Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra koniec pierdolenia , byłem w teamie i muszę sie wypowiedziec.

​Dnia 05/09/2015 Serwer Terios.pl Najprawdopodobniej utraci aktywność i graczy, iż owego dnia administracja ­przejebała na maxa.

Powodów jest wiele dlaczego odszedłem i dlaczego serwer nie ma przyszłości.  Jeden z nich jest taki ze od jakiegoś czasu administracja nie miała uprawnień do robienia czego kolwiek na serwerze. Po okresie paru dni odzyskali rangi i zaczęło się rozdawanie eq  kolega i tak dalej, mój kolegai  koleżanka Ex GM // "Razzu" + " Gadzinka" zostali dnia dzisiejszego zbanowani za to by chociaż potwierdzali teorie graczy na temat upadającego serwera. 

Pliki nie były nawet nasze były zapożyczone od innego serwera bez pozwolenia, serwer nie był od wielu miesięcy opłacany, zyski były spore bo na miesiąc wychodziło czasami nawet 9.3k złoty

Największy utarg był dnia 13/08/2015 całe 1900 zł w 24h. Co się stało z pieniędzmi, czy zostały wydane na rozwój serwera ? nie, zatrzymane dla sebastiana i reszty ekipy.

Mavex jako jedyny oprócz head adminow miał dostęp do gry tzn uprawnienia do tworzenia itemków i eventow. Powtarzam żaden GM nie miał uprawnień do eventów oraz tworzenia itemów.

Oznacza to że itemy jakie pojawiły się na serwerze zostały stworzone przez Administracje.

Dnia dziśiejszego stracilismy 430 graczy 2GM 3 Tutów i mnie ( technika specjalnego )

W MYSQL Mieliśmy 2 dziury przez które dnia 28/08/2015 serwer był off oraz wczoraj o godz 5 rano.

Tutaj proszę dodatkowy screen od koleżanki po fachu.

http://screenshooter.net/101978729/aloftej

http://orig06.deviantart.net/7bca/f/2015/248/2/3/1_by_oliwekpl-d98ia08.png

Niby próbowaliśmy naprawiać błędy i bugi ale było ich z byt wiele z prostego powodu ciągle nowości były wprowadzone na nasz serwer który game nie utrzymywał iż było kradzione i zabezpieczone.

Serwer na obecna chwile jest online, nie polecam wchodzic z powodów opisanych wyżej

Pozdrawiam ExTechnik Terios.pl

Pozdrawiam Gildie 3oo :) - Shiryu

Do tego dochodzi jeszcze nie subordynacja mavexa :)

ps. serwera nie polecam za ledwie 600 graczy z 3000 zostalo

typ serwera bardziej hard niz easy

30% na ulepszenie, postacie nie zbilansowane od roku 

­

34tet95.gif

Opublikowano

Dlatego nie ma co grać na serwerach przemka ;) identyczna sytuacja była na Cradosie na początku cały czas nowości, lourt siedział 24/h na forum a potem nagle wielka cisza i po 2 miesiącach serwer off. Serwery robi spoko, ale jak kolejne mają tak wyglądać, to niech lepiej się za to nie bierze. Tyle z mojej strony. 

xD 

Opublikowano

­

Tej Panie ExTechnik daj sobie już spokój z pisaniem postów tutaj - udowodniłeś już swój poziom inteligencji w poprzednim poście tutaj oraz to, że wizyta w psychiatryku jest obowiązkowa.

Szkoda serwera, może gdyby nie ta cofka... Jakby nie patrzeć najlepszy serwer wakacji, na którym grałem.

Opublikowano

­

Dla dzisiejszych pseudo graczy to kuwa jak im o 1 yang za mało z moba poleci to już twierdzą, że serwer jest hard.

A idź pan w uj z takimi retardami bo graczami was nazwać nie można.

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer off? Wejść nie mogę.

­

Gdzie takiego posta można znaleźć?

@1373230489-U611928.pngxCBR

Opublikowano

­

jesteś upośledzony typie, przepraszam.. techniku Teriosa!  ^^

Opublikowano

Dla dzisiejszych pseudo graczy to kuwa jak im o 1 yang za mało z moba poleci to już twierdzą, że serwer jest hard.

Prowizoryczne serwery tego nauczyły graczy. Gdyby ktoś stawiał sensowny kilkuletni projekt to nie byłoby takich problemów. Jednak dziś projekt opiera się na dwóch miesiącach.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

sam swoje umiejetnosci jako administrator pokazales, wiec nawet nie wiem jakim prawem krytukujesz kogos opinie, tak sadzi tak napisal, lepiej go zastrzel beka :D

Opublikowano

sam swoje umiejetnosci jako administrator pokazales, wiec nawet nie wiem jakim prawem krytukujesz kogos opinie, tak sadzi tak napisal, lepiej go zastrzel beka :D

Jako administrator pokazałem, że potrafię rozwiązać każdy problem, byłem do dyspozycji przez 18h dziennie dla graczy, nawet gdy mnie nie było w domu to dostawałem wiadomości na telefon.

Wprowadzałem codzienne aktualizacje aby naprawić każdy bug na serwerze co się udało. Coś więcej chcesz k***a dodać?

0LsM05U.png

Opublikowano

Prowizoryczne serwery tego nauczyły graczy. Gdyby ktoś stawiał sensowny kilkuletni projekt to nie byłoby takich problemów. Jednak dziś projekt opiera się na dwóch miesiącach.

Racja ! 

Jako administrator pokazałem, że potrafię rozwiązać każdy problem, byłem do dyspozycji przez 18h dziennie dla graczy, nawet gdy mnie nie było w domu to dostawałem wiadomości na telefon.

Wprowadzałem codzienne aktualizacje aby naprawić każdy bug na serwerze co się udało. Coś więcej chcesz k***a dodać?

Twoje serwery nie stały nawet przez 2 miesiące, ale skoro byłeś takim zajebistym administratorem, to może oświeć ludzi, czemu twoje serwery padały po kilku tygodniach? 

Przypomnę, to nie ty robiłeś eventy dla znajomych? Nie ty sprzedawałeś itemki za zł? Heee? Jeszcze te fochy jakie waliłeś, pół serwera banował jak mu się spodobało, tak o dla jaj. 

Taki właśnie z Ciebie administrator. 

Generalnie ta gra nie ma sensu, jest to tylko strata czasu. 

Tym bardziej serwer terios, Lourt to jeden z najgorszych naciągaczy i oszustów, nie licząc Aspiryny, bo przy nim to każdy się chowa :)

Ja dałem sobie spokój z tą grą i wam radze to samo, bo to nie jest to co kiedyś i nigdy już nie będzie, teraz  pierwszy lepszy frajer może zrobić serwer. 

Opublikowano

Racja ! 

Twoje serwery nie stały nawet przez 2 miesiące, ale skoro byłeś takim zajebistym administratorem, to może oświeć ludzi, czemu twoje serwery padały po kilku tygodniach? 

Przypomnę, to nie ty robiłeś eventy dla znajomych? Nie ty sprzedawałeś itemki za zł? Heee? Jeszcze te fochy jakie waliłeś, pół serwera banował jak mu się spodobało, tak o dla jaj. 

Taki właśnie z Ciebie administrator. 

Generalnie ta gra nie ma sensu, jest to tylko strata czasu. 

Tym bardziej serwer terios, Lourt to jeden z najgorszych naciągaczy i oszustów, nie licząc Aspiryny, bo przy nim to każdy się chowa :)

Ja dałem sobie spokój z tą grą i wam radze to samo, bo to nie jest to co kiedyś i nigdy już nie będzie, teraz  pierwszy lepszy frajer może zrobić serwer. 

Nie porównuj mnie do Mentora bo Cię odstrzelę. Jestem Naid a nie Mentor, żeby robić eventy gildii FightOrDie czy sprzedać coś za zł.

Najpierw się dowiedz jak było zamiast po prostu p********.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie porównuj mnie do Mentora bo Cię odstrzelę. Jestem Naid a nie Mentor, żeby robić eventy gildii FightOrDie czy sprzedać coś za zł.

Najpierw się dowiedz jak było zamiast po prostu p********.

Wyjebane mam w to człowieku, było to na twoim serwerze? Było, więc trzeba było to pilnować.

Najlepiej napisać, to nie JA ! Ale, że to był twój serwer, to już nie wspomnisz? 

Śmiechu warte ! 

Dobra, wypowiedziałem się i to wystarczy. 

SERWERA TERIOS NIE POLECAM I TEGO WYŻEJ RÓWNIEŻ ! :) 

Opublikowano

Wyjebane mam w to człowieku, było to na twoim serwerze? Było, więc trzeba było to pilnować.

Najlepiej napisać, to nie JA ! Ale, ale, że to był twój serwer, to już nie wspomnisz? 

Śmiechu warte ! 

Dobra, wypowiedziałem się i to wystarczy. 

SERWERA TERIOS NIE POLECAM I TEGO WYŻEJ RÓWNIEŻ ! :) 

Na serwerze o którym mówimy byłem tylko od clienta gry i za to dostawałem pieniądze, reszta mnie nie obchodziła.

Jedynie można powiedzieć, że Eternity lub MPCforum była moim serwerem.

Ogarnij się łaku na następny raz zanim spróbujesz do mnie uderzyć.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na serwerze o którym mówimy byłem tylko od clienta gry i za to dostawałem pieniądze, reszta mnie nie obchodziła.

Jedynie można powiedzieć, że Eternity lub MPCforum była moim serwerem.

Ogarnij się łaku na następny raz zanim spróbujesz do mnie uderzyć.

Ja pier ale patologia, czemu jako admin unosisz się jak kur.wa w lesie krzycząc aby samochód się zatrzymał? coś nie tak z głową bo krytyki przyjąć nie potrafisz? To co piszą ludzie to jest święta prawda i sama się pod tym podpisuje. Twierdzisz że jesteś idealny, no to czemu 3/4 gm nie może nawet zuo zrobić ? Grozicie ddosami inne serwery, a prawda jest taka, że jak by się ktoś wkur i wam takigo ddosa jeb to byście się przez tydzień nie podnieśli. Weź przestań kozaczyć i wypier na serwer robić to co do ciebie należy bo jak na razie świecisz rozumem 6 latka. A banany z isa idą ty jak miałeś tak i masz wywalone na reszte. Zacznij myśleć człowieku, bo Swoim zachowaniem pokazujesz jakim jesteś szczekającym psem który nic nie robi a dużo wymaga. Pokazujesz tylko w postach wgl w necie jaki nie jesteś ale przyjdzie co do czego to pewnie by cię skrobali z ulicy.

Co do serwer, nie polecam ze względu na ujową administracje. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ja pier ale patologia, czemu jako admin unosisz się jak kur.wa w lesie krzycząc aby samochód się zatrzymał? coś nie tak z głową bo krytyki przyjąć nie potrafisz? To co piszą ludzie to jest święta prawda i sama się pod tym podpisuje. Twierdzisz że jesteś idealny, no to czemu 3/4 gm nie może nawet zuo zrobić ? Grozicie ddosami inne serwery, a prawda jest taka, że jak by się ktoś wkur i wam takigo ddosa jeb to byście się przez tydzień nie podnieśli. Weź przestań kozaczyć i wypier na serwer robić to co do ciebie należy bo jak na razie świecisz rozumem 6 latka. A banany z isa idą ty jak miałeś tak i masz wywalone na reszte. Zacznij myśleć człowieku, bo Swoim zachowaniem pokazujesz jakim jesteś szczekającym psem który nic nie robi a dużo wymaga. Pokazujesz tylko w postach wgl w necie jaki nie jesteś ale przyjdzie co do czego to pewnie by cię skrobali z ulicy.

Co do serwer, nie polecam ze względu na ujową administracje.

Dobra, a teraz jakiekolwiek dowody Twoich słow. Najchętniej zobaczę na to grożenie ddosami, twierdzenie, że jestem idealny itp.

Czekam. Tik tak.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dobra, a teraz jakiekolwiek dowody Twoich słow. Najchętniej zobaczę na to grożenie ddosami, twierdzenie, że jestem idealny itp.

Czekam. Tik tak.

Parę stron wcześniej ? Wystarczy poszukać kochanie Ty moje brzydkie.

Jeszcze raz nie polecam serwer ok administracja do dupy

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Parę stron wcześniej ? Wystarczy poszukać kochanie Ty moje brzydkie.

Jeszcze raz nie polecam serwer ok administracja do dupy

Szukałem i nie znalazłem, jednak po prostu wstaw w swojego posta.

0LsM05U.png

Opublikowano

­Sytuacja jak za czasów Cradosa - serwer sztos, ale administracji odzew to jak wulkan na Bałkanach co tysiąclecie.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­Sytuacja jak za czasów Cradosa - serwer sztos, ale administracji odzew to jak wulkan na Bałkanach co tysiąclecie.

Dokładnie i pewnie te "systemy które testujemy" nawet nie zostaną wprowadzone a zobaczymy je przy kolejnym projekcie :(

Każdy mógł się tego spodziewać kto grał na poprzednich servach :P

Jak tam cena sm teraz? Dalej 40kkk-100sm?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Dziwi mnie tylko fakt, że w tak zjebanej sytuacji z strony administracji ludzie jeszcze tutaj grają. Sam jestem taką osobą, ale wiele serwerów po takiej sytuacji już umiera. A tutaj się trzyma i trzyma a administracja dalej ma to wszystko głęboko w dupsku. Nie chce mi się nawet ich obrażać, bo to byłoby za mało. Chciałbym tylko wylać mu się na twarz, olać tak dużą ilość osób to już jest szczyt chamstwa i prostactwa. Rozumiem żeby na serwerze było 20 osób i nikt tak naprawdę nie grał, można olać sprawe. Ale tutaj czeka ponad 1000 osób i cały czas ma nadzieje że będzie lepiej. Tyle że wasze mózgi nie są wstanie tego do siebie przyjąć.

Gdzie te aktualizacje, gdzie te kokosy? W życiu, żyjemy cały czas w kłamstwie. Wszędzie kłamią i nawet w internecie muszą robić nas w c***a.

CHOREEE.­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Dziwi mnie tylko fakt, że w tak zjebanej sytuacji z strony administracji ludzie jeszcze tutaj grają. Sam jestem taką osobą, ale wiele serwerów po takiej sytuacji już umiera. A tutaj się trzyma i trzyma a administracja dalej ma to wszystko głęboko w dupsku. Nie chce mi się nawet ich obrażać, bo to byłoby za mało. Chciałbym tylko wylać mu się na twarz, olać tak dużą ilość osób to już jest szczyt chamstwa i prostactwa. Rozumiem żeby na serwerze było 20 osób i nikt tak naprawdę nie grał, można olać sprawe. Ale tutaj czeka ponad 1000 osób i cały czas ma nadzieje że będzie lepiej. Tyle że wasze mózgi nie są wstanie tego do siebie przyjąć.

Gdzie te aktualizacje, gdzie te kokosy? W życiu, żyjemy cały czas w kłamstwie. Wszędzie kłamią i nawet w internecie muszą robić nas w c***a.

CHOREEE.­

Spokojnie, za miesiąc będzie nowy projekt.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...