Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać nie mogę oczekiwać kulturalnych wypowiedzi od waszych graczy, więc na razie odniosę się tylko do teriosa. Widać, że nie czytasz uważnie i nie odpowiadasz na pytania zawarte w moich wiadomościach. Poruszam teraz kwestię tego, że wykorzystywałem bugi. Na to chyba mi nie odpowiesz, bo sam sobie zdałeś sprawę, że twoje argumenty są bez sensu i tak naprawdę na wykorzystywaniu tych waszych bugów jeszcze gorzej wychodziliśmy, niż jakbyśmy grali normalnie. Na prawdę powiedz mi, bo jestem ciekaw jakie to uczucie gdy się rozwala serwer z takim potencjałem? Zadałem w tej wiadomości dwa pytania na które chciałbym uzyskać odpowiedź, ale zapewne jej nigdy nie ujrzę, więc w tym momencie się z wami żegnam i nie pozdrawiam wszystkich tych dla których słowo kultura to rzecz obca i nieznana w ich codziennym środowisku. Jedynie liczę na to, że jak dorośniecie to nauczycie się przynajmniej trochę lepiej konstruować zdania.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać nie mogę oczekiwać kulturalnych wypowiedzi od waszych graczy, więc na razie odniosę się tylko do teriosa. Widać, że nie czytasz uważnie i nie odpowiadasz na pytania zawarte w moich wiadomościach. Poruszam teraz kwestię tego, że wykorzystywałem bugi. Na to chyba mi nie odpowiesz, bo sam sobie zdałeś sprawę, że twoje argumenty są bez sensu i tak naprawdę na wykorzystywaniu tych waszych bugów jeszcze gorzej wychodziliśmy, niż jakbyśmy grali normalnie. Na prawdę powiedz mi, bo jestem ciekaw jakie to uczucie gdy się rozwala serwer z takim potencjałem? Zadałem w tej wiadomości dwa pytania na które chciałbym uzyskać odpowiedź, ale zapewne jej nigdy nie ujrzę, więc w tym momencie się z wami żegnam i nie pozdrawiam wszystkich tych dla których słowo kultura to rzecz obca i nieznana w ich codziennym środowisku. Jedynie liczę na to, że jak dorośniecie to nauczycie się przynajmniej trochę lepiej konstruować zdania.

Jedyna osoba dla której obce jest słowo kultura i ortografia to Twój znajomy @CayeN

T9S9sNO.png

Opublikowano

Trwa promocja w itemshopie! Ceny niektórych przedmiotów zmniejszone prawie o 50%! Zapraszamy!
Trwa aktualnie drop szkatułek blasku przez najbliższe 48 godziny! Zapraszamy!

Trwa aktualnie zwiększony drop przedmiotów o 20%! Zapraszamy!

Hej wszystkim,

Prezentujemy Wam listę poprawek po ostatniej przerwie technicznej. Spędziliśmy nad nią spory czas. To wszystko aby doprowadzić większość rzeczy już tym razem do perfekcji. Wzięliśmy pod uwagę wiele Waszych sugestii, rozpatrzyliśmy mnóstwo zgłoszeń (czas rozpatrywania to średnio 2 godziny!). Przyjrzeliśmy się także itemshopowi i po dyskusjach z Wami uruchomiliśmy promocję na ponad 80% przedmiotów w serwerowym sklepie! Dziękujemy Wam, że jesteście z nami i wspieracie serwer niekoniecznie wyłącznie wkładanymi pieniędzmi, to dużo dla nas znaczy smile.png

Aby ujrzeć wszystkie zmiany należy uruchomić autopatcher i spatchować klienta. 

Lista zmian po tej przerwie technicznej:

• Zwiększyliśmy DMG Zatrutego miecza, Bambusa, Chakrów oraz Kruka (równy Żalowi/Lwiego),
  • Dodaliśmy drop KD z map:
    • +5 -> Mapa 90/110,
    • +6 -> Mapa 130/150,
    • +7 -> Mapa 175,
  • Zmniejszyliśmy DMG Generała Yonghana,
  • Zmniejszyliśmy DMG Generałą Huashina,
  • Poprawiliśmy używanie zmianek jeśli były na 3/4/5 stronie i działał Bonus Switcher,
  • Dodaliśmy resztę bonów o które prosiliście do Bonus Switchera,
  • Poprawiliśmy modele bossów na WW w przypadku używania modeli dzikich psów,
  • Poprawiliśmy zbugowane modele tekstur na mapie M3,
  • Zwiększyliśmy DMG Trytona,
  • Zmniejszyliśmy czas respu metinów (1-90) do 5 minut,
  • Zwiększyliśmy czas teleportacji po zabiciu Best. Kapitana w WO,
  • Przypieszyliśmy respienie się spotów od V1 do końca map (45s),
  • Dodaliśmy toogle skilla do Mrocznej Ochrony,
  • Poprawiliśmy wartość ataku oraz leczenia u Szamana Healera,
  • Poprawiliśmy długośc skilli u Szamana Smoka,
  • Poprawiliśmy przerabianie kolców smoka,
  • Poprawiliśmy polskie znaki przy usuwaniu przedmiotów,
  • Poprawiliśmy zbugowany Kostium Czarnego Królika,
  • Usunęliśmy drop tajemniczego zwoja oraz go z ekwipunków graczy,
  • Usunęliśmy maskę majów z itemshopu,
  • Dodaliśmy pasy do itemshopu,
  • Zwiększyliśmy ilość setek przy pakiecie 30 -> 40,
  • Zwiększyliśmy exp na mapie 90+,
  • Zwiększyliśmy przychodzenie rangi x10,
  • Poprawiliśmy nazwy niektórych przedmiotów,
  • Dodaliśmy setki do dropu z bossów 90+,
  • Usunęliśmy czerwone assassyny z mapy 110,
  • Zwiększyliśmy DMG oraz HP potworom na Nefrytowej Zatoce (mapa 90 level),
  • Dodaliśmy drop do bossów z Małpiego Lochu,
  • Zmniejszyliśmy DMG Niebieskiej Śmierci,
  • Poprawiliśmy Wieżę Wyganańców,
  • Dodaliśmy drop Lodowych Kul z Wiedźmy,
  • Zwiększyliśmy szansę na drop pierścienia z Wiedźmy,
  • Zwiększyliśmy szansę na drop pierścienia z Lobstera,
  • Poprawiliśmy itemshop, dodaliśmy stacki niektórych ulepszaczy,
  • Dodaliśmy smoczą alchemię do itemshopa,
  • Zablokowaliśmy możliwość wsadzania amieni z DT do depozytu,
  • Dodaliśmy opis Rękawicy Króla informujący, że jest on przepustką na dungeon,
  • Poprawiliśmy dungeon na 110 level i niewidzialne tam moby,
  • Zwiększyliśmy nagrodę za biologa na levelu 140,
  • Zwiększyliśmy nagrodę za biologa na levelu 160,
  • Zwiększyliśmy nagrodę za biologa na levelu 180 (w tym bonusy),
  • Zwiększyliśmy nagrodę za biologa na levelu 190 (w tym bonusy i ilość oddawanych przedmiotów),
  • Zwiększyliśmy nagrodę za biologa na levelu 200,
  • Poprawiliśmy modele potworów i wczytywanie ich jako pieski na dungeonie 125 lvl (Bramy Piekieł),
  • Poprawiliśmy i zwiększyliśmy drop z Razadora,
  • Poprawiliśmy i zwiększyliśmy drop z Nemere,
  • Poprawiliśmy drop z większości mobów, metinów - jest teraz opłacalniejszy,
  • Przebudowaliśmy większosć dropu z metinów na opłacalniejszy,
  • Poprawiliśmy NNO,
  • Uruchomiliśmy wstępnie system alchemii bez okienka które pojawi się w następnej przerwie,

Uruchomiliśmy tym samym promocję na większośc przedmiotów w itemshopie! Kategorie, które zostały przecenione w nazwie mają (Promocja!). Przecena dotyczy między innymi; kostiumów, pasów, zwierzaków, wierzchowców, pierścieni, fryzur, przedmiotów specjalnych, dodań, smoczej alchemii, KD i wielu innych! Promocja o prawie 40% ceny przedmiotów!

Zapraszamy serdecznie do zakupów i wspierania serwera! To dzięki Wam on stoi i utrzymuje się! smile.png

T9S9sNO.png

Opublikowano

Wszystko fajnie ale co do kd to moim zdaniem troche zle to rozwiązaliście bo wtedy to racja był hardkor z tym ulepszaniem, ale teraz jest za łatwo . Mogliście dodać to kd do dropu ale z bossów np z dungeonów 

Opublikowano

Mam pytanie- czy drop z bossów jest zachowany na wszystkich lvlach czy też są jakieś ograniczenai lvlowe odnośnie dropu?

Edit. w sumie już pytanie cofam, skoro są misje kolekcjonera to i drop musi byc na all lvlach :D

Opublikowano

Zwiększenie dropu na wielki minus.
Tęczaki są prawie nic nie warte ~kilka godzin i po 50kk nie zejdą...
KD było spoko ulepszać...zamiast dodać kd do metków mogliscie dać kawałki kamienia.

Opublikowano

Mam problem  misja nowy bojownik na 100lvl

zabilem 2x niebieska smierc  2x elit krola demonow 2x rippera i misja nadal jest nie wykonana jakis pomysl  ?

Napisz to w supporcie na stronie, najszybciej dostaniesz odpowiedź. 

Zwiększenie dropu na wielki minus.

Tęczaki są prawie nic nie warte ~kilka godzin i po 50kk nie zejdą...

KD było spoko ulepszać...zamiast dodać kd do metków mogliscie dać kawałki kamienia.

To server easy, tutaj nie powinno się zarabiać na tęczakach. Ciesz się, że w ogóle jakiś pieniądz z tego jest :P

Co do KD to teraz jest fajne rozwiązanie, 175+lv. będą miały jakiś ciekawy sposób na zarobek, rozwinie się gospodarka na serverze =).

Opublikowano

mam problem z zalogowaniem sie na serwer. Nie widzę modelów postaci i nie moge stworzyć nowej podczas wybierania :/

@Edit - rozwiązane :)

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

mam problem z zalogowaniem sie na serwer. Nie widzę modelów postaci i nie moge stworzyć nowej podczas wybierania :/

Spaczowałeś clienta? 

Opublikowano

Powiększcie drop Kwarcowych Piasków z mobów proszę .. Nie ma teraz zbytnio problemy z KK, lecz jest z Kwarcowymi. Tego trzeba po 15 , a przez 1 lv z 103 na 104 dropły mi 2 inni też tak mają ; o

Opublikowano

Gdy szybkość ataku u szamana przekracza 145 to z konia wchodzi co 2 hit.

Dobrze by było zwiększyć limit yang.

Opublikowano

Nie widze aby przedmioty z isu byly przecenione ...

4uc581.jpg

Opublikowano

Gdy szybkość ataku u szamana przekracza 145 to z konia wchodzi co 2 hit.

Dobrze by było zwiększyć limit yang.

Tak jest z hitami u szamana, tylko wojownikowi nigdy nie pali hitow, inne postacie maja swoja granice. Co do yang bedzie zwiekszone niedlugo. 

Nie widze aby przedmioty z isu byly przecenione ...

Jak to nie? Jest duzo rzeczy taniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...