Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od cofki teriosa nie ma gdzie grac xD Everything got fucked :( to chyba koniec ery świetności Metina. Nowe administrację sa bardzo slabo doswiafczeni :( wiekszosc nowych serwerow stoi przez miesiac dla hajsu :P kto widział na najlepszym i najbardziej popularnym privie robic kopie bazy vo tydzien xD ile ludzi oddalo skiny za free w cs każde wymiany itd :P sam straciłem konto z cs go xD nie jest to plavz bo bylo tam z 20 slabych skinow xD nie zależało mi na nim :P a 5k sm za nie poszło do dawnego właściciela xD wiec konto dostał ze free :P trzeba szukać nowego MMO z klimatem i prostotą Metina ^^

Ziomek, masz takie? Najlepiej takie, które da się robić solo~

Makoto is not amused.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od cofki teriosa nie ma gdzie grac xD Everything got fucked :( to chyba koniec ery świetności Metina. Nowe administrację sa bardzo slabo doswiafczeni :( wiekszosc nowych serwerow stoi przez miesiac dla hajsu :P kto widział na najlepszym i najbardziej popularnym privie robic kopie bazy vo tydzien xD ile ludzi oddalo skiny za free w cs każde wymiany itd :P sam straciłem konto z cs go xD nie jest to plavz bo bylo tam z 20 slabych skinow xD nie zależało mi na nim :P a 5k sm za nie poszło do dawnego właściciela xD wiec konto dostał ze free :P trzeba szukać nowego MMO z klimatem i prostotą Metina ^^

Polecam TERA lub aiona, bo metin wyczerpał już swoje 5 min. Już mi się rzygać chce jak widzę te privki i te obietnice administracji ''serwer będzie prowadzony do samego końca :)))''

Opublikowano

Zywych graczy w godzinach szkolnych okolo 300 ;) po szkole kolo 800 . razem z botami wychdzi ponad tysiac ale tak naprawde to wiekszosc graczy jest afk (dungi na skryptach,boty,wh albo sklepik/bs) niby jest to 140p graczy bo widac ich ale mapy zapelnione botami/wh/marmu hackami itd zywych graczy prawie nie ma.

Opublikowano

Nie polecam serwera ...

Na początku był fajny a teraz wielki syf ludzię odchodzą dziesiątkami.

licznik podkręcony 

nikt nie interesuje się serwerem

boty

zadnych eventów 

tutorzy okradają

support nie działa

czekać na te sklepy offline mieliśmy 2 tygodnie a czekamy 2 miesiące.

NIE POLECAM WIELKI SYF !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Administracja ma zamiar zrobić cokolwiek chociaż z botami? (nie jestem zbytnio w temacie i mam gdzieś czytanie 1243513 postów wstecz)

nie xD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Serwer się stacza, nie polecam :v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dosyć późno się skapneliście, że admini olali serwer xD Serwery PSZEMUSIA dobrze działają przez +/- 2 miesiące, a potem kaplica i bug na bugu.

Jeśli ktoś chce grać na serwie, gdzie postać sama żyje swoim życiem to polecam xD

Dla normalnych: spier....jcie póki możecie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

No i co ?

I zaś miałem rację

Pisałem w poprzednich początkowych opiniach że serwer nie polecam ze względu na olewanie i nie profesjonalną  team.

Oni ocierają ręce teraz żeby postawić kolejny serwer na tych plikach.

Nie polecam bo widać że serwer jest na kresce i  za niedługo bd pisać ze przepraszamy , ale mamy dużo kasy i nie chce nam się opłacić serwera dla 500online :D

img12grosikow.gif

Opublikowano

Teraz to już nawet nie ma komu sprzedawać tych kont ... eh jakby chociaż się odezwali a tu nic :<

Nie polecam - chociaż serwer sam w sobie jest genialny administracja poległa :<

Opublikowano

heh jak można olać kure co znosi złote jajka.

Trzeba być albo jebniętym,niedojebanym lub pszemusiem.

Nie polecam,był to b.dobry serwer lecz teraz jest gorszy jak gówno w trawie.

mojasygnan.png

Opublikowano

hmm postawia za ok 2 miechy serv na tych plikach i zarobia 2-3 razy tyle co by zarobili teraz prowadzac server dalej

teraz sie nie robi serverow na dlugi czas, a na ok 3 miechy zarobic zamknac i znow otworzyc na tych samych plikach :)

dla tego ja juz od ok 2lat nie wydalem ani 1zł na pirvy bo wiadomo ze zaraz padna a bez IS tez mozna sobie popykać fajnie z ekipa

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak napisał @neavercio.

On tworzy servery na 2-3miesiące po czym rip i nowy projekt. Servery robi dobre ale jak zyski już nie są na takim poziomie żeby go zadowoliły to przestaje sie serverm interesować, a tworzy nowy :)

Support wrócił :) Ale dalej brak odpowiedzi :(

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

a moglo byc lekko 3+, ale no tak po co

Tylko ja sądze że ta cofka była specjalnie żeby sprzedać pliki bo juz mniej osób sm kupywało i coraz wiecej odchodziło ? Cos nie wypalilo i stoi dalej ( lecz i tak Lourt robi kolejny serwer,ten zaraz zamknie bo nie ma dochodów a jak ma to dla niego małe )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tylko ja sądze że ta cofka była specjalnie żeby sprzedać pliki bo juz mniej osób sm kupywało i coraz wiecej odchodziło ? Cos nie wypalilo i stoi dalej ( lecz i tak Lourt robi kolejny serwer,ten zaraz zamknie bo nie ma dochodów a jak ma to dla niego małe )

LDuYTrN.jpg

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

LDuYTrN.jpg

Serio serwer na którym gra 3k+ osób robi zapis bazy ( nie wiem dokładnie jak sie to nazywa bo sie nie znam szczerze ) co 5 dni ? xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jakby miał upaść już dawno, to by upadł. Wciąż trzyma się 1k graczy.

Wierzysz w te 1.000 osób online? 

Bo ja nie zbyt .. większość to boty/sklepy ... :v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serio serwer na którym gra 3k+ osób robi zapis bazy ( nie wiem dokładnie jak sie to nazywa bo sie nie znam szczerze ) co 5 dni ? xD

Nie, po zmianie serwerowni Yarr zapomniał włączyć backupów na nowej maszynie

Q4iKmxa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...