Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyśl, że to są początki serwera i zainteresowanie jest większe niż się spodziewali. Mimo to, admini ciągle pracyją nad usterkami. Dzisiaj w nocy była przerwa, o której przebiegu możecie poczytać na forum.

Najlepiej hejtować i nie dać szansy się wykazać, elo.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mi się tylko zdaje, czy te średnie 80 + dają tyle co + 40. Bo jak na takie średnie coś mało biję surką wp.

Lodową kule ( przepustkę na ww ) właśnie dropłem z ripera :)

Zwoje i rady u NPC nie miały być nieskończone? Kosztują 25kk,a i tak można je raz użyć. 

Opublikowano

Zwoje i rady u NPC nie miały być nieskończone? Kosztują 25kk,a i tak można je raz użyć. 

Rady i zwoje mają się kończyć, specjalnie jest to zrobione.

@Jaki bon działa na Niebieską Śmierć?

Opublikowano

Cześć, wybaczcie, że tak długo wszystko trwało, ale nie chcieliśmy, żeby później były jakieś problemy po włączeniu serwera. W tej chwili prosiłbym o to, abyście bacznie zwracali uwagę na to, czy jakiekolwiek lagi występują podczas gry. Jeśli będzie nadal, tak jak wcześniej, to zgodnie z obietnicą jeszcze dziś zmienimy serwerownię na inną i w ciągu 24 godzin od zakupu będziecie mogli grać z większym komfortem. Poniżej także widnieje lista zmian, jakie zdążyliśmy zrobić, nie są to wszystkie, lecz większość.

• Naprawiono zdobywanie doświadczenia na mapach nieodpowiednich dla siebie (np. posiadając 145 poziom doświadczenie było szybciej zdobywane na mapie od 90 poziomu niż od 130. Względem kilku osób mogą zostać wyciągnięte konsekwencje tych czynów).
  • Naprawiono próg poziomowy na Upiornym Labiryncie (wymagany był 110 poziom, lecz nie był sprawdzany).
  • Poprawiono Zmieniacza Bonusów, aby nie kupował już samodzielnie Zaczarowań Przedmiotu (było już dostępne kilka godzin przed przerwą, jeśli się zaktualizowało clienta).
  • Naprawiono misję "Sytuacja w Mieście" (zliczanie Elit. Króla Demonów & Umarłego Rozpruwacza).
  • Dostępna jest już możliwość wytwarzania pasów u Seon-Pyeong.
  • Dodano możliwość sprawdzenia rankingu swojej gildii lub topowych u Strażnika Wsi.
  • Poprawiono ilość obrony w tarczach do PvM.
  • Poprawiono umiejętności "Zwiększenie Ataku" & "Leczenie".
  • Poprawiono ikony i nazwy niektórych przedmiotów
  • Zaktualizowano System Osiągnięć i ogłoszenia o zabiciach bossów
  • Zostały zmienione bonusy do Hełmów PvM.
  • Zmniejszono czas respawnu niektórych bossów, jak Dziewięć Ogonów oraz Królowa Pająków oraz zwiększono ich ilość.

Przypominam o tym, że trzeba spatchować clienta, aby móc znowu grać.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak na razie całkiem przyjemnie się gra, mimo lagów. Team zdaje się być ogarnięty, poważnie podchodzący do stanowisk. Bez gimbazjady, jadu, odburkiwania, czy po prostu bycia nieprzyjemnym, jak to bywa na innych serwerach gdzie team nie ma, strzelając sobie w stopę - pojęcia o PR/wizerunku.
Jak będzie dalej to się okaże, nie znam typków, a to moja ocena na pierwszy rzut oka na forum. Mam nadzieję, że mnie jednak nie zawiodą, bo bardzo sobie cenię takie rzeczy, nawet bardziej niż samą grę.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Cześć, o godzinie 11:20 odbędzie się przerwa techniczna, która ma wyeliminować problem lagów. Potrwa ona ok. 30 minut.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Cześć, o godzinie 11:20 odbędzie się przerwa techniczna, która ma wyeliminować problem lagów. Potrwa ona ok. 30 minut.

Mam nadzieje że bd to ostatnia przerwa dotycząca lagów ^.^

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Serwer godny polecenia, ile graczy online? ~ powiesz cos na temat licznika online na str. głów?

x

Opublikowano

Przenosiny na nowy serwer?

Opublikowano

Co za kretyn robi przerwę o 11:20 w dodatku w niedzielę gdzie największe obłożenie serva jest, nic pora wyrywać z tego shitu, NIE NIE POLECAM

Opublikowano

Co za kretyn robi przerwę o 11:20 w dodatku w niedzielę gdzie największe obłożenie serva jest, nic pora wyrywać z tego shitu, NIE NIE POLECAM

Umrzesz jak nie pograsz 30min ? 

Serwer na chwilkę obecną polecam. 

Opublikowano

Umrzesz jak nie pograsz 30min ? 

Serwer na chwilkę obecną polecam. 

Nie nie umre, ale od startu to gra to męczarnia, nie potrafią ogarnąć serva niech zaczną handlować zapałkami

Opublikowano

Najpierw płaczecie jak dzieci, że lagi.

Później płaczecie, że administracja robi co może i wyłącza serwer by zmieniać maszynę byście WY nie mieli lagów.

Ogarnijcie dupe. Nie pogracie 2-3 godziny nic się nie stanie.

Serwer jak najbardziej polecam ;]!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To wyjdź kretynie, jak byś nie wiedział takie przerwy działają tylko i wyłącznie na plus serwerowi.

Idź trochę na dwór, jest ładna pogoda odpocznij.

Zapraszam na serwer, najlepszy easy aktualnie w Polsce mimo problemów.

Nic tylko dropić  :D 

Poradnik o baronówce znajduję się na forum.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

chyba lepiej poczekać 30 min, i grać bez lagów..  :O

Opublikowano

To wyjdź kretynie, jak byś nie wiedział takie przerwy działają tylko i wyłącznie na plus serwerowi.

Idź trochę na dwór, jest ładna pogoda odpocznij.

Zapraszam na serwer, najlepszy easy aktualnie w Polsce mimo problemów.

Nic tylko dropić  :D 

Poradnik o baronówce znajduję się na forum.

­

Ty mi barani łbie nie będziesz mówił co mam robić, wróciłem z pracy, chciałem pograć, a tu to samo co wczoraj, więc zamknij jape i nie broń nieudaczników 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...