Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wrócę do metina jak będzie ten rework cały. ;d 

PS, czemu nie mogę nic robić na forum serverowym?; > 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więcej reworków niech tworzą to za jakiś czas nie będziesz miał do czego wrócić.

A niech tworzą, tu może zagram bo Teriosa miło wspominam. ^^ 

Będzie 200 lvl na początku, czy od razu 225? :> 

2e6ftab.png

Opublikowano

A niech tworzą, tu może zagram bo Teriosa miło wspominam. ^^ 

Niby wszyscy miło wspominają ale jak mam robić od nowa to samo, to pls .. xDD 

Osobiście nie zagram, ale mogę polecić bo wierzę że Surrek lepiej się zajmie serwerem niż lourt ;) 

xD 

Opublikowano

Jeżeli wystartuje ponownie, to z góry zapowiadam że przekręty tego servera znał każdy, szczególnie faworyzowane gildie. :) ­

faworyzowane gildie? oswiec mnie bo jakas gralem tam od poczatku od konca i nic nie zauwazylem takiego

Opublikowano

Ponawiam.

2e6ftab.png

Uczeń
Opublikowano

Już myślałem, że zalazłem server jakiego szukałem, aż nagle przewijam na sam koniec i co?

kiedy rework?

14/21 listopad.

No proszę was 
Opublikowano

Bambusik ty lepiej milcz. Surek to nie tylko sponsor ale tez bardzo dobry technik.

Za którego robią sherery i inni :v

Opublikowano

Bambusik ty lepiej milcz. Surek to nie tylko sponsor ale tez bardzo dobry technik.

Hahahahhahahahhahahahah xD

Widziałaś/eś chociaż jeden serwer na którym było mniej niż 20 bugów? Przestań mu lizać dupe bo fakty są bardzo jasne. Co by nie wypuścił to taki szmelc że w chuju strzyka i nie wchodząc w szczegóły wybił się robiąc serwer na gotowcu !! GOTOWCU !!

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Hahahahhahahahhahahahah xD

Widziałaś/eś chociaż jeden serwer na którym było mniej niż 20 bugów? Przestań mu lizać dupe bo fakty są bardzo jasne. Co by nie wypuścił to taki szmelc że w chuju strzyka i nie wchodząc w szczegóły wybił się robiąc serwer na gotowcu !! GOTOWCU !!

­

Widzę dupka boli ops. S2.Laneris jak już chcesz wiedzieć był robiony na czystym exalionie. (OPS). To że jest wzorowany ciutka i miał zachować klimat s1 to juz inna sprawa ;(

mam pytanie czmu mi nie dziala mam windows 7 pokazuje mi ta aplikacja nie będzie dzialac na twoim komputerze

Bo serwer jest wyłączony.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK Kiedy zacznie pojawiać się ta "masa eventów" na Twoim wspaniałym Lanerisie?  :v

To jest temat dot. Teriosa nie laneris, więc takie pytania nie tutaj nie sądzisz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@kwiatmix

Jeżeli serwer OFF, czego jeszcze prezentacja wisi w publikacjach ? Moderatorzy dojebać się do postów potrafią błyskawicznie, ale gdy trzeba coś faktycznie zrobić, olewają.

Opublikowano

To jest temat dot. Teriosa nie laneris, więc takie pytania nie tutaj nie sądzisz?

Więc, będzie rekrutacja na modów na forum? Nie wiem czemu po za przeglądaniem forum nic więcej nie mogę zrobić, ani zrobić tematu, napisać postu, ani SB nie działa. 

Max 225 czy 200 w końcu? ;> 

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...