Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile czasu zostało się do upadku serwera?

Głupie pytanie bo odpowiedź jest oczywista, hajs się skończy to go wyłączą i tyle. 

A tak wgl to serwer jak dla mnie skończył się od razu po tej cofce i tyle ; ( Ale nie powiem pliki serwera są z*******e bardzo przyjemnie mi się grało ;)

xD 

Opublikowano

Głupie pytanie bo odpowiedź jest oczywista, hajs się skończy to go wyłączą i tyle. 

A tak wgl to serwer jak dla mnie skończył się od razu po tej cofce i tyle ; ( Ale nie powiem pliki serwera są z*******e bardzo przyjemnie mi się grało ;)

Serwer nadal działałby wyśmienicie ale administracje nie dotrzymała obietnic, olała.

Opublikowano

Oto przykład kolejnego serwera który upada przez to że administracja go olała.

dobrego serwera* 

Może doczekamy się kiedyś podobnego projektu, byle by nie pod patronem tych samych osób.. Nie rozumiem Lourta, stawia naprawdę dobre serwery, a nie potrafi ich utrzymać ( a raczej nie chce mu się )..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

dobrego serwera* 

Może doczekamy się kiedyś podobnego projektu, byle by nie pod patronem tych samych osób.. Nie rozumiem Lourta, stawia naprawdę dobre serwery, a nie potrafi ich utrzymać ( a raczej nie chce mu się )..

bo nie ma zysku

jest zainteresowanie cza włozyc kase w lepsza maszyne (ataki itd) to kosztuje

a tak postawi nowy niestety dobry server zarobi co ma zarobic i zaraz znow to samo i tak powstaje piekne koło 

Opublikowano

Mavex robi tam dużo ale nie ma dostępu do wszystkiego, sam też nie powinien wszystkiego robić ;)

Nowi gm nie mają komend ani nic jedynie kolorek na forum i [GM] w grze. 

Moderatorzy Kyrie i Madziula robią bardzo dużo.

TuT ci co teraz są robią coś prawie zawsze na tsie ;) a jak jest jakiś co nic nie robi można napisać do Mavexa.

Serwer z przerwami , eventami które się nie odbyły itd trzyma się bardzo dobrze.

Gracze się zawiedli bo po cofce tyle obiecywali a na razie nic nie zrobili z tego co obiecywali ;) 

Nexona i Ubera już w ogóle nie widać ;)

Czy opłaca się grać ?

Jeżeli chcesz pograć z dużą ilością graczy, pobawić się na easy . Nie masz nic przeciwko nieogarniętej administracji, co chwilowej przerwy i nie odbytych eventów to tak ;)

Opublikowano

Wiecie, ostatnio wybrali Redaktora na forum, ale po grzyba skoro więcej ludzi ubywa niż przybywa? xD (wybierali go prawie od startu, wiec zapłon mają niezły)

Administracja położyła swojego pyndzoka na serwer, a o tej wielkiej aktualizacji Shopów już nie wspomnę.

Czyżby skończy się tak jak na Arian*i?

Tam też zapowiadali wielką aktualizację, a dzień przed nią serwer OFF.

Serwera jakże nie polecam - mimo tego, że kiedyś miło się grało to jednak więcej WAD niż ZALET.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Miałam nadzieję że zostanę na tym serwerze na dłużej, cóż nie będę komentować zachowania administracji bo szkoda słów.

Mam tylko nadzieje że w końcu powstanie jakikolwiek sensowny serwer który utrzyma się choćby rok...

Powodzenia ludzie w szukaniu nowego serwera ! ;)

Opublikowano

A ja nie polecam, nie wiem czy to jakieś dziecko bez znajomości ortografii jest u Was w team ale dołączam Ss-a + powiem jedno że dziecko które pisze "bendzie","muwiłem" może mieć rangę ? Chyba że to serwer w którym administracja ma max 12 lat ok to wybaczam.

9276014413806431229037.png

3620314413806431229037.png

chętnie wyślę potem więcej ssów ;D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie polecam serwera jak i administracji. Dlaczego ? administracja max 14 lat , serwer nastawiony tylko i wyłącznie pod zarobek ponieważ główny założyciel przestał chodzić do szkoły -.-

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

A ja nie polecam, nie wiem czy to jakieś dziecko bez znajomości ortografii jest u Was w team ale dołączam Ss-a + powiem jedno że dziecko które pisze "bendzie","muwiłem" może mieć rangę ? Chyba że to serwer w którym administracja ma max 12 lat ok to wybaczam.

9276014413806431229037.png

3620314413806431229037.png

chętnie wyślę potem więcej ssów ;D

"Chętnie wyślę potem więcej ssów", ja polecałbym zamknąć twarz bo obaj zrobilście z siebie idiotów.

Opublikowano

Serwer był najlepszym projektem tego roku.Został dosłownie "zniszczony" przez administracje.A szkoda, bo było naprawde ciekawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...