Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto grać mentalem ?

Tak, masz powiekszone srednie w broniach do 85, 75 wartosc a zbrojce, latwo o roski i wgl. o duze dmg, wiec bicie bossow z silnym to bajka

Opublikowano

Tak, masz powiekszone srednie w broniach do 85, 75 wartosc a zbrojce, latwo o roski i wgl. o duze dmg, wiec bicie bossow z silnym to bajka

Trudno o trutke i wbić sr 65+ ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Trudno o trutke i wbić sr 65+ ?

Mi dt schodzi minimum 8 minut, inni nawet w 5 robia, 15x idziesz masz 15 szkat i wymieniasz na trute, albo dropisz ze szkat, dosyc czesto leci, ale chyba lepiej wymienic. Ja z 3 szkat mialem pdka na 1h, bambusa i kruka. Srednie 65? Czasami 70+ wchodzi za 1 zmianka :P W trucie celujesz minimu 80 + dobre bony

Opublikowano

Mi dt schodzi minimum 8 minut, inni nawet w 5 robia, 15x idziesz masz 15 szkat i wymieniasz na trute, albo dropisz ze szkat, dosyc czesto leci, ale chyba lepiej wymienic. Ja z 3 szkat mialem pdka na 1h, bambusa i kruka. Srednie 65? Czasami 70+ wchodzi za 1 zmianka :P W trucie celujesz minimu 80 + dobre bony

A czesto wbijają 80 ? :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Teczowy kamien, kazdy dungeon od baronowny w góre włącznie z nią

gdzie dropi teczowy kamien i demoniczne prochy ?

Opublikowano

Poprawcie drop Lodowych Kul z WIedźmy...

Tak BTW, do jakiego lv dropi Pierścień WIedźmy?

Opublikowano

Nic nie bugowałem tak btw. chyba nie ogarneliscie. Od kiedy nie można expic na mapach z mniejszym lvl. Poza tym rownie dobrze mogłem tam dropić ulepszacze. A ze spotów mi i tak leciało za mało expa, bo był zbugowany i na mapach mooby miały mały lvl i nic expa nie zdobywałem. Na tym "bugu" zdobywałem 1% za spot na 162 lvl, a po poprawionym expie zdobywałem 2% expa na 174 lvl za spot na mapie od 150 lvl... coś tu chyba jest nie tak ;) Nie polecam serwera. Administracja nie ogarnia. 

Opublikowano

Dlaczego ch1 i ch2 to te same kanały ?

Będzie poprawione przy tej przerwie technicznej zaczynającej się o 1:00.

nie wiem czy juz wiecie ale kolczyki smoka sa zbugowane pisze ze sa od 90lvl ale na 98 nie moge ich zalozyc

Wiemy. Będzie poprawione w tej przerwie technicznej.

Poprawcie drop Lodowych Kul z WIedźmy...

Tak BTW, do jakiego lv dropi Pierścień WIedźmy?

Będzie poprawiony drop pierścienia i lodowych kul z wiedźmy już dzisiaj w nocy.

Macie ode mnie Wait hack/ Nie odpychanie z konia + mobber hack i multi hack, gdzie jest również opcja autopot :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1423835-wait-hack-nie-odpychanie-z-konia-multi-hack/

Zapraszam :)

Już Ci zbanowaliśmy konto. A MH, MB i WH zablokujemy. Nie zapraszamy. :)

Dlaczego kolczyków smoka nie da sie ulepszać?

Po tej przerwie technicznej będzie się dało.

Przerwa techniczna rozpocznie się o godzinie 1:00 i potrwa ok. 2 godzin. Wprowadzi sporo poprawek do rozgrywki i zmian.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Będzie poprawione przy tej przerwie technicznej zaczynającej się o 1:00.

Wiemy. Będzie poprawione w tej przerwie technicznej.

Będzie poprawiony drop pierścienia i lodowych kul z wiedźmy już dzisiaj w nocy.

Już Ci zbanowaliśmy konto. A MH, MB i WH zablokujemy. Nie zapraszamy. :)

Po tej przerwie technicznej będzie się dało.

Przerwa techniczna rozpocznie się o godzinie 1:00 i potrwa ok. 2 godzin. Wprowadzi sporo poprawek do rozgrywki i zmian.

Konto było pokazowe :) Co do zablokowania WH itp. CZEKAM :) 

Opublikowano

Niestety, ale nie mam dobrych informacji..

Serwer nie ma polotu do serwera Easy.. Expo jest wrecz spierdolone od 90lvl.. (Leci jak "Krew" z Nosa)

Na mapie 110+ leci za spota 0.02 za spota przy czym na mapie 90 leci duzo lepiej. Ale UWAGA !!!!

Administracja banuje ludzi za to że expią na mapie o mniejszym lvl.... Popierdoliło ich ładnie...

Dlaczego np. na 130 mam expić dajmy na to- na mapie 130!! Skoro leci mi tam 0.02% za spota co prczy mapie 90 leci mi np. dajmy na to 3%....

Za to dziś kolega nie jaki (Geralt) Został zbanowany permanetnie.... No przecież pieje Administracji w morde!!!!

Tłumaczą się tym iż nie wolno wykorzystywać błedów w grze...

To pytanie brzmi::

Dlaczego banda debili nie poprawi expa,map, zablokuje wejścia z większy,m lvl na mniejsze mapy???

Dlaczego kretyny nie ZWIĘKSZĄ TEGO JEBANEGO EXPA???

Dlaczego serwer zrobiony pod IS??

Nie polecam serwera..

-Lagi w chuy... (KOSMICZNE)

- Expo od 90 totalna porażka..

- Administracja banuje ludzi za to że expią na mniejszych mapach...

- Bugi z Sred/Umkami...

Na serwerze bnie występują wgl RATY..... ALE WYTARCZY KUPIĆ PD Z IS. WTEDY JAKOŚ UCIĄGNIECIE.

Nie polecam. Gówna się nie tyka... Na dodatek beszczelnie drwili z gracza Geralt iż został zbanowany Permanętnie na Live!!!!

Koleś chciał w miare szybko wyexpić więc expił tam gdzie lepiej idzie... i Ma do tego PRAWO!!!!.

Biada Administracji i Hejty po same dusze.... Amen.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Client nie ma żadnych wirusów, możesz spokojnie grać. Chyba że masz Avasta, który wykrywa wirusy nawet w zdjęciach ^^

Kasperski też mi wyrzuca ciągle launchera, nawet jak dodam go do wyjątków to nie da rady uruchomić. Jedynie co robię to wyłączam kaspra na czas gry :X.

Opublikowano

Serwer nie ma polotu do serwera Easy.. Expo jest wrecz spierdolone od 90lvl.. (Leci jak "Krew" z Nosa)

Na mapie 110+ leci za spota 0.02 za spota przy czym na mapie 90 leci duzo lepiej. Ale UWAGA !!!!

Administracja banuje ludzi za to że expią na mapie o mniejszym lvl.... Popierdoliło ich ładnie...

Dlaczego np. na 130 mam expić dajmy na to- na mapie 130!! Skoro leci mi tam 0.02% za spota co prczy mapie 90 leci mi np. dajmy na to 3%....

Za to dziś kolega nie jaki (Geralt) Został zbanowany permanetnie.... No przecieje pieje Administracji w morde!!!!

Dlaczego bana debili nie poprawi expa,map, zablokuje wejścia z większy,m lvl na mniejsze mapy???

Nie polecam serwera..

-Lagi w chuy... (KOSMICZNE) <--- Dziś to wyeliminują

- Expo od 90 totalna porażka.. < --- Pierdolnij się w głowę od 110 do 130 expiłem może 2h najcięzej leci od 100 do 110.

- Administracja banuje ludzi za to że expią na mniejszych mapach... <--- Jebnij sie x2 w głowę + ten 1 raz ^, pisali, że będą za to banować.

- Bugi z Sred/Umkami... <--- Jest to zrobione specjalnie.

Na serwerze bnie występują wgl RATY..... ALE WYTARCZY KUPIĆ PD Z IS. WTEDY JAKOŚ UCIĄGNIECIE. <--- Mało kto daje raty na start serwera (idiota...)

Nie polecam. Gówna się nie tyka... Na dodatek beszczelnie drwili z gracza Geralt iż został zbanowany Permanętnie na Live!!!!

Koleś chciał w miare szybko wyexpić więc expił tam gdzie lepiej idzie... i Ma do tego PRAWO!!!!.

Psiapsiułek Geralta...

Szkoda, że ten hejt to tylko dlatego, że twój kolega dostał bana za oczernianie serwera i expienie tak jak expił gdy to zakazali.

@topic

Serwer polecam i zapraszam, w nocy będzie "konserwacja" która wprowadzi poprawki i prawdopodobnie usunie lagi do zera. 

Opublikowano

Za to dziś kolega nie jaki (Geralt) Został zbanowany permanetnie.... No przecież pieje Administracji w morde!!!!

Dlaczego banda debili nie poprawi expa,map, zablokuje wejścia z większy,m lvl na mniejsze mapy???

Nie polecam serwera..

-Lagi w chuy... (KOSMICZNE)

- Expo od 90 totalna porażka..

- Administracja banuje ludzi za to że expią na mniejszych mapach...

- Bugi z Sred/Umkami...

Na serwerze bnie występują wgl RATY..... ALE WYTARCZY KUPIĆ PD Z IS. WTEDY JAKOŚ UCIĄGNIECIE.

To był bug z expem

Wykorzystywanie bugów = ban

Od 90 do 100 wyexpiłem w 1h 20min z pd które lecą z bossów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...