Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do dropu z Baronówny, a Razadora, małe porównanie @Exíle

wbDrNQI.png

27992-27994 - perły w ilości 2 sztuk

80005 - 80008 - bryłki oraz sztabki

KIW2V8U.png

33900 - 33902 - Czarna/Seledynowa/Fioletowa Perła - różnica jest ogromna jak widać.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardziej mi o perły chodziło, bo trzeba ich od k***y, a najlepiej to nafarmić ich z baronki, pomimo to że mam już 130 lvl...

Opublikowano

Dodajcie może NPC u którego będzie mozna wymieniać perły, bo na serverze jest straszna nierównowaga między perłami..Zdecydowanie krwawymi.

7105914338647411232672.png

Opublikowano

Wezcie wyłączcie już te blaski ;p za dużo już tego ludzie mają

Opublikowano

"Nowy Bojownik" na 100 poziom nie da się chyba zrobić, zrobiłem 2x DT i 2x WW i dalej nie mogę oddać questa.

Opublikowano
7eDaVKH.png

Witajcie!

Z racji tego, że dzisiaj padł rekord Online ~ 1500 Osób grało na serwerze chcielibyśmy Wam to jakoś wynagrodzić.

Od godziny 18.00 do 24.00 będą Raty Serwerowe:

+10% Dropu Yang

+10% Dropu Przedmiotów

+10% Doświadczenia

Dziękujemy, że z nami jesteście i doceniacie naszą pracę!

Zespół Terios.pl

T9S9sNO.png

Opublikowano

dam radę ogarniać dungi bodym bez buffa ? czy bezpieczniej sure wp zrobic?

Lajtowo daje radę robić wszystko bodziakiem.

Co do razadora to myślę, że pereł dropi za mało w porównaniu do ilości, które trzeba przeznaczyć na eq.

Opublikowano

Wezcie wyłączcie już te blaski ;p za dużo już tego ludzie mają

O godzinie zerowej wyłączymy.

dam radę ogarniać dungi bodym bez buffa ? czy bezpieczniej sure wp zrobic?

Tak, dasz radę.

T9S9sNO.png

Opublikowano

O godzinie zerowej wyłączymy.

Tak, dasz radę.

Co myślisz, o tym NPC z wymianami perel? To nie będzie przesadzone, a urozmaici oraz lekko ułatwo zbieranie i tyranie się z tymi krwawymi perłami (:

Opublikowano

Zróbcie możliwość wymiany pereł bo mam od cholery białych i niebieskich a redek prawie nic. I można by też zrobić wymiane kawałków kamienia ileś tam sztuk na wybrana perłe :)

Opublikowano

Co myślisz, o tym NPC z wymianami perel? To nie będzie przesadzone, a urozmaici oraz lekko ułatwo zbieranie i tyranie się z tymi krwawymi perłami (:

Zróbcie możliwość wymiany pereł bo mam od cholery białych i niebieskich a redek prawie nic. I można by też zrobić wymiane kawałków kamienia ileś tam sztuk na wybrana perłe :)

Propozycja została już zaakceptowana na forum, także w przy najbliższych przerwach technicznych dodamy możliwość wymiany.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Moglibyście naprawić chińskie ogniste petardy? Nie dają omdlenia, a to by się bardzo przydało przy expie.

A tak ogólnie to serwer świetny, polecam ;)

who cares?

Opublikowano

Naprawcie WW, na piętrze (chyba) 4 po wybiciu wszystkich mobów czasami nie przenosi wyżej, szkoda tylko czasu na dropienie i bicie metkow na niższych poziomach bo nie mozna do śmierci dojść.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Moglibyście naprawić chińskie ogniste petardy? Nie dają omdlenia, a to by się bardzo przydało przy expie.

A tak ogólnie to serwer świetny, polecam ;)

Jak to nie daje omdlenia?

nrx579a.jpg

T9S9sNO.png

Opublikowano

pojawilo sie wh na serwie ;/ teraz ide przez grote to co 2 ma , a bylo tak fajno bez haksow :s

I znalazlem buga dotyczacego misji ( nowy bojownik - misja z nieb smiercia ) nie zalicza mobów

Opublikowano

pojawilo sie wh na serwie ;/ teraz ide przez grote to co 2 ma , a bylo tak fajno bez haksow :s

Wystarczy zgłosić na support, napisać na forum banujemy dość szybko.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Naprawcie WW, na piętrze (chyba) 4 po wybiciu wszystkich mobów czasami nie przenosi wyżej, szkoda tylko czasu na dropienie i bicie metkow na niższych poziomach bo nie mozna do śmierci dojść.

Byłem z 10+ razy na śmierci i ani razu mi się nie zbugowało - masz mooby zamienione na psy?

Opublikowano

Byłem z 10+ razy na śmierci i ani razu mi się nie zbugowało - masz mooby zamienione na psy?

Nie, mam normalne moby.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Wystarczy zgłosić na support, napisać na forum banujemy dość szybko.

ok , a co z tą misją czy faktycznie jest zbugowana na skale globalną czy tylko ja moge posiadać owego  buga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...