Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu lagi masakra grać się nie dać :( Wszystko się roi 2x dłużej. Czekam na nowego dedyka miał być dzisiaj to prawda?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu lagi masakra grać się nie dać :( Wszystko się roi 2x dłużej. Czekam na nowego dedyka miał być dzisiaj to prawda?

Na forum napisali, że zmieniają na drugiego - Zmienili (Jak nie pomoże to kupują nowego i do 24H będzie).

Czyli trzeba czekać najpóźniej do jutra 12.00

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Niestety lagi psują grę, ja sobie odpuszczam serwer do chiwili aż rozprawią się z tym problemem.

SErwer jest zrobiony wyśmienicie, system dropienia, ulepszania - chociaż tutaj trzeba mieć dużo szczęścia.

Bosów i metków jest cały czas dużo na mapie znajdziemy po około 8-10 metków i 6-8 bosów taże o ulepki i eq łatwo.

Jedyny i największy minus to ciągłe lagi.

Ogólnie polecam serwer aczkolwiek radzę się wstrzymać z grą dzień/dwa aż problem z lagami zostanie rozwiązany.

Opublikowano

Proponuje zrobić coś z NNO w tarczy na 90 lv do Expa. Ta tarcza ma zbudowane NNO sama z siebie a one co chwile pada.

Opublikowano

Proponuje zrobić coś z NNO w tarczy na 90 lv do Expa. Ta tarcza ma zbudowane NNO sama z siebie a one co chwile pada.

Tu nie ma fixa na nno, bo nawet zakładając pd/rękawicę to pada ci nno.

Opublikowano

Witajcie ponownie, od kilkunastu minut powinny być mniej odczuwalne lagi serwera, po następnej przerwie technicznej powinny ustąpić na dobre. Życzymy miłej gry i informujemy, że wkrótce odbędzie się wydarzenie, które ma zrekompensować dotychczasowe problemy.

Pozdrawiamy, Administracja

T9S9sNO.png

Opublikowano

Witajcie ponownie, od kilkunastu minut powinny być mniej odczuwalne lagi serwera, po następnej przerwie technicznej powinny ustąpić na dobre. Życzymy miłej gry i informujemy, że wkrótce odbędzie się wydarzenie, które ma zrekompensować dotychczasowe problemy.

Pozdrawiamy, Administracja

Gitara, serwer jak najbardziej polecam. Administracja jakiej mało, a nie wspominając o niesamowitym projekcie :)

Ile online? 

x

Opublikowano

@Terios.pl szaman healer ma zbugowane leczenie, pierwsze dziala drugie juz nie i tak w kolko, denerwuje to w pvp bo sie nie da wygrac

Ups, to koniecznie do poprawy, jeżeli tak jest. W sumie jeszcze tego nie zauważyłam, także no. Dobrze że jest troszkę healerów :D

Opublikowano

Spokojnie, wszystkie błędy zostaną naprawione w ciągu kilku dni, po prostu nie jesteśmy w stanie od razu wszystkiego na raz naprawić, ja (Trev) w ciągu ostatnich trzech nocy poszedłem tylko raz spać, aby wszystko było w jak najlepszym porządku. Najważniejsze, czyli lagi już są w niemalże 100% poprawione (wymagana jest przerwa techniczna), a to zajmowało nam najwięcej czasu.

Pozdrawiam.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Spokojnie, wszystkie błędy zostaną naprawione w ciągu kilku dni, po prostu nie jesteśmy w stanie od razu wszystkiego na raz naprawić, ja (Trev) w ciągu ostatnich trzech nocy poszedłem tylko raz spać, aby wszystko było w jak najlepszym porządku. Najważniejsze, czyli lagi już są w niemalże 100% poprawione (wymagana jest przerwa techniczna), a to zajmowało nam najwięcej czasu.

Pozdrawiam.

Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego staram się chłodzić trochę gorące głowy niektórych userów. Bo nie czytają aktualnych inf. coś im się nie spodoba i od razu się zabierają do hejtowania gdzie się da ;/ 

Zaraz pewnie zostanę okrzyknięta lizodupem  xD

Opublikowano

Pozdrawiam.

Ja też tylko raz spałem mimo, ze nie mam serwa...ahh długi weekend hehe :)

Opublikowano

Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego staram się chłodzić trochę gorące głowy niektórych userów. Bo nie czytają aktualnych inf. coś im się nie spodoba i od razu się zabierają do hejtowania gdzie się da ;/ 

Zaraz pewnie zostanę okrzyknięta lizodupem  xD

Nie podlizuj sie, taki tam zarcik.

Przy okazji, nie wiem czy to mozliwe ale byscie byli jedynym serwerem, bo jak wiecie gdy sie bije z konia i ma sie za duzo szybkkosci ataku to polowa hitow nie wchodzi u szamana ten atak to 145 czy tam 150, wypije pote i juz mi nie wchodzi prawie zaden hit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...