Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Tylko ty tak masz

2 passy są dobre maksymalne wartości masz w prezentacji

3 to drop perły na ripperze itp a nie wbijesz lvl i na perły nie nasz. Małże w sklepie masz

4 tylko ty tak masz

5 zalicza sam wykonałem

Metiny mroku mapa 130 najprawdopodobniej

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko z clientem było dobrze do czasu dzisiejszej aktualizacji.
Chciałem wejść do gry, zalogowałem się i wywaliło clienta.
Pomyślałem że trzeba użyć patchera...
Proces dobiegł końca lecz teraz nie mogę uruchomić gry --> http://scr.hu/6unw/3hq0b

Jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

Masz pewnie 64 bitowy system a to ci pobrano 32 i nie możesz uruchomić patchuj jeszcze albo niech ktoś ci wyślę plik run 64. Miałem tak

Masz racje, 64bit.

Ponowne uruchomienie lapka pomogło.

Opublikowano

Czy jest w planach zoptymalizowanie niektórych misji?
Drugi dzień już tracę na królowe pająków oraz wodzów orków, a nie jestem nawet w połowie. W v1 na każdym kanale ktoś czyha na resp, moim zdaniem zbyt wielka strata czasu jak na tak początkowe misje.

Opublikowano

No proszę cię. Misję się robi łatwo. Masz w v1 3 respy królówej o tej samej minucie co 30min co to zaprosiłem być tym 1 i zmieniać ch i zaliczone a wódz orków tak.samo masz respy. Jak ktoś.ktoś wie gdzie są to dla.niego 5min i misja zrobiona. Aktualnie zrobiłem do 100 Wszystkie misję z szkatakami więc da się ? Da. Trzeba wiedzieć co i jak. A jak ktoś czeka na resp to nie możesz być przed nim? Rywalizacja się liczy w końcu w metine

Opublikowano

Czy jest w planach zoptymalizowanie niektórych misji?

Drugi dzień już tracę na królowe pająków oraz wodzów orków, a nie jestem nawet w połowie. W v1 na każdym kanale ktoś czyha na resp, moim zdaniem zbyt wielka strata czasu jak na tak początkowe misje.

Królowa ma resp co 5 minut około, leciałem na 4ch i na każdym nowym już była, wódz orków podobnie.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Misje poprawcie, niby beta byłą a ciulik taki,

Mam misje na czas co musze ubic 2xripy 2xsmierci i 2x elitarnego króla demonów, byłem na dt 3 razy na ww tak samo 3 razy i ciulik a nie zaliczyło

druga misja chodzi o te zwoje czy cos z odrodzonego, chodze juz 10 raz i dupa a niby po 5 sie dostaje to, po za tym tą misje już raz robiłem co mi ją zaliczyło, lecz się tak jakby zresetowała i na nowo musze ją robić .

Opublikowano

@GordOnix ;)

Mam to samo... Już dwa konta zakładałem i się zastanawiałem czy przypadkiem czegoś nie poje*bałem :D

ja już myślałem, że mi ojebali konto które jest nic nie warte  xD No ale wygląda na to, że jest to wina klienta, skoro na stronę można się zalogować normalnie. 

xD 

Opublikowano

Bo ma forum jest temat że przerwa jest i jak.przerwy są poprawiają i konta offaja żeby mogli robić. Nikt wam nic nie ukradł

Misje poprawcie, niby beta byłą a ciulik taki,

Mam misje na czas co musze ubic 2xripy 2xsmierci i 2x elitarnego króla demonów, byłem na dt 3 razy na ww tak samo 3 razy i ciulik a nie zaliczyło

druga misja chodzi o te zwoje czy cos z odrodzonego, chodze juz 10 raz i dupa a niby po 5 sie dostaje to, po za tym tą misje już raz robiłem co mi ją zaliczyło, lecz się tak jakby zresetowała i na nowo musze ją robić .

Działają tak że za 3 zalicza a to co mówisz za 5 razem od razu

Opublikowano

ja już myślałem, że mi ojebali konto które jest nic nie warte  xD No ale wygląda na to, że jest to wina klienta, skoro na stronę można się zalogować normalnie. 

Polecam w takich sytuacjach najpierw sprawdzić forum. na 99% odbywa się przerwa techniczna kiedy wyświetlany jest ten komunikat.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Bo ma forum jest temat że przerwa jest i jak.przerwy są poprawiają i konta offaja żeby mogli robić. Nikt wam nic nie ukradł

Przecież my nie uważamy, że ktoś nam stuknął konta :D Jakieś info jest kiedy koniec przerwy?

Ok.. Przerwa od 11:15 i potrwa 1-2h.

Opublikowano

Przecież my nie uważamy, że ktoś nam stuknął konta :D Jakieś info jest kiedy koniec przerwy?

Ok.. Przerwa od 11:15 i potrwa 1-2h.

Max do 13:15

Czy na serwerze występują jeszcze lagi tak jak na początku?

Nie ma już tak lagów ale czasem ścinka się zdarzy.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Polecam w takich sytuacjach najpierw sprawdzić forum. na 99% odbywa się przerwa techniczna kiedy wyświetlany jest ten komunikat.

Mało kiedy wchodzę na owe forum i troszkę się zdziwiłem, bo zawsze dawali info o przerwie na mpc ; D no ale dobra, już się wyjaśniło ;) 

Czy na serwerze występują jeszcze lagi tak jak na początku?

Jak wczoraj grałem to nie było ;) 

xD 

Opublikowano

1. Tylko ty tak masz

2 passy są dobre maksymalne wartości masz w prezentacji

3 to drop perły na ripperze itp a nie wbijesz lvl i na perły nie nasz. Małże w sklepie masz

4 tylko ty tak masz

5 zalicza sam wykonałem

Metiny mroku mapa 130 najprawdopodobniej

3. Jak wbijesz 200 lvl to polecam ci dropić na ripperze. Gościu chyba po coś wprowadzili dungeony na wyższe lvl.

5. Nie pisz głupot bo już jedna osoba w prezentacji napisała,że ma taki sam problem.

projekt.jpg

Opublikowano

serwer jest aktualnie na topie pod względem ilości graczy więc nie ma się czego dziwić że margines społeczny atakuje go ddodosami

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Marmury zmieniaja Was w psa, bo macie pewnie w cliencie zmienione modele mobow na psy, bylo tez tak na Cradosie (bez reklamy i tak juz off). 

Wiem, ze ta przepustka na smierc to z ripa i wrozki, z czegos jeszcze ? 

Opublikowano

Marmury zmieniaja Was w psa, bo macie pewnie w cliencie zmienione modele mobow na psy, bylo tez tak na Cradosie (bez reklamy i tak juz off). 

Wiem, ze ta przepustka na smierc to z ripa i wrozki, z czegos jeszcze ? 

metki 90, bossy 90, metki 110, tyle wiem

Opublikowano

Ja p******e. Tak przeklinam bo serwer już mnie denerwuje. Piszę się im że bossy na.mapie 90 za dużo piją to nic nie odpisza. Grając szamanem full is eq i misję pod koniec z 3 razy pod rząd potrafią mieć na skilla. Nie wiem czy to specjalnie daliście na easy żeby na skilla miały czy nie. Odpiszcie czy będzie poprawione czy tak zostanie. Nie da się ich pokonać prawie. Już mnie to denerwuje bo co się tu napisze to jakiś debil daje hejt na serwer to oni jemu odpisza a nie graczowi co się denerwuje albo coś proponuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...