Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERV NIE POLECAM ADMINISTRACJIA MA WYJEBANE NA SERV;) OD MIESIACA SM LUDZIA JAK LADUJA NIE PRZYCHODZA I WOGOLE ZAJEB BALANS POSTACI I WOGOLE JEBAC TERIOSA;)

Kto normalny dalej wali tam w IS'a jak ten serwer nie miał przyszłości 2 miesiące temu?

Nawet "GMowie" odeszli, bo stwierdzili, że to nie zaszczyt, a pośmiewisko być w progach kolejnego serwera PSZEMKA.

Jeśli masz mózg zamiast czosnku to nawet nie myśl o pobieraniu tego serwera!

nlUSIa9.png

Opublikowano

Tego serwera nie da się pobrać, na mega wygasł klient, na ostatnim hostingu pobierałem to jak zostala 1min to: błąd sieci ;)

Dodatkowo licznik nie działa.

Opublikowano

Tego serwera nie da się pobrać, na mega wygasł klient, na ostatnim hostingu pobierałem to jak zostala 1min to: błąd sieci ;)

Dodatkowo licznik nie działa.

A po c**j chcesz pobierac ten syf? Lourt juz go olał, wspoltworzy teraz antarisa
Opublikowano

On już padł nie będzie na nim żadnych aktualizacji tak jak to pisali ludzie od sierpnia :)

Mają solidnie wyebane na server a najlepszym przykładem są eventy :D

I mój brak odpowiedzi na supporcie od 2miesięcy.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja kompletnie olała serwer. Na stronie ostatni news z 27 sierpnia, licznik jak i status kanałów w ogóle nie działają, link z mega wygasł co jest absurdem, z tego lipnego hostingu onedriver wyskakują błędy pod koniec pobierania. Nie da się klienta nawet pobrać, nie mówiąc o jakiś nowościach wprowadzanych na serwer. Radzę nawet nie patrzeć w prezentację, ponieważ i tak nie uda się zagrać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam, administrcja od 2 miesięcy nic nie robi na serwerze, do tego lourt pracuje juz na kolejnym serwerze. Ogolnie to nie polecam serwerów Lourta, bo padają zawsze, bo ten kret bierze inne projekty a swoimi starymi sie nie zajmuje, tak bylo z cradosem, cradosem rework i tak jest z teriosem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzi na serwerze jest masa Widziałem jak koleżanka gra Lecz Nie da sie zrobić nowego konta bo potwierdzenie nie przychodzi wgl . Jeśli ktoś ma jakieś konto na oddaniu na tym serwerze dajcie znać na pw 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Po co? Graja zapewne tylko boty i WH. Administracji juz nie ma.

A ja mam to gdzieś Z koleżanka chciałem pograć a ona gra tam od początku .Więc jakby ktoś był łaskawy z jakimś kontem

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Bodajże sura 160 posiadam, także można kontakt tylko nie za nic :D

Zobacz na priv 

Mój komputer:

Opublikowano

wie ktoś co może być przyczyną że nie przysyłają na meila prośby o aktywacje Nawet z forum ??

Mój komputer:

Opublikowano

Czyli nie oplaca sie tu grac? Poleci ktos jakis serwer? :D

Skoro serwer jest opłacony do końca miesiąca to raczej już się nie opłaca :)

Poszukaj sobie serwera w publikacjach, jest ich tam pełno.

4692515714.png
Opublikowano

Czyli nie oplaca sie tu grac? Poleci ktos jakis serwer? :D

Terios nie żyje już chyba 2 miesiące :pp

Invorie sprawdź, bo bardzo ogarnięta Administracja i ciekawy serwerek. Chyba, że wolisz coś cięższego to na Vesterisa wpadnij.

nlUSIa9.png

Opublikowano

­Przecież pisałem, że to kolejny serwer Przemka pod hajs i po wakacjach padnie. Ale nie, tym razem będzie inaczej. Jak widać, ludzie nie za bardzo się zmieniają.

tenor.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witajcie z tej strony Surek!

Jak już wiecie serwer został przeze mnie przejęty i przewidujemy wraz z nową ekipą rework teriosa. Nasza propozycja startu to 14/21 listopada. Pewnie zapytacie co się ma zmienić? Już tłumaczymy zostanie dodane kilka nowych systemów takie jak:

- Sklepiki offline,

- System szarf,

- I kilka innych ciekawych rzeczy, które sami odkryjecie.

Czekamy jeszcze na Wasze propozycje dotyczące serwera oraz startu!

Chcielibyśmy Was poinformować jeszcze o tym że serwer zostanie dzisiaj dnia 2015-11-04 o godzinie 20:00 wyłączony, postacie zostaną usunięte i prowadzimy zamkniętą bete serwera by ponownie móc zabłysnąć, co do SM'ów poinformujemy w osobnym poście.

Mamy nadzieję że zostaniecie z nami i cieszycie się z tak poważnych zmian.

Jak macie jakieś pytania zapraszamy na TS3: Ts-LoL.PL

Pozdrawiamy Wasz nowy Team Terios.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Witajcie z tej strony Surek!

Jak już wiecie serwer został przeze mnie przejęty i przewidujemy wraz z nową ekipą rework teriosa. Nasza propozycja startu to 14/21 listopada. Pewnie zapytacie co się ma zmienić? Już tłumaczymy zostanie dodane kilka nowych systemów takie jak:
- Sklepiki offline,
- System szarf,
- I kilka innych ciekawych rzeczy, które sami odkryjecie.
Czekamy jeszcze na Wasze propozycje dotyczące serwera oraz startu!

Chcielibyśmy Was poinformować jeszcze o tym że serwer zostanie dzisiaj dnia 2015-11-04 o godzinie 20:00 wyłączony, postacie zostaną usunięte i prowadzimy zamkniętą bete serwera by ponownie móc zabłysnąć, co do SM'ów poinformujemy w osobnym poście.
Mamy nadzieję że zostaniecie z nami i cieszycie się z tak poważnych zmian.

Jak macie jakieś pytania zapraszamy na TS3: Ts-LoL.PL

Pozdrawiamy Wasz nowy Team Terios.pl

Kurw... kolejny rework -,- Szybko padnie, ale i tak zagram :\

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...