Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Pomocna administracja przede wszystkim (y)

A jak mam traktować Tutorów, którzy okradali oraz odpierd***li takie akcje? na pewno nie z szacunkiem :v

Opublikowano

A jak mam traktować Tutorów, którzy okradali oraz odpierd***li takie akcje? na pewno nie z szacunkiem :v

To Nevastia jako tutor okradała graczy?

Opublikowano

Pierwsze słyszę 

Było to pewnej pięknej niedzieli kiedy to większość tutorów i moderatorów z forum zrezygnowali ( z tego co pamiętam to Unmis i Tidzej najbardziej się pluli) z powodu ignorancji administracji wobec nich i braku komunikacji. Na pewno jak ktoś zechce to odnajdzie temat w których zostało to opisane na forum, tak samo tutaj wypowiedzi te zostały udostępnione. Ogólnie mówiąc oni chcieli mieć większe prawa - tutorzy w grze aby banować botów, modzi z powodu braku zainteresowania. No i wszystko zaczęło się od tematów na forum z przegnaniem, potem w grze wypisywanie na wołaj że "koniec serwera" itd. aż w końcu nadeszła fala okradzionych osób przez tutorów aby zrobić na złość nie wiem komu... no i od tamtej pory serwer tak o sobie żyje swoim życiem

Opublikowano

Szkoda tego serwera bo zmiast zadbać o perełke to wrzucili ją w bajoro

Niedługo będzie nowa perełka, bo Vitron pracuje już nad nowym serwerem. Będziemy mogli sobie pograć ze 2 miesiące, bo Terios jest już skończony, ale to było do przewidzenia.

Opublikowano

Niedługo będzie nowa perełka, bo Vitron pracuje już nad nowym serwerem. Będziemy mogli sobie pograć ze 2 miesiące, bo Terios jest już skończony, ale to było do przewidzenia.

Wierzę w Vitrona umiejętności i mam nadzieję, że postara się o dobry serwer i nie skończy jak Terios.

Cóż można winić serwer jak zniszczyli go tylko i wyłącznie ludzie ;) Sądziłem, że Administracja jest ciut bardziej ogarnięta no ale cóż ;) "Bizness iss bizness" 

Opublikowano

Wierzę w Vitrona umiejętności i mam nadzieję, że postara się o dobry serwer i nie skończy jak Terios.

Cóż można winić serwer jak zniszczyli go tylko i wyłącznie ludzie ;) Sądziłem, że Administracja jest ciut bardziej ogarnięta no ale cóż ;) "Bizness iss bizness"

Jeśli w przeciągu roku 3 jego serwery skończyły tak samo, to Ty myślisz, że następny tak nie skończy? xD

A co do tych tutorów to żenada... Jak tu takim ludziom ufać. Wiedzieli na co się piszą, że tutor jest od pomagania w wymianach, a ci chcieli opcji banowania itp. Skoro okradali bogu winnych graczy, to jeśli mieliby dostęp do banowania to pół serwera by zbanowali.­

tenor.gif

Opublikowano

Było to pewnej pięknej niedzieli kiedy to większość tutorów i moderatorów z forum zrezygnowali ( z tego co pamiętam to Unmis i Tidzej najbardziej się pluli) z powodu ignorancji administracji wobec nich i braku komunikacji. Na pewno jak ktoś zechce to odnajdzie temat w których zostało to opisane na forum, tak samo tutaj wypowiedzi te zostały udostępnione. Ogólnie mówiąc oni chcieli mieć większe prawa - tutorzy w grze aby banować botów, modzi z powodu braku zainteresowania. No i wszystko zaczęło się od tematów na forum z przegnaniem, potem w grze wypisywanie na wołaj że "koniec serwera" itd. aż w końcu nadeszła fala okradzionych osób przez tutorów aby zrobić na złość nie wiem komu... no i od tamtej pory serwer tak o sobie żyje swoim życiem

Pragnę nadmienić, że tylko poszczególne osoby robiły burdel. Ja nie wspomniałam ani słowem o upadku serwera na forum publicznym, czy też w grze, ani w ogóle po zrezygnowaniu się nie udzielałam. Tutorzy nie chcieli mieć większych praw - nie oni chcieli móc banować boty, a Gm-owie. Jedną osobą, która okradała - z tego co wiem- był unimis. Czemu? Nie wiem i mnie nie interere. Ale jak już chcemy o czymś mówić, to z zachowaniem faktów. 

Jeśli w przeciągu roku 3 jego serwery skończyły tak samo, to Ty myślisz, że następny tak nie skończy? xD

A co do tych tutorów to żenada... Jak tu takim ludziom ufać. Wiedzieli na co się piszą, że tutor jest od pomagania w wymianach, a ci chcieli opcji banowania itp. Skoro okradali bogu winnych graczy, to jeśli mieliby dostęp do banowania to pół serwera by zbanowali.­

Tak jak wyżej. Tutorzy nie chcieli móc banować, gm-owie chcieli mieć taką możliwość. 

Serwer był dobry. Myślę, że gdyby zaangażowanie administracji było większe, to nadal byłby perełką. Ale cóż... I tak dobra robota, przyciągnąć 3k graczy na serwer easy, to obecnie... ciężki orzech do zgryzienia. Aktualnie utrzymuje się 1k, co i tak jest sukcesem. 

Opublikowano

takie osoby jak ''tutor'' powinny być wybierane z pośród ''znajomych'' jak można wybierać zaufaną osobę.. po podaniu na forum? idiotyzm.

Opublikowano

takie osoby jak ''tutor'' powinny być wybierane z pośród ''znajomych'' jak można wybierać zaufaną osobę.. po podaniu na forum? idiotyzm.

A jak się weźmie taką osobę ze znajomych, to znajdą się tacy, którzy będą płakać, że "układy". Chociaż jak najbardziej popieram taką politykę, sama mam od wymian dwóch chłopaków, których znam kilka ładnych lat.

Serwer ciężko ocenić, był fajny, ale jednak zainteresowanie administracji jest znikome.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Co śmieszniejsze cały czas jest ruch na serwerze nie taki jak kiedyś ale jest. Wczoraj ktoś wystawił cały sklep z mlecznymi sokami i o dziwo poszło wszystko w niecałe popołudnie. Tak samo jest z SM znajdzie się spokojnie,  chyba że to modzi i tutorzy sprzedają no ale to nie moja sprawa. Postaci już nikt nie kupuje, niestety.

Tak poza tym, czyżby wasz nowy projekt to Sherdia ? I tak wiem że nie potwierdzicie tego ale usłyszałem to z plotek serwerowych :D

Opublikowano

A jak się weźmie taką osobę ze znajomych, to znajdą się tacy, którzy będą płakać, że "układy". Chociaż jak najbardziej popieram taką politykę, sama mam od wymian dwóch chłopaków, których znam kilka ładnych lat.

Serwer ciężko ocenić, był fajny, ale jednak zainteresowanie administracji jest znikome.

znikome? tu jest całkowity brak ''zainteresowania'' ze strony Administracji, czekamy na kolejny projekt.

Opublikowano

Ale narzekacie , tyle osob chcialo reaktywacje pandory i maja ;) 0 administracji to potwierdza. Te same osoby co na pandorze zostaly i serwer nadal sie trzyma i zarabia.

Teraz pozostalo czekac na nowy projekt ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...