowiedź, że 'przyjęte' i że będzie kiedyś jeszcze pewnie okazja, żeby go złapać. Przeglądam po m1 a tu chłopak 160+ już wbił, także pozdrawiam.

Pytanko co do serwera. Jeśli wbijam lvl to już później mogę zapomnieć o dropieniu ulepków na niższy lvl?

nie martw się, też cię przyłapałem nie jednokrotnie na bocie, więc nie udawaj tu chooy wie kogo, lizodupie  ^_^

Opublikowano

nie martw się, też cię przyłapałem nie jednokrotnie na bocie, więc nie udawaj tu chooy wie kogo, lizodupie ^_^

Bijcie się na dirty w minecrafcie, niepotrzebny offtop.

@ Nadal oczekuje odpowiedzi czy dzisiejszy patch wprowadzi NPC do wymiany pereł.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Bijcie się na dirty w minecrafcie, niepotrzebny offtop.

@ Nadal oczekuje odpowiedzi czy dzisiejszy patch wprowadzi NPC do wymiany pereł.

po prostu irytuje mnie ten dzieciak, swoim zachowaniem  ^_^

co do NPC, to ma być.. w dzisiejszym patchu.

Opublikowano

Wbijam na serwer.. 1. Wszędzie mgła której nie idzie wyłączyć, ale ok.. ubieram się w eq startowe, ide kawałeczek na pieski.. Jednym screenem mógłbym uchwycić naraz dwa boty.. 1lvl ranga rycerski.. WTF?

Opublikowano

no czytaj predzej pare stron.... administracja banuje uczciwych graczy, a boty stoja... ale sie jeszcze kłócicie.

Co tu sie dziwic wakacje se zblizaja bedzie wiecej takich serwerów

Opublikowano

Zapewne dostane zaraz -10 strasznych punktów za spam, ale ktokolwiek mógłby podać bony max? W prezce doczytałem się tylko "odkryjecie je sami", a jakoś mam gdzieś bonowanie ręcznie przez 10min żeby obczaić czy wejdzie więcej niż 10% czy nie.. :D

Opublikowano

No to fakt, na servie pojawiło się mnóstwo botów po tym evencie ze Szkatami Blasku.

Ale nie tylko są to boty na pieskach, często widze bota na napie od 130 lub 110. 

Lecz administracja tępa nie jest, i leci z tym gównem ostro, nie ma się o co martwić (; .

Co to tematu, serio dodajcie ten drop Piasku Kwarcowych na mapach 110+ , bo go poprostu nie ma. Albo zrobić dropka na mapke 90, albo kupić 15 sztuk za 1kkk a te 2 opcje są czasochłonne i nieopłacalne. Pozdrawiam (;

Opublikowano

po prostu irytuje mnie ten dzieciak, swoim zachowaniem  ^_^

co do NPC, to ma być.. w dzisiejszym patchu.

Podałem czysty przykład jak działa administracja, a akurat na ciebie wypadło. Znam takie zagrywki 'panów dorosłych' co do wszystkich dzieciak wołają, ale tutaj akurat misiu nie ta liga.

No to fakt, na servie pojawiło się mnóstwo botów po tym evencie ze Szkatami Blasku.

Ale nie tylko są to boty na pieskach, często widze bota na napie od 130 lub 110. 

Lecz administracja tępa nie jest, i leci z tym gównem ostro, nie ma się o co martwić (; .

Co to tematu, serio dodajcie ten drop Piasku Kwarcowych na mapach 110+ , bo go poprostu nie ma. Albo zrobić dropka na mapke 90, albo kupić 15 sztuk za 1kkk a te 2 opcje są czasochłonne i nieopłacalne. Pozdrawiam (;

Teraz KD +7 wszystkie od 600 do 800kk, więc nie wiem czy lepiej kupić gotowe KD czy ulepszać... Bo chyba najwięcej hałasu robisz o te kd.

Opublikowano

Podałem czysty przykład jak działa administracja, a akurat na ciebie wypadło. Znam takie zagrywki 'panów dorosłych' co do wszystkich dzieciak wołają, ale tutaj akurat misiu nie ta liga.

Teraz KD +7 wszystkie od 600 do 800kk, więc nie wiem czy lepiej kupić gotowe KD czy ulepszać... Bo chyba najwięcej hałasu robisz o te kd.

Jaki masz lv? Masz gildie, robisz eq wojenne. 3 bronie z Szyb. Zaklęć + klasowe? Wiesz ile na to kasy leci + 6/7 perf :DDD?

70 kkk wydałem na zmianki 6/7 bonu i nie mam perf nawet w połowie eq, a do tego kd mam kupować (x ?

Opublikowano

Jaki masz lv? Masz gildie, robisz eq wojenne. 3 bronie z Szyb. Zaklęć + klasowe? Wiesz ile na to kasy leci + 6/7 perf :DDD?

70 kkk wydałem na zmianki 6/7 bonu i nie mam perf nawet w połowie eq, a do tego kd mam kupować (x ?

Robisz coś, czego i tak nie wykorzystasz.. Mam gildię, ale leje na to, nawet eq wojennego nie mam. 

Patrząc na to, że i tak jest łatwo, a to że ty robisz klasowe to już twój problem. Nie będą znowu z easy robić 4funa. Chcesz robić takie eq to rób, ale nie pisz że jest trudno, bo z wojennym byś się uporał w moment.

Opublikowano

Nwm jak w tej Twojej syfiastej gildii, ale my nie mamy wojen 2vs2, tylko już większe masówki po 15/20 osób.

Widze, że jest więcej surek i wojków to się ubieram pod nich, tak samo z innymi.

Opublikowano

czysty przykład? oskarżenia bez dowodów.. już nie raz Ci pisałem, myśl zanim coś napiszesz, to naprawdę nie boli, cumplu..  xD

Opublikowano

Po przegraniu kilku dni mogę śmiało polecić ten serwer, sam w sobie jest OK  trzyma poziom lecz ma parę niewygodnych błędów ale większość z nich została już usunięta.

Co do administracji to jest lipka z tym że jest z nią słaby kontakt w grze. Skończyłem grać bo ktoś okradł mnie z całego eq i kasy ( nie wiem jak to możliwe nigdy nie podawałem nikomu hasła ) nie wiem czy baza danych wyciekła czy co ale ok. Co dziwne stało się to po tym jak akurat doładowałem sobie 50 zł na konto no ale cóż... Pozdro 600

Niestety nasz regulamin jest jasny. Gracz sam odpowiada za bezpieczeństwo konta.

@Terios.pl Co wy za dodaniem np zwoi przywołania bosów do ripera(bez niego)niestety ale ubić bosa jest nie realne, nie dość, że kampi na niego z 10 osób cały czas, to jak ma zrobic ta misje taki 40 lvl, gdzie na bosy czekaja 100+?

zastanówcie się, tak samo, można by do dropu danej mapy dodać drop przywołania metinów, które występują na danej mapie, bo np tak samo metka duszy ubić, to też trzeba mieć szczęście, a weźcie poduwagę, że niektórzy pracują i na gre mają po 2-3h, to co mam samą misje wodza orków robić 3 dni albo i wiecej ^^

tyle ode mnie i serwer polecam

Mamy w planach zarówno dodanie przywołań bossów jak i metinów, wszystko już niebawem. Macie wiele propozycji, a każda z nich wymaga czasu. Poza dodawaniem i korygowaniem serwera musimy też o graczy dbać.

Poprawcie bossy na mapach 130+ ponieważ są za łatwe do ubicia . To samo tyczy się bosów na dungeonach 

Już raz wszystkie bossy miały zwiększone HP, jeżeli znowu to zrobimy znów będę czytał opinie, że gracze nie dają rady zbijać bossów, a jak widzę ich eq typu drewniany naszyjnik+9 tylko z PŻ i Zbrojka Boga Smoków to się zastanawiam który raz ta osoba gra w Metina.

no czytaj predzej pare stron.... administracja banuje uczciwych graczy, a boty stoja... ale sie jeszcze kłócicie.

Co tu sie dziwic wakacje se zblizaja bedzie wiecej takich serwerów

Po pierwsze, jaki byłby nasz cel w banowaniu graczy, którzy uczciwie grają? Po drugie, nie tolerujemy idiotyzmu/wyzywania na serwerze. Trzecia sprawa na 100% nie dostałeś bana za darmo, ja 2x nadałem od startu źle bana, była to moja wina, ponieważ osoba mi odpisała po 45 sekundzie, kiedy ja siedziałem w panelu i już banowałem.

Nikt na serwerze nie dostaje banów za darmo, a to że dziennie banujemy 100 osób na botach w m1, to nie nasza wina, że gracze są na tyle głupi i dostają na powiązania ze swoimi głównymi kontami. 

Chyba zaczniemy banować po IP boty, skoro są osoby, które notorycznie jest wystawiają i są banowane.

Wczoraj nawet o 4.00 po zgłoszeniu na support byłem w stanie zbanować bota, więc z całym szacunkiem spłyń z tematu i siej dramy gdzieś indziej.

T9S9sNO.png

Opublikowano

czysty przykład? oskarżenia bez dowodów.. już nie raz Ci pisałem, myśl zanim coś napiszesz, to naprawdę nie boli, cumplu..  xD

dobrze mówi

Niestety nasz regulamin jest jasny. Gracz sam odpowiada za bezpieczeństwo konta.

Mamy w planach zarówno dodanie przywołań bossów jak i metinów, wszystko już niebawem. Macie wiele propozycji, a każda z nich wymaga czasu. Poza dodawaniem i korygowaniem serwera musimy też o graczy dbać.

Już raz wszystkie bossy miały zwiększone HP, jeżeli znowu to zrobimy znów będę czytał opinie, że gracze nie dają rady zbijać bossów, a jak widzę ich eq typu drewniany naszyjnik+9 tylko z PŻ i Zbrojka Boga Smoków to się zastanawiam który raz ta osoba gra w Metina.

Po pierwsze, jaki byłby nasz cel w banowaniu graczy, którzy uczciwie grają? Po drugie, nie tolerujemy idiotyzmu/wyzywania na serwerze. Trzecia sprawa na 100% nie dostałeś bana za darmo, ja 2x nadałem od startu źle bana, była to moja wina, ponieważ osoba mi odpisała po 45 sekundzie, kiedy ja siedziałem w panelu i już banowałem.

Nikt na serwerze nie dostaje banów za darmo, a to że dziennie banujemy 100 osób na botach w m1, to nie nasza wina, że gracze są na tyle głupi i dostają na powiązania ze swoimi głównymi kontami. 

Chyba zaczniemy banować po IP boty, skoro są osoby, które notorycznie jest wystawiają i są banowane.

Wczoraj nawet o 4.00 po zgłoszeniu na support byłem w stanie zbanować bota, więc z całym szacunkiem spłyń z tematu i siej dramy gdzieś indziej.

Ale mnie nie interesuje po czym bedzie banowac, tylko do mnie zadan admin nie napisal... dwa ze biegałem po spocie i expiłem, wbilem kolesiowi na spota, pisal on ze dostane bana za ksucie, i po 3min mnie wylogowano, nikt do mnie nie pisal, to mi nie pierd ol ze wszystko jest okej... Człowieku nie wszyscy maja tutaj 15lat zebys robil z nich debili. A to o której wchodzisz banowac to mnie tyle interesuje co zeszłoroczny snieg, jezeli na tym serwerze sie dostaje równiez bana za ksucie no to pozdrawiam szanowna administracje. i z calym sercem czuje ze bedzie tu jak na Alucard skoro bana sie dostaje za ksucie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...