Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawcie drop kwarcowych oraz krwawych.. Pol servera ma problem z tymi krawymi, inne leca jak uj ale krwawe wgl.

Polatałem 10 min po metkach i mam tego po 20, czy nawet przeszło.

Okej rozumiem, że dla ciebie easy o tylko EXP, lvl, a kiedy expisz lecą ulepszacze przez które ulepszasz eq i gitara.

Te metki i tak są łatwe do ubicia i jest ich multum..

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maksymalna Ilość Yang: 100.000.000.000 

nie mogę mieć więcej niz 2kkk co jest?

może jeszcze edytujcie misje na kamienie duszy bo ich prawie w ogóle nie ma albo zmieńcie wymaganą ilość na 5. Pełno metków 45, a 40 nie ma ;(.

Pełno jest tego na pustyni i w dolinie orków.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Maksymalna Ilość Yang: 100.000.000.000 

nie mogę mieć więcej niz 2kkk co jest?

może jeszcze edytujcie misje na kamienie duszy bo ich prawie w ogóle nie ma albo zmieńcie wymaganą ilość na 5. Pełno metków 45, a 40 nie ma ;(.

Myślimy, aby zaliczało Metiny Duszy, Metiny Upadku, a Yangi dzisiaj raczej będziemy wprowadzać.

T9S9sNO.png

Opublikowano

ktoś wreszcie odp na Mam pytanko te eq somka się ulepsza wyżej ? na 120 up

EQ Smoka przerabia się u Sury na wyższe EQ i tak do końca z EQ.

mam pytanie eq smoka dropimy i przerabiamy czy nie przerabiamy i dropiemy kolejne eq do expa z innych bosow ?

Przerabiamy u Sury, a dzisiaj zostanie dodana opcja przerabiania Magicznym Metalem oraz Bodziem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Szkoda troszkę, że nie da się tego eq Smoka robić z tego eq co leci z metków na niski poziom ;d tak btw EQ smoka leci z nieb śmierci z czegoś jeszcze ? ;d

xD 

Opublikowano

Szkoda troszkę, że nie da się tego eq Smoka robić z tego eq co leci z metków na niski poziom ;d tak btw EQ smoka leci z nieb śmierci z czegoś jeszcze ? ;d

EQ Smoka tylko i wyłącznie z WW - Niebieska Śmierć.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Myślimy, aby zaliczało Metiny Duszy, Metiny Upadku, a Yangi dzisiaj raczej będziemy wprowadzać.

W sumie nie trzeba tej misji poprawiać nie wiedziałem o dodatkowych respach. Misje zajęły mi 10 min jedna. + resp jest co 5min podajże.

Opublikowano

Zmieńcie poziomy mobów na mapie 110 bo yangi nie lecą.

Brutalny czerwony asasyn się buguje, stoi w miejscu i zadaje DMG nie będąc przy postaci.

Opublikowano

Częste przerwy techniczne, które wprowadzają jakoś 10% waszych obietnic (wyłączamy bo naprawimy to, to, to, to, to i to a w praktyce wygląda to tak, że włączają - starych bugów nie ma, a nowe przychodzą.

Administracja ostro spina dupę na forum, nie można pożartować bo straszą od razu banem.

Jedynie za co mogę pochwalić to to, że po 2 dniach w końcu ogarneliście lagi. Brawo (nie, nie doszukujcie się tutaj ironi)

Sprawe ze smoczymi monetami za bete totalnie zjebaliście.

Sama zgłaszałam Uberowi bugi na PW w grze (już na oficjalnym serwerze) i ani 1 SM nie dostałam.

Dodatkowo co do SM pozwolę sobie wrzucić tutaj screena dotyczącego opinii gracza na temat tych SMów

Screen zawiera wulgaryzmy i umieszczam go w spoilerze - nie chcesz wulgaryzmów - nie otwieraj

53RHFMM.png

jbzoKz9.png

Opublikowano

Częste przerwy techniczne, które wprowadzają jakoś 10% waszych obietnic (wyłączamy bo naprawimy to, to, to, to, to i to a w praktyce wygląda to tak, że włączają - starych bugów nie ma, a nowe przychodzą.

Administracja ostro spina dupę na forum, nie można pożartować bo straszą od razu banem.

Jedynie za co mogę pochwalić to to, że po 2 dniach w końcu ogarneliście lagi. Brawo (nie, nie doszukujcie się tutaj ironi)

Sprawe ze smoczymi monetami za bete totalnie zjebaliście.

Sama zgłaszałam Uberowi bugi na PW w grze (już na oficjalnym serwerze) i ani 1 SM nie dostałam.

Dodatkowo co do SM pozwolę sobie wrzucić tutaj screena dotyczącego opinii gracza na temat tych SMów

Screen zawiera wulgaryzmy i umieszczam go w spoilerze - nie chcesz wulgaryzmów - nie otwieraj

53RHFMM.png

1. SMy za betę nie były jeszcze rozdawane, dlatego ich nie otrzymałaś, będą wysyłane dzisiaj po godzinie 19.
  2. Przerwy techniczne zabierają nasz, cenny czas podczas którego powinniśmy normalnie sypiać (1:00 -> 4:00). Wystarczy przejrzeć listy poprawek i porównać z tym co w grze nadal jest zepsute, puste pisanie, że niczego nie naprawiliśmy jest śmieszne i okazuje brak szacunku do naszych działań.
  3. Nikt nie spina ostro dupy, nie wiem gdzie zauważyłeś takie zachowanie. Żarty żartami, kretynów niestety eliminujemy z serwera.

Pozdrawiam.

T9S9sNO.png

Opublikowano

MgySrI7.pngSzkatułka Nefrytowa x15 [100 Poziom]

fyu5SWh.pngSzkatułka Gór Grzmotu x15 [115 Poziom]

sjz2vgH.pngSzkatułka Zbocz Gautama x15 [130 Poziom]

gdzie to dorpi  ?

Bossy

kolejno mapami:

90

110

130

Opublikowano

Serw typowo pod bodego i wp. Śmierć mająć nawet nie milimetr HP potrafi pier*olnąć ponad 300k, szamanem nie masz szans. 

Opublikowano

Serw typowo pod bodego i wp. Śmierć mająć nawet nie milimetr HP potrafi pier*olnąć ponad 300k, szamanem nie masz szans. 

Wystarczy poprawić ekwipunek, god damn...

Opublikowano

1. SMy za betę nie były jeszcze rozdawane, dlatego ich nie otrzymałaś, będą wysyłane dzisiaj po godzinie 19.
  2. Przerwy techniczne zabierają nasz, cenny czas podczas którego powinniśmy normalnie sypiać (1:00 -> 4:00). Wystarczy przejrzeć listy poprawek i porównać z tym co w grze nadal jest zepsute, puste pisanie, że niczego nie naprawiliśmy jest śmieszne i okazuje brak szacunku do naszych działań.
  3. Nikt nie spina ostro dupy, nie wiem gdzie zauważyłeś takie zachowanie. Żarty żartami, kretynów niestety eliminujemy z serwera.

Pozdrawiam.

Nawet na tej liście się nie znajduję. Nie mam również do kogo się upomnieć o to, nawet nie wiem czy moje zgłoszone bugi były gdziekolwiek zapisane bo jak widze nadal nie zostało to naprawione.

Wzmocniliście tak moby na mapie 90 lvl, że healerem z 900deffa 28k HP padam od kilku mobków. Nie mam pojęcia jak expić tym healerem, może mnie oświecisz?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Wystarczy poprawić ekwipunek, god damn...

84sr kd +6 błogo 77% 60 potwory w 6/7 + kolce 200 wartości i zawsze jak ma właśnie koniec hp to walnie ponad 300k

Opublikowano

84sr kd +6 błogo 77% 60 potwory w 6/7 + kolce 200 wartości i zawsze jak ma właśnie koniec hp to walnie ponad 300k

Bo boss pod koniec HP odpala swoje "Absy" i napierdala po 500k a Ty go łaskoczesz po 1k.

Zrób mentala jako dropka

jbzoKz9.png

Opublikowano

Nawet na tej liście się nie znajduję. Nie mam również do kogo się upomnieć o to, nawet nie wiem czy moje zgłoszone bugi były gdziekolwiek zapisane bo jak widze nadal nie zostało to naprawione.

Wzmocniliście tak moby na mapie 90 lvl, że healerem z 900deffa 28k HP padam od kilku mobków. Nie mam pojęcia jak expić tym healerem, może mnie oświecisz?

Mam Cię zapisanego poza listą, otrzymasz SMy. Napisz w temacie po login. Odnośnie mobów na mapie 90 lvl - wiemy, lekko przesadziliśmy. Fix wejdzie w nocy.

Pozdrawiam, Uber.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mam Cię zapisanego poza listą, otrzymasz SMy. Napisz w temacie po login. Odnośnie mobów na mapie 90 lvl - wiemy, lekko przesadziliśmy. Fix wejdzie w nocy.

Pozdrawiam, Uber.

Mam blokade na forum 30 dni za rzekome działanie na szkode serwera.

Przed blokadą jak podawałam swoj login to moj post był kasowany z tematu. 

JVqXE6P.png

jbzoKz9.png

Opublikowano

Nie wiem jak możecie narzekać na bossy. Tutaj każda klasa można je ubić jak się myśli i ma się eq. Sam gram szamanem co prawda mam 100lvl ale do tego lvl z każdym rodzajem już daje rade. Zobaczymy co będzie na kolejnych mapach dodatkowo setki są więc pod koniec bossa klikać trzeba i się go pokona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...