Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurw... kolejny rework -,- Szybko padnie, ale i tak zagram :\

Nie padnie szybko, w przypadku Surka nic nie pada szybko. Jeśli to będzie jego serwer, a nie będzie tylko sponsorem jego to na pewno postoi trochę i zadba o niego.

####

Ja polecam start oczywiście jak najwcześniej czyli 14 listopada.

Opublikowano

serwer był jedynm z lepszych na jakim grałem,tylko zablokujcie tego marmur hacka i te warrior/sura hacki i bedzie z*******y serwer znowu

start 14 poproszę i jak byście szukali kogoś do testow to piszcie, osiągnołem na teriosie wszystko co możliwe

Opublikowano

Jak hacki nie będą działać, to ja nie gram :)

Szkoda mi czasu na kolejne 1000x smoków. 

zawsze mogą zmienić ulepki np każdy item zmniejszyć ilość ulepek o 50% i będzie git, ale czy na takie coś pójdą

Opublikowano

Serwer posiada olbrzymi potencjał, i gdy zajmie sie nim konkretna ekipa, będzie wzbudzał ogromne zainteresowanie.Osobiście zagram i mam nadzieje że sie nie zawiode.

Opublikowano

Widzę, że w planach macie dokonanie update zapowiadanego przez Pszemusia.

Może uda Wam się ponowić piękny wynik online ze starego teriosa, ale może to być zbyt wysoko postawiona poprzeczka, powo.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Widzę, że w planach macie dokonanie update zapowiadanego przez Pszemusia.

Może uda Wam się ponowić piękny wynik online ze starego teriosa, ale może to być zbyt wysoko postawiona poprzeczka, powo.

To nie wakacje też, ale reklama u surka zawsze jest na pierwszym miejscu xD

Opublikowano

Na teriosie grałam do momentu w którym stara administracja nie zrobiła incydentu że zamykają serwer że sprzedają pliki, a kilka godzin później zmienili zdanie, wybaczcie ale nawet ja tak szybko zdania nie zmieniam :P.

Jeżeli serwer przejmie Surek to chętnie wrócę na ten serwer, bede miała pewność że serwer będzie dbany i dopieszczany. Pewność będę miała bo gram teraz na Lanerisie s2 i widzę że dbają o serwer.

Opublikowano

Ze względu na Surka jakoś nie posiadam chęci gry na tym serwerze. Surek był już w kilku projektach które nie wypaliły.

//

Opublikowano

@morandi20 Raczej nie zostaną, nowy właściciel, nowa ekipa ale się okaże :-D

@SuReeK

Jeżeli już przejąłeś Terios'a to polecam ci ogarnąć expienie bo to była porażka żeby expić całe dnie od 130 lvl'a.

Grałem na starym Terios'ie i na nowym też zagram, bo był jednym z lepszych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...