Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz bryłki ;-;

Bryłki rozwiązują bezpośredni handel między graczami.

Na sklep często chce się wystawić towar o wartości powyżej 2kkk i tu rodzi się problem.

Nie chce się spamować pół godziny aby sprzedać cenniejsze itemki

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podczas dzisiejszej przerwy naprawicie te mozliwosc tylko 2kkk na sklepach zeby sie dalo te 1kkkk jak w prezentacji czy ile tam jest ? 

Opublikowano

Dodacie dzis blogoslawienstwa zycia ? 

czemu takie male spoty mapa 90lvl sa i respy tak dlugie ? 

mozna tez dodac zeby szybsze byly  moby bo powolne sa -,-

Opublikowano

Na jaki lv jest ta misja z ubiciem 2x smierci na czas i jak sie nazywa? Bede wiedzial, zeby nie przyjmowac jak nie bede mial przepustek. Wgl. nie powinno tak byc, ktos odbierze w nocy, nie ma przepustek, nikt nie ma do sprzedania i co misja przepada? Z 9ogonow jeszcze ujdzie, udalo mi sie w 11 minut zrobic, ale ze smiercia to bez sensu. Limit yang jest do poprawy, mialo byc 100kkk, a jest 2. Yangow na serwie duzo, co chwile trzeba bryle kupowac. Naprawcie szybka zmiane ch, bo jest zbugowana, loga chu* wie gdzie xD Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze, chaotycznie to zrobilem, ale chyba zrozumiale ;)

Opublikowano

Witam z tej strony mikaseq ( geralt ) na tym serwerze. Wbiłem top1 i oto jak mnie serwer wynagrodził. W skrócie postanowili topce zmniejszać lvl, a ja koniec końców jako gracz top1 dostałem bana ;) Poniżej zamieszczam filmik z ogólnym wyjaśnieniem. Jak macie jakieś pytania to piszcie PW. Chętnie odpowiem. 

https://www.youtube.com/watch?v=RJAkdealVxo&feature=youtu.be

proszę o zamieszczenie poprawnie filmu.

Opublikowano

Byście mogli coś zrobić z mobami na mapie od 110 żeby szybciej sie poruszały bo masakrycznie długo je się lura jak się expi

Opublikowano

Witam z tej strony mikaseq ( geralt ) na tym serwerze. Wbiłem top1 i oto jak mnie serwer wynagrodził. W skrócie postanowili topce zmniejszać lvl, a ja koniec końców jako gracz top1 dostałem bana ;) Poniżej zamieszczam filmik z ogólnym wyjaśnieniem. Jak macie jakieś pytania to piszcie PW. Chętnie odpowiem. 

To jest niemożliwe, napewno nie dostałes bana za nic.. jednego szkodnika mniej, a teraz idź się wypłacz gdzie indziej, bo opinii serwerowi nie zepsujesz. Gorąco polecam w godz. szczytu 1100 online+ !!  -.-

x

Opublikowano

Zapewne jak już wiecie dzisiaj po przerwie technicznej cofniemy kilka poziomów paru graczom.

Z jakiego powodu poziomy zostaną cofnięte? 

Ostatnio był problem z expem, który polegał na tym że na mapie na niższy lvl leciało więcej expa

np. Mając 145lvl na mapie 90 leciało więcej expa niż na mapie 130 (mapa na swój poziom).

Osoby, które tak expiły będą miały cofnięte kilka poziomów / bug został już naprawiony.

Co do Geralta/Miqaska

Niejaki Mikaseq (grał na koncie Geralt) tłumaczył na live że mając dany poziom expił na mapie na swój lvl.

A tutaj zdjęcie wiadomości od Geralta (w której jest napisane że jednak bug był używany na owej postaci).

Ban na jego konto został nałożony za działanie na szkodę serwera (pisanie PW do graczy żeby nie grali na serwerze).

W Skrócie jedna osoba mówiła, "A" a druga powiedziała nam "B" i się sama przyznała do bugowania, czyli działania na niekorzyść serwera.

6bnIh50.png

T9S9sNO.png

Opublikowano

Zapewne jak już wiecie dzisiaj po przerwie technicznej cofniemy kilka poziomów paru graczom.

Z jakiego powodu poziomy zostaną cofnięte? 

Ostatnio był problem z expem, który polegał na tym że na mapie na niższy lvl leciało więcej expa

np. Mając 145lvl na mapie 90 leciało więcej expa niż na mapie 130 (mapa na swój poziom).

Osoby, które tak expiły będą miały cofnięte kilka poziomów / bug został już naprawiony.

Co do Geralta/Miqaska

Niejaki Mikaseq (grał na koncie Geralt) tłumaczył na live że mając dany poziom expił na mapie na swój lvl.

A tutaj zdjęcie wiadomości od Geralta (w której jest napisane że jednak bug był używany na owej postaci).

Ban na jego konto został nałożony za działanie na szkodę serwera (pisanie PW do graczy żeby nie grali na serwerze).

W Skrócie jedna osoba mówiła, "A" a druga powiedziała nam "B" i się sama przyznała do bugowania, czyli działania na niekorzyść serwera.

6bnIh50.png

odpowiedz na moj post?

Opublikowano

Napisz ponownie swoje pytanie :)

Opublikowano

Ile graczy online? :) Geralt i widzisz nigdy nic za darmo :P

Dużo, pewnie 800 + dziś o 12:00 podobno było 1k

wjub1h.jpg

Opublikowano

Ile graczy online? :) Geralt i widzisz nigdy nic za darmo :P

Obecnie jest ponad 1150, cały dzień gra 1000+, a planujemy jeszcze reklamę większą troszkę :)

Dużo, pewnie 800 + dziś o 12:00 podobno było 1k

Potwierdzam.

Tak setki będą lecieć z bossów od 90 do 200.

Postaramy się coś zrobić z tym.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ja niestety nie zagram bo jakiś pierdo lo ny wirus mi wyskakuje z pliku run 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

Ja niestety nie zagram bo jakiś pierdo lo ny wirus mi wyskakuje z pliku run 

Client nie ma żadnych wirusów, możesz spokojnie grać. Chyba że masz Avasta, który wykrywa wirusy nawet w zdjęciach ^^

T9S9sNO.png

Opublikowano

Obecnie jest ponad 1150, cały dzień gra 1000+, a planujemy jeszcze reklamę większą troszkę :)

Potwierdzam.

Tak setki będą lecieć z bossów od 90 do 200.

Postaramy się coś zrobić z tym.

Dodacie licznik graczy online na str główną? Każdy gracz wie ile jest graczy i trzeba zlewać na gimbusów, którzy pieprzą, że licznik jest podkręcony, bo to doskonale widać co się dzieje w miastach czy na expowiskach. :)  Licznik na swój sposób zachęca nowych graczy do podjęcia decyzji zagrania tutaj, dlatego proszę nie przejmować się głupimi komentarzami, bo to dupożale..

Ogarniecie lagi / wywalanie ? :(

x

Opublikowano

spytajcie sie topki jak jest ;)

Nikt nie będzie płakał za jednym gościem który próbował zwojować świat i 'uruchamiać swe kontakty' żeby zniszczyć serwer po tym jak gadał głupoty na swoim streamie count 12 widzów a potem spłakał się, że dostał bana. Taki poszkodowany, oj, tak mi smutno, płakłem. Pisałeś, że teraz będziesz miał więcej czasu dla siebie - w końcu, wyjdź z domu, odwiedź kolegów, przewietrz się, odpocznij od metina. To Ci dobrze zrobi, hardy wojowniku.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na serwer! :)

Opublikowano

Dodacie licznik graczy online na str główną? Każdy gracz wie ile jest graczy i trzeba zlewać na gimbusów, którzy pieprzą, że licznik jest podkręcony, bo to doskonale widać co się dzieje w miastach czy na expowiskach. :)  Licznik na swój sposób zachęca nowych graczy do podjęcia decyzji zagrania tutaj, dlatego proszę nie przejmować się głupimi komentarzami, bo to dupożale..

Ogarniecie lagi / wywalanie ? :(

Nie dodamy ze względu na liczne komentarze, obojętne ile by nie pokazywał zawsze będzie to samo:

- Podkręcony Licznik

- Pewnie zlicza wszystkich x5

- A wiesz że każdy ma Buff'a?

- A wiesz że ja 5x sklepów stawiam?

Dlatego też nie ma sensu tego dodawać. Wystarczy wejść do gry i zobaczyć.

Po dzisiejszej przerwie, na 99.9% nie powinno być już lagów.

spytajcie sie topki jak jest  ;)

Jak mamy się zapytać Topki, skoro wiadomo że będą mówili, że nie bugowali, że to nasza wina jest. Przecież wszystko sobie wyjaśniliśmy, a Wasze zachowanie typu pisanie graczom na PW i zniechęcanie ich do gry jest żałosne, tak samo strasznie nas swoimi "wielkimi kontaktami".

Mam Kasperskiego i mi wykrywa wirusa  w pliku run.exe

U nas w Zespole również mają 2 osoby Kasperskiego i nikt nie ma z tym problemu

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...