Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy rekord - Otwieranie 100 Szkat. Baronówny, nie chce mi się już robić grafiki więc sam tekst + ss.

Zacznę od dowodu,

71418395725890915389.jpg

Wydropienie tego zajęło mi koło 2-2.5h, tutaj małe selfie :D

33286788101677446936.jpg

Drop jaki poleciał ze szkatek, nawet bescik zawitał :D

13621893441924061094.jpg

Dowodzik że nie naciągane...

52876378559941038142.jpg

Dla ciekawskich tutaj 5x ss dropu prosto z baronówny nawet sporo spamu mam w grze :D

41455362140713345077.jpg

43631341360803480735.jpg

69615396123162209397.jpg

50487901063300477074.jpg

21012645853757893883.jpg

Jaki następny #Challenge? xD

Pozdrowienia dla @Nyreen za motywacje :)

Bonus!

50046788062926751592.jpg

Otworzone o 1 szt mniej żeby pokazać co z czego poleciało ;)

86297064023271005525.jpg85523997239057880138.jpg

­
To moze 100 szkat riperaa ? ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Czy mógł by ktoś napisać od jakiego lv są poszczególne dungeony , i gdzie na nie wejść bo nigdzie nie można odkopać informacji na temat tego.

imetin_logo.png

Opublikowano

Gdzie leci lodowa kula? :>

Metiny mapa 90(możliwe, że bossy też), wróżka na lodowej, wróżka w grocie, umarły rozpruwacz i chyba ze szkat niektórych, trochę tego jest.

Opublikowano

Witajcie, od całego czasu próbujemy rozwiązać problem lagów, które występują w grze. Podejrzewamy nawet, że jest to problem sprzętowy niżeli wina ataków DDoS. W tym celu podjęliśmy następujące kroki:

• Serwer zostanie przeniesiony na naszą drugą maszynę, którą posiadamy dziś o godzinie 2:00 (więc o tej godzinie odbędzie się przerwa techniczna, która ma na celu zmianę infrastruktury. Potrwa ona ok. 2 godziny, lecz może się przedłużyć).
  • Gdyby problem nie został rozwiązany, to jeszcze dziś zostanie zakupiony nowy serwer w innej serwerowni, która będzie w stanie zapewnić bezproblemową grę i przeniesiemy się tam w ciągu 24 godzin od zakupu.

Pozdrawiamy i życzymy miłej nocy ;)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Witajcie, od całego czasu próbujemy rozwiązać problem lagów, które występują w grze. Podejrzewamy nawet, że jest to problem sprzętowy niżeli wina ataków DDoS. W tym celu podjęliśmy następujące kroki:

• Serwer zostanie przeniesiony na naszą drugą maszynę, którą posiadamy dziś o godzinie 2:00 (więc o tej godzinie odbędzie się przerwa techniczna, która ma na celu zmianę infrastruktury. Potrwa ona ok. 2 godziny, lecz może się przedłużyć).
  • Gdyby problem nie został rozwiązany, to jeszcze dziś zostanie zakupiony nowy serwer w innej serwerowni, która będzie w stanie zapewnić bezproblemową grę i przeniesiemy się tam w ciągu 24 godzin od zakupu.

Pozdrawiamy i życzymy miłej nocy ;)

Oby po tym przeniesieniu lagi ustąpiły :)

Opublikowano

Moglibyscie jeszcze bardziej skrocic dt, bo to jest dropienie broni 75, misja na szkaty (ktore nie zawsze przyjmuje) i cos jeszcze waznego chyba

Opublikowano

Moglibyscie jeszcze bardziej skrocic dt, bo to jest dropienie broni 75, misja na szkaty (ktore nie zawsze przyjmuje) i cos jeszcze waznego chyba

Dt robi się z ogarniętym 5-7 minut, to na 3 min mają skrócić? 

I tak już jest łatwo.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Dt robi się z ogarniętym 5-7 minut, to na 3 min mają skrócić? 

I tak już jest łatwo.

­

5-7? A jak robisz to pietro ze slabym krolem, wbijasz w srodek i bierzesz wiekszosc, a potem jezdzisz wkolo i wybijasz resztki przy scianach czy na 2 razy spota ?

Opublikowano

Poprawcie w końcu tą chińską ognistą petardę, na samym początku napisałem, że daje na spowolnienie zamiast omdlenie, na becie również było pisane, i tego nie zmieniliście.

Opublikowano

naprawcie misje z dt, bo mam do ubicia elitarnego króla a gdy go ciągle tłuke nie zalicza ..

Zalicza ale nie za 1 razem. Troche cierpliwości, mi zaliczyło po 8 

jbzoKz9.png

Opublikowano

Wyłączyli także forum akurat jak pisałem sexy tutka  :( 

No nic karta musi poczekać, można wiedzieć kiedy będzie forum?

­

`

­

Opublikowano

Wyłączyli także forum akurat jak pisałem sexy tutka  :( 

No nic karta musi poczekać, można wiedzieć kiedy będzie forum?

­

Pewnie jak tego dedyka przeniosa bo forum strona stoi na tym samym co serwer.

@Jaka przepa na ww?

jbzoKz9.png

Opublikowano

Pewnie jak tego dedyka przeniosa bo forum strona stoi na tym samym co serwer.

@Jaka przepa na ww?

Serce bera aka lodowa kula  :D 

@Terios.pl jest możliwość porozmawiania na spokojnie z administracją na ts czy macie za dużo na głowie?

­

`

­

Opublikowano

Serwer wam działa czy jakas latka nowa jest? bo ja mam błąd

Jest przerwa, zmieniają maszynę.

­

`

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...