Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja p******e. Tak przeklinam bo serwer już mnie denerwuje. Piszę się im że bossy na.mapie 90 za dużo piją to nic nie odpisza. Grając szamanem full is eq i misję pod koniec z 3 razy pod rząd potrafią mieć na skilla. Nie wiem czy to specjalnie daliście na easy żeby na skilla miały czy nie. Odpiszcie czy będzie poprawione czy tak zostanie. Nie da się ich pokonać prawie. Już mnie to denerwuje bo co się tu napisze to jakiś debil daje hejt na serwer to oni jemu odpisza a nie graczowi co się denerwuje albo coś proponuję

Tak ciężko zrobić 3 kroki w bok, żeby skill nie zabrał obrażeń?

Wyczuwam retardzctwo.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wprowadzcie drop Kwarcowych na mapie 110.

Poprawiliśmy drop kwarcowych już znacznie i dropi ich bardzo dużo. 

Nie zwiększymy już dropu, ze względu na to, że KD+7 mają mieć swoją wartość.

T9S9sNO.png

Opublikowano

- Wartość Ataku: 30 / 30 / 30 / 50 / 50

mi weszło +75

Prezentacja nie była aktualizowana, podczas bety lub którejś z przerw zmieniliśmy, a w zasadzie zwiększyliśmy wchodzenie bonusów oraz perfectów.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Poprawiliśmy drop kwarcowych już znacznie i dropi ich bardzo dużo. 

Nie zwiększymy już dropu, ze względu na to, że KD+7 mają mieć swoją wartość.

Gdzie znajdę metiny mroku?

projekt.jpg

Opublikowano

Gdzie znajdę metiny mroku?

Według mojej słabej pamięci - Mapa 150.

Z5SyOUM.jpg

Użyta została komenda /w - czyli zliczanie graczy z całego kanału #1 - w samym M1 352 osoby.

Obecnie pobiliśmy rekord graczy - ponad 1350 Online, dziękujemy, że doceniacie naszą pracę!

LacEqD6.png

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ale poważnie z tymi kwarcowami. Doceniam, że na mapie 90 zwiększyliście drop. Ale na mapie 110 kwarcowe piachy nie dropią w ogóle.

Opublikowano

Ale poważnie z tymi kwarcowami. Doceniam, że na mapie 90 zwiększyliście drop. Ale na mapie 110 kwarcowe piachy nie dropią w ogóle.

Możliwe, że przy następnej przerwie technicznej zmienimy to i dodamy tam drop.

Exp na mapie 90 nadal taki sam?

Exp na mapie 90 Poziom został zwiększony.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mam problem, jak wchodzę na serwer to mam rozmazany ekran tak jak by karta graficzna siadła,dziwne troche bo na innych serwerach/grach działa normalnie bez problemów. Posiadam Windows 8.1

Opublikowano

Pozmieniajcie ogólnie poziomy tych potworów, na razadorze to samo, 125 lvl mam, od 125 wejście, a nie leci nic hajsów z mobów.

Swoją drogą drop z razadora też nie zachwyca, lepiej już baronkę robić chyba :x, tylko ulepszacze lecą

Opublikowano

Razador - c*****y drop, długo się go robi. Ogółem nie polecam na niego chodzić, bo szkoda czasu - lepiej sobie kilka na razy baronkę pójść i mamy ten sam drop.

To tak zamierzone, tak?

Opublikowano

Razador - c*****y drop, długo się go robi. Ogółem nie polecam na niego chodzić, bo szkoda czasu - lepiej sobie kilka na razy baronkę pójść i mamy ten sam drop.

To tak zamierzone, tak?

Kiedy ostatni raz na nim byłeś?

Stan z godziny 17:16

xhzeMhc.png

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ten kolekcjoner to naprawde upierdliwy jest... z 23 skrzyń przyjąl tylko 6, a każda była oddawana na eliksirze 25%

Ile on ma w takim razie % na przyjęcie przedmiotu?   :unsure:

jbzoKz9.png

Opublikowano

Ten kolekcjoner to naprawde upierdliwy jest... z 23 skrzyń przyjąl tylko 6, a każda była oddawana na eliksirze 25%

Ile on ma w takim razie % na przyjęcie przedmiotu?   :unsure:

Jest około 50% na przyjęcie szkatki. Najlepiej je oddawać z eliksirami + 

Opublikowano

Ehh mała rundka po m1 i jedyne co widzę do postacie do 5 lvl'a z rangą rycerski stojących na bocie.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ehh mała rundka po m1 i jedyne co widzę do postacie do 5 lvl'a z rangą rycerski stojących na bocie.

Większość expi, robi dungeony. w m1 dropki siedzą bo szkaty blasku dropią. Boty banowane są na bieząco  ;)

jbzoKz9.png

Opublikowano

ile osób gra na serwie ;) ?

Ty tak serio czy tylko po to, żeby posta nabić? Screen jest strone wcześniej..

xhzeMhc.png

jbzoKz9.png

Opublikowano

Ty tak serio czy tylko po to, żeby posta nabić? Screen jest strone wcześniej..

xhzeMhc.png

serio nie czytałem nic wczesniej jestem w trakcie czytania prezentacji , dzieki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...