Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

V2, S2 nie ma przyszłości. Trzeba zmienić nazwę. ;)

Powiedz lepiej czy oprócz nazwy zmieni sie administracja??? bo jak wiadomo jest to wielka przyczyna tego w jakim stanie obecnie jest Terios.

Opublikowano

Nie żeby coś ale Ty też stawiasz kolejny projekt w tym roku xp 

Złe info, ale jakby stawiał to bym się ucieszył, bo projekty z jego rąk są najlepsze.

Opublikowano

­

Złe info, ale jakby stawiał to bym się ucieszył, bo projekty z jego rąk są najlepsze.

To niech się zajmie swoimi projektami a nie w*******a się w inne serwery.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

­

To niech się zajmie swoimi projektami a nie w*******a się w inne serwery.

Nigdzie się nie wpieprzam. Zrozum, że to jest forum do wymiany zdań i opinii z innymi użytkownikami tego forum. Ale, że Ty najwidoczniej byłeś zamknięty w klatce i nie rozumiesz tego, to nie powinieneś się tutaj udzielać. Tym bardziej, że pogrążasz się takimi prymitywnymi komentarzami.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

­

Nigdzie się nie wpieprzam. Zrozum, że to jest forum do wymiany zdań i opinii z innymi użytkownikami tego forum. Ale, że Ty najwidoczniej byłeś zamknięty w klatce i nie rozumiesz tego, to nie powinieneś się tutaj udzielać. Tym bardziej, że pogrążasz się takimi prymitywnymi komentarzami.

Posty powyżej sugerują coś innego. Ja też wymieniam swoje zdanie, pamiętaj nikt nie jest święty a pieprzenie o tym że za miesiąc zrobią kolejny projekt też odnosi się do Ciebie, nie sądzisz?

Opublikowano

­

Posty powyżej sugerują coś innego. Ja też wymieniam swoje zdanie, pamiętaj nikt nie jest święty a pieprzenie o tym że za miesiąc zrobią kolejny projekt też odnosi się do Ciebie, nie sądzisz?

Ta cała spierdlona ekipa isamu i reszty az tak bardzo spierdoliła ci banie i umiejętnośc myślenia?

Opublikowano

­@Endy
Od 2 lat nie siedzę z nimi. Coś jeszcze? Nie siedzę w metinie ale nie lubię jak ktoś inny w*******a się w inne serwery. Macie własne serwery to k***a na nie patrzcie ( ravia nie jest moja i nie była także takie pierdolenie zostawcie sobie przy stole wigilijnym)
Broń dalej swojego "boga"

elo

Opublikowano

­@Endy

Od 2 lat nie siedzę z nimi. Coś jeszcze? Nie siedzę w metinie ale nie lubię jak ktoś inny w*******a się w inne serwery. Macie własne serwery to k***a na nie patrzcie ( ravia nie jest moja i nie była także takie pierdolenie zostawcie sobie przy stole wigilijnym)

Broń dalej swojego "boga"

elo

Broń swojego boga. My m.in z Endi tworzymy grupę osób, które sobie nawzajem pomagają.

Po więcej zapraszam na PW, starczy tego "zaśmiecania". ;)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Broń swojego boga. My m.in z Endi tworzymy grupę osób, które sobie nawzajem pomagają.

Po więcej zapraszam na PW, starczy tego "zaśmiecania". ;)

Pomagają czy nie, ważniejsze jest to, że myślą.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Dla mnie Bambusek może robić nawet 2000 projektów na raz. Przynajmniej na jego serwerach nawet jak gra 10 osób stoją i k***a stoją to jest najważniejsze, Wy tylko nachapiecie się monety i zawijacie żagle. Bambusek jak coś wprowadza to kopara opada i nie nawet grama błędów. A wasz serwer to tylko jedno wielkie zaśmiecone gówno na które nawet mucha nie usiądzie.­ W sumie to pomyłka, to administracja jest jednym wielkim zaśmieconym gównem. A serwer swoją drogą.

Robiąc coś, mając taką rzesze graczy którzy czekają na niemożliwe i tak to spierdolić to tylko TEAM CRADOS aka TERIOS.

Wypierdolić tylko takie gówna z tego forum i zakazać robienia jakichkolwiek serwerów. Dziękuje do widzenia cześć jak czapka.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Nic nie stawiam w tym samym roku, o.O. Z resztą 4 lata już nic nie stawiam. :)

4 lata już nic nie stawiasz, bal*** s2 sama się postawiła i triadica (czy jak to tam szło) też się sama stawia xp

Opublikowano

4 lata już nic nie stawiasz, bal*** s2 sama się postawiła i triadica (czy jak to tam szło) też się sama stawia xp

Czytaj ze zrozumieniem, to nie jest żaden nowy projekt. W ogóle to nie jest kolejny projekt po poprzednim. 

Triadica? To jest dalej starty projekt z przełomu 2009 roku, tym razem uczę się budować serwer od podstaw na source. W sumie od kilku miesięcy i żadna "klamka" nie zapadła.

Cały czas posiadam bazę oszukanych ludzi, nie przeze mnie, bo nie byłem właścicielem tego serwera. Również zostałem oszukany, ale teraz chciałbym to naprawić, w swoim imieniu.

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Chciałem być marynarzem
chciałem mieć tatuaże
podróżować, zwiedzać świat
pięknie żyć, garściami życie brać

chciałem być piosenkarzem
chciałem mieć pełne sale
podróżować, zwiedzać świat
i wiele pięknych, pięknych kobiet znać

Opublikowano

­

Czytaj ze zrozumieniem, to nie jest żaden nowy projekt. W ogóle to nie jest kolejny projekt po poprzednim. 

Triadica? To jest dalej starty projekt z przełomu 2009 roku, tym razem uczę się budować serwer od podstaw na source. W sumie od kilku miesięcy i żadna "klamka" nie zapadła.

Cały czas posiadam bazę oszukanych ludzi, nie przeze mnie, bo nie byłem właścicielem tego serwera. Również zostałem oszukany, ale teraz chciałbym to naprawić, w swoim imieniu.

@Bambus3k™

Powiedz gdzie dawali w 2009/2010 roku lykana i szarfy ?

Według mnie zbijasz jedynie graczy na nazwę , która nie ma nic wspólnego z tamtym serwerem.

@topic

kto jest właścicielem serwera ?

Opublikowano

­

@Bambus3k™

Powiedz gdzie dawali w 2009/2010 roku lykana i szarfy ?

Według mnie zbijasz jedynie graczy na nazwę , która nie ma nic wspólnego z tamtym serwerem.

@topic

kto jest właścicielem serwera ?

Gdyż mamy teraz source, chcę to rozkręcić. Powiedz mi, kto wróci na serwer z 2009 roku na game r404?

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

@Bambus3k™

To się nazywa serwer JebacFubuMT2 , a nie przywłaszcza sobie nazwe triadici i w*******a graczom COŚ co nią nie jest. Target i tak obierasz zły, więc rewelacji pewnie nie będzie.

@topic

Dużo ludzi tam gra?

Opublikowano

@Bambus3k™

To się nazywa serwer JebacFubuMT2 , a nie przywłaszcza sobie nazwe triadici i w*******a graczom COŚ co nią nie jest. Target i tak obierasz zły, więc rewelacji pewnie nie będzie.

Nie pogrążaj się, bo jeszcze najwidoczniej nie dorosłeś. Za kilka lat będzie Ci wstyd za Twoje posty. Jeśli chodzi o Triadicę to...

Nic sobie nie przywłaszczam, gdyż pełnomocnie nazwa Triadica oraz "pliki serwerowe" - jak to można tak nazwać, należą do mnie. Dodatkowo byłem jednym z współwłaścicieli. 

btw, ale to chyba nie dyskusja o tym serwerze? Hmm..? Zapraszam na PW jeśli chcesz dalej podyskutować.

@GTFO™

Już się poddaje, bo Twoje rozumowanie jest znikome. Nie chcę w tym temacie spamować i dyskutować.

ps.

"Baza, chłopie, BAZA! Jest połówką serwera, druga połówka to gracze."

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

@Bambus3k™

Jak byś zaczął grę wcześniej w metina albo chociaż grał na Triadice to byś wiedział, że Bambus3k był współwłaścicielem tamtego serwera no ale ok. 

Tak jak pisał wyżej Bambus3k, jest to prezka teriosa, a nie innych serwerów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...