Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można kogoś banować, że expi sobie gdzie chce? To chyba nie jest zabronione, że ktoś sobie wybiera mape do expienia. Podobna sytuacja jest na invori, że expi się na mapie od 110 lvl, a ma się lvl +215. To tylko Wasz błąd, a nie graczy że macie nie przetestowane exp. 

Są bronie po trucie?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Psiapsiułek Geralta...

Szkoda, że ten hejt to tylko dlatego, że twój kolega dostał bana za oczernianie serwera i expienie tak jak expił gdy to zakazal

Po 1 koleżko Nie obrarzam Cię. Więc morda w piach..

Po 2 Nie jest to żaden mój kolega.

Po 3 zapierdalasz na full IS'ie Więc się smarkaczu tu nie wypowiadaj..

A pierdolnąć To mogę Ciebie. Ale najpierw zniżę się do twego poziomu. I połorzę się na podłodze..

A raty na start serwera Daje większość serwerów teraz... Ale nie o to mi tu biega....

Więc urzekłeś mnie swą historią.....  Mama ci w tym pomagała??? No bo wkońcu NA IS ci dała??

Sr/Um są tak specjalnie zrobione???

To gratuluję Inteligencji Panom z Wąsem spod pasa....

Pozdrawiam...

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Jest coś takiego.jak pierścień z wiedźmy jak.coś to.z wiedźmy leci?

Tak

Jak można kogoś banować, że expi sobie gdzie chce? To chyba nie jest zabronione, że ktoś sobie wybiera mape do expienia. Podobna sytuacja jest na invori, że expi się na mapie od 110 lvl, a ma się lvl +215. To tylko Wasz błąd, a nie graczy że macie nie przetestowane exp. 

Są bronie po trucie?

Tak

Opublikowano

Hahahahaha teraz każdy kto wypowiada swoją negatywną opinie na temat tego serwera jest moim ziomkiem xD BTW administracja mogła załatwić to normalnie bez spiny napisać do mnie, a oni zaczeli mi grozić i na moje zgłoszenie o błędzie, że nie moge się dostać na mapkę od 175 lvl napisała, że nie mam po co expić, bo i tak cofną mi lvl... pozdro. Jak chcecie możecie wejść na historię mojego streamu twitch.tv/mikaseq i wszystko zobaczyć jak było. Niczego nie usuwałem, ani nie edytowałem. Cierpię za błedy administracji. Gratulacje i pokłony wam składam. 

Opublikowano

Jeśłi chodzi o bs. To TAK jest w Cliencie, lecz:

Nie da się za chuya nic wybonować gdyż te pierd lagi zatrzymują, wtedy cały czas przeskakuje..

Głupią parte mixuję cały dzień i za chuya nie idzie wymixować Przez te pierd Lagi....

Dodam iż mixuje 3-4 party... Próbowałem an 2 koncie z 1 i jest to samo.

Hahahahaha teraz każdy kto wypowiada swoją negatywną opinie na temat tego serwera jest moim ziomkiem xD BTW administracja mogła załatwić to normalnie bez spiny napisać do mnie, a oni zaczeli mi grozić i na moje zgłoszenie o błędzie, że nie moge się dostać na mapkę od 175 lvl napisała, że nie mam po co expić, bo i tak cofną mi lvl... pozdro. Jak chcecie możecie wejść na historię mojego streamu twitch.tv/mikaseq i wszystko zobaczyć jak było. Niczego nie usuwałem, ani nie edytowałem. Cierpię za błedy administracji. Gratulacje i pokłony wam składam. 

Chociaż się nie Znamy, to naprawdę współczuję Ci!

Niestety Cierpisz na winie Spierdolonej Administracji co nie potrafią nic przetestować???

Na invori s2 jest to samo że Expi sie na mniejszej mapie!!! I jakoś Administracja Easy podeszła do tego jak i Graczy....

Sczrze mówiąc to szkoda tlyko mojego czasu jaki straciłem na ten yebany syf...

A co do Administracji... Przemyślcie sobie to jeszcze raz!!! Z jakiej racji permanętnie zbanowaliście tego Gracza!!

Każdy ma prawo Expić tam gdzie lepiej się mu Expi.... Jest tak na większości serwerach!!!!...

Teraz powinni  Odbanować ci konto i Dać Ci szansę gry.. Bo to nie ty zawiniłeś Lecz te poyeby...

Ale dalasza gra na tym serwie nie ma tu raczej sensu..

Pozdrawiam

Edit..

Ale co najlepsze to owszem pisali o tym!! Ale kurqwa kiedy??? Po fakcie???

Banda debili SQUAD rządzi...

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Jeśłi chodzi o bs. To TAK jest w Cliencie, lecz:

Nie da się za chuya nic wybonować gdyż te pierd lagi zatrzymują, wtedy cały czas przeskakuje..

Głupią parte mixuję cały dzień i za chuya nie idzie wymixować Przez te pierd Lagi....

Dodam iż mixuje 3-4 party... Próbowałem an 2 koncie z 1 i jest to samo.

Pisaliśmy 30 razy, że znamy powód lagów i po dzisiejszej przerwie ich nie będzie.

To jest kwestia szczęścia, nie lagów.

Nie każda wypowiedź, bo zobacz jak przebiegała dyskusja wcześniej z osobami, które pisały obiektywne opinie o serwerze.

Załatwiliśmy to tak, jak powinno załatwiać się takie sprawy - twój znajomy z którym grałeś wprost napisał do nas podając, że używał tego błędu świadomie i wiedział o tym.

Po 1 koleżko Nie obrarzam Cię. Więc morda w piach..

Po 2 Nie jest to żaden mój kolega.

Po 3 zapierdalasz na full IS'ie Więc się smarkaczu tu nie wypowiadaj..

A pierdolnąć To mogę Ciebie. Ale najpierw zniżę się do twego poziomu. I połorzę się na podłodze..

A raty na start serwera Daje większość serwerów teraz... Ale nie o to mi tu biega....

Więc urzekłeś mnie swą historią.....  Mama ci w tym pomagała??? No bo wkońcu NA IS ci dała??

Sr/Um są tak specjalnie zrobione???

To gratuluję Inteligencji Panom z Wąsem spod pasa....

Pozdrawiam...

Widzę, że jakakolwiek dyskusja nie ma sensu, skoro wyzywasz nawet osoby niewinne na forum i co drugie słowo widzę tylko "k***a".

Człowieku, wyjdź i wstydu sobie oszczędź, bo to i tak nic nie da, a tylko z siebie pośmiewisko robisz.

Za to dziś kolega nie jaki (Geralt)
Rozumiem, że ponownie się wersje nie zgadzają tak samo jak Geralt napisał że wykorzystywał buga świadomie nam na PW, a Twój kolega na Steam'ie mówił że wszystko legit.

Na starcie już lagi odstraszają...

A mnie te lagi aż tak bardzo nie drażnia, ale wywalania clienta już troche zaczyna mnie irytować.

Lagów bo dzisiejszej przerwie już nie będzie.

Niestety, ale nie mam dobrych informacji..

Serwer nie ma polotu do serwera Easy.. Expo jest wrecz spierdolone od 90lvl.. (Leci jak "Krew" z Nosa)

Na mapie 110+ leci za spota 0.02 za spota przy czym na mapie 90 leci duzo lepiej. Ale UWAGA !!!!

Administracja banuje ludzi za to że expią na mapie o mniejszym lvl.... Popierdoliło ich ładnie...

Dlaczego np. na 130 mam expić dajmy na to- na mapie 130!! Skoro leci mi tam 0.02% za spota co prczy mapie 90 leci mi np. dajmy na to 3%....

Za to dziś kolega nie jaki (Geralt) Został zbanowany permanetnie.... No przecież pieje Administracji w morde!!!!

Tłumaczą się tym iż nie wolno wykorzystywać błedów w grze...

To pytanie brzmi::

Dlaczego banda debili nie poprawi expa,map, zablokuje wejścia z większy,m lvl na mniejsze mapy???

Dlaczego kretyny nie ZWIĘKSZĄ TEGO JEBANEGO EXPA???

Dlaczego serwer zrobiony pod IS??

Nie polecam serwera..

-Lagi w chuy... (KOSMICZNE)

- Expo od 90 totalna porażka..

- Administracja banuje ludzi za to że expią na mniejszych mapach...

- Bugi z Sred/Umkami...

Na serwerze bnie występują wgl RATY..... ALE WYTARCZY KUPIĆ PD Z IS. WTEDY JAKOŚ UCIĄGNIECIE.

Nie polecam. Gówna się nie tyka... Na dodatek beszczelnie drwili z gracza Geralt iż został zbanowany Permanętnie na Live!!!!

Koleś chciał w miare szybko wyexpić więc expił tam gdzie lepiej idzie... i Ma do tego PRAWO!!!!.

Biada Administracji i Hejty po same dusze.... Amen.

A więc rozumiem, że jak serwer Easy to exp ma lecieć tak szybko, że w 2-3 dni wbijasz maxa i tyle szukasz kolejnego?

Administracja banuje za wykorzystywanie błędów gry i głupotę graczy - szczególnie, że osoba grająca na koncie przyznała się nam do tego, że celowo i świadomie wykorzystywała błąd gry.

Nie będziemy tolerować głupoty i wykorzystywania błędów gry na serwerze.

Jakie występują bugi ze średnimi i umkami - masz na myśli to, że przy wysokich średnich da się mieć umiejętności na plusie?

Rozumiem, że to normalne, że w 2gi dzień serwera będą raty/ox/zuo i drop szkat 5x dziennie - ważniejsza dla nas jest stabilność, a eventy są przygotowane i czekają na odpalenie.

Kto drwił z gracza - możesz nam to wyjaśnić? Ma prawo do expa, ale nie do celowego wykorzystywania błędu.

Poza tym, jak możemy brać do siebie odpowiedź osoby, która myśli i pisze subiektywne opinie, tylko dlatego, że jego kolega dostał bana na serwerze za bugowanie.

Jakoś 1.2k osób, które gra pomimo lagów widzi nasze zaangażowanie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Lagów bo dzisiejszej przerwie już nie będzie.

A więc rozumiem, że jak serwer Easy to exp ma lecieć tak szybko, że w 2-3 dni wbijasz maxa i tyle szukasz kolejnego?

Administracja banuje za wykorzystywanie błędów gry i głupotę graczy - szczególnie, że osoba grająca na koncie przyznała się nam do tego, że celowo i świadomie wykorzystywała błąd gry.

Nie będziemy tolerować głupoty i wykorzystywania błędów gry na serwerze.

Jakie występują bugi ze średnimi i umkami - masz na myśli to, że przy wysokich średnich da się mieć umiejętności na plusie?

Rozumiem, że to normalne, że w 2gi dzień serwera będą raty/ox/zuo i drop szkat 5x dziennie - ważniejsza dla nas jest stabilność, a eventy są przygotowane i czekają na odpalenie.

Kto drwił z gracza - możesz nam to wyjaśnić? Ma prawo do expa, ale nie do celowego wykorzystywania błędu.

Poza tym, jak możemy brać do siebie odpowiedź osoby, która myśli i pisze subiektywne opinie, tylko dlatego, że jego kolega dostał bana na serwerze za bugowanie.

Jakoś 1.2k osób, które gra pomimo lagów widzi nasze zaangażowanie.

Rozumię że każdy Człęku ma U Ciebie tak długo grać aż w końcu wyda Na serwer te pierd 30zł??

Zastanów się bezmuzgu co ty wgl piszesz...

Owszem Expo powinno dużo szybciej lecieć.. Biorąc pod uwage drop ulep an eq + expo + 200lvl kwestia miesiąca??....

Chłopie teraz rzadko która osoba spędza tyle czasu an serwie.... Kolejna rzecz zostaniesz i tak raptem z 100 graczami an serwie.

Tago tobie  jak i całej Ekipie życzę!!!

1.2k graczy??? Hahahha riopzierdalasz mnie idoto...

Licznik na stronie chcę widzieć i nie podkręcony...

Mam wstawić SS z serwera ile jest ludzi??? Teraz jest może max z 200..

W każdym M1 Gartska ludzi... Tak Wiem masz racje !!!! OD chuya ludzi jest na mapach epxi/dropi! Hahahahaha....

Aż mi się k***a laczki zapaliły...  Spakuj te swoje gówno w buty, i wyskocz tak mocno wysoko aż pierdolniesz w sufit!!!

Pamiętaj Skarbie... Każdy cię lubi kto gra na tym serwie i będzie grał...

Normalna osoba posiedzi 4/5h an serwie i już wie sporo...

Nie chcę się z tobą wdawać w dyskusję!!  Więc proszę Cie zachowaj dla siebie wszelkie spierdolone irytacje, Nie odpisuj na tego posta! Nie wypowiadaj Się..

Bo i tak Się tlyko ośmieszasz... Gdzie jest do chuya te 1.2k Graczy???

Pytam się gdzie Oni są?? A nanana Można śpiewać bajki,można gadać historyjki. Lecz błaznem jest się od Urodzenia... Tyle w temacie Dla ciebie..

Do pana w dół.!!!!

Po 1 to twa osoba zaczeła obrażać mnie pierwsza..

Po 2 jeśłi potrafisz czytać ((To nie jest żaden mój kolega))

Opublikowano

Rozumię że każdy Człęku ma U Ciebie tak długo grać aż w końcu wyda Na serwer te pierd 30zł??

Owszem Expo powinno dużo szybciej lecieć.. Biorąc pod uwage drop ulep an eq + expo + 200lvl kwestia miesiąca??....

Chłopie teraz rzadko która osoba spędza tyle czasu an serwie.... Kolejna rzecz zostaniesz i tak raptem z 100 graczami an serwie.

Tago tobie  jak i całej Ekipie rzyczę!!!

Człowieku, są osoby, które grają latami na serwerach, gdzie gorzej leci exp i mają swoje powody.

Nikt nie musi wydawać żadnych 30 złotych, jest tyle możliwości zdobycia PD na serwerze, że głowa mała.

Mówiłem, jeżeli chcesz, aby maksymalny poziom i wszystko zdobywało się w 3 dni, a na 190 lvl leciało 10% ze spota to serwerów w tym dziale na MPC Forum znajdziesz z 10 minimum.

Ponownie zaczynasz mnie wyzywać, pomimo że staram się być miły.

Kumpel dostał bana i będziesz płacze i żale wylewał rozumiem, ale nie u nas.

"rzyczę"
"morze"

Serio nie mam czasu na taki poziom jakiejkolwiek rozmowy, wróć jak dorośniesz i zmądrzejesz.

Obecnie jest 400 Online i nie mam w żaden sposób tego tym bardziej Tobie udowadniać.

Nigdzie nie pisałem że teraz jest 1200 Online, mówiłem o rekordzie, który dzisiaj pobiliśmy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ja pierdziele weźcie się ogarnijcie i czekam już długo ażi odpiszesz na pytania

Meh, zadaj ponownie te pytania, cały czas staram się Ci odpisywać :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Tago tobie  jak i całej Ekipie życzę!!!

1.2k graczy??? Hahahha riopzierdalasz mnie idoto...

Licznik na stronie chcę widzieć i nie podkręcony...

Mam wstawić SS z serwera ile jest ludzi??? Teraz jest może max z 200..

W każdym M1 Gartska ludzi... Tak Wiem masz racje !!!! OD chuya ludzi jest na mapach epxi/dropi! Hahahahaha....

Aż mi się k***a laczki zapaliły...  Spakuj te swoje gówno w buty, i wyskocz tak mocno wysoko aż pierdolniesz w sufit!!!

Pamiętaj Skarbie... Każdy cię lubi kto gra na tym serwie i będzie grał...

Normalna osoba posiedzi 4/5h an serwie i już wie sporo...

Nie chcę się z tobą wdawać w dyskusję!!  Więc proszę Cie zachowaj dla siebie wszelkie spierdolone irytacje, Nie odpisuj na tego posta! Nie wypowiadaj Się..

Bo i tak Się tlyko ośmieszasz... Gdzie jest do chuya te 1.2k Graczy???

Pytam się gdzie Oni są?? A nanana Można śpiewać bajki,można gadać historyjki. Lecz błaznem jest się od Urodzenia... Tyle w temacie Dla ciebie..

Do pana w dół.!!!!

Po 1 to twa osoba zaczeła obrażać mnie pierwsza..

Po 2 jeśłi potrafisz czytać ((To nie jest żaden mój kolega))

Pierdol*sz cos od rzeczy, robisz bledy ortograficzne wiec pewnie jestes dzieckiem ktore nie rozumie, ze nie kazdy serwer musi wszystkim pasowac i w hobby masz wpisane ostre melanzowanie? Beka troche xD 

Opublikowano

Człowieku, są osoby, które grają latami na serwerach, gdzie gorzej leci exp i mają swoje powody.

Nikt nie musi wydawać żadnych 30 złotych, jest tyle możliwości zdobycia PD na serwerze, że głowa mała.

Mówiłem, jeżeli chcesz, aby maksymalny poziom i wszystko zdobywało się w 3 dni, a na 190 lvl leciało 10% ze spota to serwerów w tym dziale na MPC Forum znajdziesz z 10 minimum.

Ponownie zaczynasz mnie wyzywać, pomimo że staram się być miły.

Kumpel dostał bana i będziesz płacze i żale wylewał rozumiem, ale nie u nas.

"rzyczę"
"morze"

Serio nie mam czasu na taki poziom jakiejkolwiek rozmowy, wróć jak dorośniesz i zmądrzejesz.

Obecnie jest 400 Online i nie mam w żaden sposób tego tym bardziej Tobie udowadniać.

Nigdzie nie pisałem że teraz jest 1200 Online, mówiłem o rekordzie, który dzisiaj pobiliśmy.

Gdzie ty to widzisz??? Chcesz mnie skompromitować ortografią?? Z dupy sobie to wyssałeś?

Naprawdę brak mi słow na Ciebie.. Wspólczuję ludziom, którzy wydają na ten syf Hajs... W szczególności Pozdrawiam Gracza: Boluś.(130 NA IS POSZŁO0?

Opublikowano

Gdzie ty to widzisz??? Chcesz mnie skompromitować ortografią?? Z dupy sobie to wyssałeś?

Naprawdę brak mi słow na Ciebie.. Wspólczuję ludziom, którzy wydają na ten syf Hajs... W szczególności Pozdrawiam Gracza: Boluś.(130 NA IS POSZŁO0?

Rozumiem, że każdy Twój post mam robić ss'y z datą dokładną, żebyś zauważył swoje błędy ortograficzne?

Nie wiem kim jesteś, ale zaglądanie komuś w portfel, nie wypada serio...

Niech wyda i 1000 Złotych, a Tobie nic do tego.

Jak mówiłem, podrośniesz, zmądrzejesz będziemy mogli pisać na jakimś poziomie. Póki co Twoje subiektywne opinie nie robią na nikim wrażenia.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Pierdol*sz cos od rzeczy, robisz bledy ortograficzne wiec pewnie jestes dzieckiem ktore nie rozumie, ze nie kazdy serwer musi wszystkim pasowac i w hobby masz wpisane ostre melanzowanie? Beka troche xD

Twierdzisz że jestem Dzieckiem??

Twierdze że jesteś psem. Zgadza się??? Na Głupie posty głupia odpowiedź

Rozumiem, że każdy Twój post mam robić ss'y z datą dokładną, żebyś zauważył swoje błędy ortograficzne?

Nie wiem kim jesteś, ale zaglądanie komuś w portfel, nie wypada serio...

Niech wyda i 1000 Złotych, a Tobie nic do tego.

Jak mówiłem, podrośniesz, zmądrzejesz będziemy mogli pisać na jakimś poziomie. Póki co Twoje subiektywne opinie nie robią na nikim wrażenia.

Ja mam podrosnąć?? Czy to Chłopczyku aby czasami nie [przesadzasz?? Znasz mnie typie?? Masz tyle lat co ja???

Wejdź sobie w mój profil. Zobacz datę założenia.. Zobacz na Wiek.. W każdej chwili mogę się z toba na ts umuwić. Kiedy tlyko chcesz. A najlepiej pasował by mi Skype. Chciałbym an Live Cię Oczernić.. Jesteś zainteresowany?? Nie???? Teraz chowasz ryj w piach??? Zapraszam Skype Podaj swój nick Skype.

Tam morzemy sie pohejtować.

Opublikowano

Ponawiam pytanie. Jakie są pierścienie do dropienia jak pierścień baronowny i wiedźmy i z czego te inne pierścienie dropia. Oraz skąd dropi tęczowy kamień oraz dajcie lepszy resp metina mu an czy jakoś tak

Opublikowano

Ja mam podrosnąć?? Czy to Chłopczyku aby czasami nie [przesadzasz?? Znasz mnie typie?? Masz tyle lat co ja???

Wejdź sobie w mój profil. Zobacz datę założenia.. Zobacz na Wiek.. W każdej chwili mogę się z toba na ts umuwić. Kiedy tlyko chcesz. A najlepiej pasował by mi Skype. Chciałbym an Live Cię Oczernić.. Jesteś zainteresowany?? Nie???? Teraz chowasz ryj w piach??? Zapraszam Skype Podaj swój nick Skype.

Morzemy, muwić

Dalej chcesz ze mną się kłócić?

Na MPC mogę i mieć 70 lat - wiek nie oznacza dojrzałości i mądrości, chociaż w tym wieku podstawowe zasady ortografii powinieneś znać.

Odpocznij, bo szkoda mi czasu.

Nie używam skype, sorry.

Ponawiam pytanie. Jakie są pierścienie do dropienia jak pierścień baronowny i wiedźmy i z czego te inne pierścienie dropia. Oraz skąd dropi tęczowy kamień oraz dajcie lepszy resp metina mu an czy jakoś tak

Pierścienie lecą według nazw bossów, czyli wszystkie pierścienie zdobędziesz z danego boss'a. Np. Pierścień Gargulca z Boss'a - Gargulec.

Tęczowe Kamienie lecą z lepszych metinów, bossów oraz ze szkatułek ich. Z bossów powyżej 150 Poziomu jest 100% na drop tego kamienia z tego co pamiętam.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nadal beka, pisz dalej xD 

Zeby nie bylo, ze spam, ogarnijcie channele, bo ch1 i ch2 to ten sam

A można prosić o rozpiskę pierścieni co jaki daje?

Wejdz w Is w zakladke z pierscieniami i tam masz je wszystkie, to sa te same

Opublikowano

Terios. Nie wspomniał nic, o tym, że używał błędu świadomie. Dziwnie interpretujesz jego słowa. Mówił tylko, że expiliśmy na tej mapie. To tak jakby ktoś w poradniku napisał, że na PL'u warto dropić yang w piekielnych katakumbach, a administracja by wyczyściła mu eq, bo świadomie dropił tam yang... No proszę... faktycznie wykorzystywaliśmy "bugi". A myślałem, że jak ktoś uruchamia serwer to jest on przetestowany. Ten nawet w 60% nie jest zgodny z zapowiedzią na tym forum. Trochę dziwne podejście. A wy zamiast powiedzieć po fakcie, że zostanie mi odjęty exp powinniście poinformować mnie, żebym nie expił na tej mapie, gdyż jest to niedozwolone, ale na waszej stronie nawet regulaminu nie ma. Specjalnie szukałem wczoraj. BTW jak używacie czyjejś strony to przynajmniej wszystkie odnośniki pozmieniajcie. A i jeszcze jedno. Co zrobiliście jak zacząłem narzekać na to, że chcecie mi cofnąć exp? zbanowaliście mnie. brawo. Według mnie na moje pytanie dlaczego nie mogłem przenieść się na mape od 175 lvl powinniście to naprawić, albo tepnąć mnie tam komendą. Co wy zrobiliście? Powiedzieliście publicznie na swoim forum, że bez sensu expie, bo i tak mi cofniecie lvl. No super. Motywacja taka, że aż zacząłem sięgać do portfela po pieniądze, żeby wspomóc serwer. Wczoraj mój znajomy chciał wydać dość spory hajs, bo serwer mu się spodobał i chciał go wesprzeć. Dzisiaj podziękował mi, że powiedziałem jemu, żeby poczekał 2 dni. Ocaliłem jego kase, lecz nie ocaliłem kasy innego kolegi który kupił sobie itemy z IS'a, które pożyczyłem sobie od niego na czas jego nieobecnośći. Nie powiem... wszyscy się zawiedliśmy. A miało być tak pięknie. BTW. Najbardziej dziwi mnie to, że wy zamiast w tym momencie naprawić sytuacje itp. To działacie sobie na coraz większą szkodę. Chyba komuś po kilku dniach od odpalenia serwera kasa uderzyła do głowy, bo widać było, że nie startowaliście z zbyt wysokim budżetem. Szkoda. Tyle mogę powiedzieć.

Opublikowano

Terios. Nie wspomniał nic, o tym, że używał błędu świadomie. Dziwnie interpretujesz jego słowa. Mówił tylko, że expiliśmy na tej mapie. To tak jakby ktoś w poradniku napisał, że na PL'u warto dropić yang w piekielnych katakumbach, a administracja by wyczyściła mu eq, bo świadomie dropił tam yang... No proszę... faktycznie wykorzystywaliśmy "bugi". A myślałem, że jak ktoś uruchamia serwer to jest on przetestowany. Ten nawet w 60% nie jest zgodny z zapowiedzią na tym forum. Trochę dziwne podejście. A wy zamiast powiedzieć po fakcie, że zostanie mi odjęty exp powinniście poinformować mnie, żebym nie expił na tej mapie, gdyż jest to niedozwolone, ale na waszej stronie nawet regulaminu nie ma. Specjalnie szukałem wczoraj. BTW jak używacie czyjejś strony to przynajmniej wszystkie odnośniki pozmieniajcie. A i jeszcze jedno. Co zrobiliście jak zacząłem narzekać na to, że chcecie mi cofnąć exp? zbanowaliście mnie. brawo. Według mnie na moje pytanie dlaczego nie mogłem przenieść się na mape od 175 lvl powinniście to naprawić, albo tepnąć mnie tam komendą. Co wy zrobiliście? Powiedzieliście publicznie na swoim forum, że bez sensu expie, bo i tak mi cofniecie lvl. No super. Motywacja taka, że aż zacząłem sięgać do portfela po pieniądze, żeby wspomóc serwer. Wczoraj mój znajomy chciał wydać dość spory hajs, bo serwer mu się spodobał i chciał go wesprzeć. Dzisiaj podziękował mi, że powiedziałem jemu, żeby poczekał 2 dni. Ocaliłem jego kase, lecz nie ocaliłem kasy innego kolegi który kupił sobie itemy z IS'a, które pożyczyłem sobie od niego na czas jego nieobecnośći. Nie powiem... wszyscy się zawiedliśmy. A miało być tak pięknie. BTW. Najbardziej dziwi mnie to, że wy zamiast w tym momencie naprawić sytuacje itp. To działacie sobie na coraz większą szkodę. Chyba komuś po kilku dniach od odpalenia serwera kasa uderzyła do głowy, bo widać było, że nie startowaliście z zbyt wysokim budżetem. Szkoda. Tyle mogę powiedzieć.

Ale o czym my rozmawiamy - spytaj swojego kolegę z którym grałeś co napisał i przypomnij sobie co na stream'ie swoim mówiłeś.

Kasa nam odbiła od czego, od tego że niektórzy z nas 24 godziny siedzą i starają się tyrać wszędzie od forum po grę, żeby Wam było jak najlepiej.

Regulamin gry:

http://forum.terios.pl/index.php?/topic/2-regulamin-gry/

3. Administrator jest upoważniony do zablokowania użytkownika działającego na szkodę serwera, łamiącego regulamin lub sprzecznie korzystającego z aspektów gry.

Od kiedy mamy motywować graczy do tego, aby płacili na serwer, jest to dobrowolne i również zawarte w regulaminie, a to że tak napisaliśmy to czysta prawda.

Pogadaj następnym razem z kolegą i ustalcie wspólną wersję wydarzeń.

Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo wiemy dobrze, że cała sytuacja wynikła z tego powodu że dostałeś bana.

Powtarzam zareagowaliśmy tak, jak będziemy reagować na łamanie regulaminu i głupotę gracza.

Nie musiał napisać o tym: Używałem buga specjalnie, wiedząc że dostane bana, ale chyba oczywiste jest, że skoro używał tego, to wiedział co robi i co może się stać i o tym nam powiedział.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Cała sytuacja wynikła z tego, że wasz administrator poinformował mnie w dość dziwny sposób, że mi nie pomoże z bugiem, tylko mi obniży dodatkowo lvl. Dodatkowo powiedz mi co było bugiem? Że expiłem na mapie od 90 i dostawałem tam 1% za spota? Przecież po tej zmianie całego expa dostawałem na mapie od 150 ponad 2% na większym lvl... To wykorzystałem buga tak, że dostawałem jeszcze mniej % expa niż normalnie... Przedstaw mi tutaj logikę, bo ja jej nie widzę. A na streamie tylko wyraziłem swoją opinię. Zaznaczyłem tam, że nie będę niczego rozpowiadać, jeżeli faktycznie przemyślicie sprawę i przestaniecie działać na szkodę serwerowi. Tutaj to wy działacie głównie na szkodę serwera. Przypominam, żebyś odpowiedział mi na pytanie, czy bugiem było to, że expiłem na mapie, gdzie dostawałem jeszcze mniej % niż aktualnie.

Opublikowano

Cała sytuacja wynikła z tego, że wasz administrator poinformował mnie w dość dziwny sposób, że mi nie pomoże z bugiem, tylko mi obniży dodatkowo lvl. Dodatkowo powiedz mi co było bugiem? Że expiłem na mapie od 90 i dostawałem tam 1% za spota? Przecież po tej zmianie całego expa dostawałem na mapie od 150 ponad 2% na większym lvl... To wykorzystałem buga tak, że dostawałem jeszcze mniej % expa niż normalnie... Przedstaw mi tutaj logikę, bo ja jej nie widzę. A na streamie tylko wyraziłem swoją opinię. Zaznaczyłem tam, że nie będę niczego rozpowiadać, jeżeli faktycznie przemyślicie sprawę i przestaniecie działać na szkodę serwerowi. Tutaj to wy działacie głównie na szkodę serwera. Przypominam, żebyś odpowiedział mi na pytanie, czy bugiem było to, że expiłem na mapie, gdzie dostawałem jeszcze mniej % niż aktualnie.

A to my na Steam'ie pisaliśmy do graczy na PW, żeby nie grali na serwerze czy Ty?

Przestań tutaj pisać, że działamy na swoją szkodę ze względu na Ciebie i twoich znajomych, bo opinie te nie są i nie będą nigdy obiektywne, tylko całe czas pisane przez pryzmat bana.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ogarnij już dupę... Jak tak Ci ten serwer się nie podoba i jest źle , to idź gdzieś indziej sobie pograć.   Bo już wkuriwasz ludzi z tym lataniem i stremowaniem po serwerach , co co chwilę Ci się stream zacina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...