Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niestety, na serwer nie zawitałem ale nie polecam, całymi dniami nie działa, a licznik na stronie ze statusem to kompletne oszustwo, wchodząc tam o 20, pisalo ze 0 osob aktywnych, teraz sprawdzajac, pisze ze +1000 osob aktywnych, lecz teraz 0 :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERVER PADL ! W KONCU

Działa :(

no niestety, na serwer nie zawitałem ale nie polecam, całymi dniami nie działa, a licznik na stronie ze statusem to kompletne oszustwo, wchodząc tam o 20, pisalo ze 0 osob aktywnych, teraz sprawdzajac, pisze ze +1000 osob aktywnych, lecz teraz 0 :)

Zlicza co godzinę średnią osób online, więc o 21pokaże ci dopiero średnią liczbę osób z 20-21.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Czy ty naprawdę jesteś taki głupi? :D Wchodzisz o 20 i widzisz 0 online, bo licznik liczy średnią graczy online 20-21. Całymi dniami off? Wydawało mi się że tylko dzisiaj był off cało popołudnie.

Opublikowano

Admini już mają wyjebke na serwer,  całodniowa przerwa, brak ox, brak zuo :)

i jak tu grać na takim serwerze ? nara pis joł

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Zalosni jestescie, serwer z*******y' najlepszy na jakim gralem. Gracze mili mi np dali na start chakry 80 sr :D

Polecam wszystkim, jedyny porzadny serwer wbtym dziale.

Elo

by Neosieł

Opublikowano

Zalosni jestescie, serwer z*******y' najlepszy na jakim gralem. Gracze mili mi np dali na start chakry 80 sr :D

Elo

co z tego że fajny, skoro administracja jest taka skryta, że nie wiadomo czy nie sprzedali teriosa komuś innemu -.-

Opublikowano

Elo

chakry sr 80 są akurat nic nie warte, takie śmieci to ja wywalam na ziemię >.<

Mavex - jedyny prawdziwy admin, nie jakiś podrabianiec.

Wszedł na forum, w temat gdzie odbywała się dyskusja <tj. masakra> na temat zuo, popatrzył, pośmiał się, nic nie napisał, wyszedł.

Tak powinien zachowywać się najlepszy admin ! propsy,

Opublikowano

Widzę, że zapomnieli o kolejnym evencie... dziś od 12:00 miały lecieć szkatułki wakacji.. no i dalej nie ma. Chyba już Sb dali spokój z serwerem.. 

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Znając Lourta to już robi nowy serwer, tak jak było w przypadku cra*osa xp

Serwery robi dobre, ale na kilka msc, więc nie polecam.­

tenor.gif

Opublikowano

Znając Lourta to już robi nowy serwer, tak jak było w przypadku cra*osa xp

Serwery robi dobre, ale na kilka msc, więc nie polecam.­

Shiveria - ponoć technik Teriosa ( i czy tylko on ?? - taka fama krąży). 

Ogólnie cieszę się ze serwer padł / pada. Nie nadawał się do grania. 

Nie polecam - nie traćcie tutaj czasu. Poczekajcie na coś lepszego - moja rada. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Shiveria - ponoć technik Teriosa ( i czy tylko on ?? - taka fama krąży). 

Ogólnie cieszę się ze serwer padł / pada. Nie nadawał się do grania. 

Nie polecam - nie traćcie tutaj czasu. Poczekajcie na coś lepszego - moja rada. 

Co twoim zdaniem nadaje się do grania? Na wszystko już narzekacie.. nie da się dogodzić -.- Serwer bardzo fajny, pod względem ulepszania - nie jest monotonne. Najgorsza jest tylko administracja, która olewa serwer. Mino kalendarzu, nie robią żadnego evenu, a jak powstaje temat na forum, gdzie każdy pisze co myśli o adminach, to dziwnym trafem zaraz trafia w koszu. Ludzie już mają tak bardzo wyje... na serwer, że na forum powstają poradniki o hackach...

Opublikowano

Co twoim zdaniem nadaje się do grania? Na wszystko już narzekacie.. nie da się dogodzić -.- Serwer bardzo fajny, pod względem ulepszania - nie jest monotonne. Najgorsza jest tylko administracja, która olewa serwer. Mino kalendarzu, nie robią żadnego evenu, a jak powstaje temat na forum, gdzie każdy pisze co myśli o adminach, to dziwnym trafem zaraz trafia w koszu. Ludzie już mają tak bardzo wyje... na serwer, że na forum powstają poradniki o hackach...

Ulepszanie nie jest monotonne?

Twoim zdaniem robienie jednego dunga 100-200 razy nie jest monotonne?

Opublikowano

Nie ma co serwer nie dlugo padnie a ja polecam w tym czasie serwer Castios naprawde Crime sie staral i stara bo to widac :) graczy jest sporo +600 :) zapraszam 

Idź być durniem gdzie indziej

@Opyla się wbijać i zaczynać od nowa? ;d

Opublikowano

Idź być durniem gdzie indziej

@Opyla się wbijać i zaczynać od nowa? ;d

Niby tak o bossy/metki nie ciężko,idzie łatwo zarobić na szkatach ripa na początku więc jeżeli chcesz możesz spokojnie wrócić,

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

to kiedy to zuo albo ox ? xD albo WAKACYJNE szkaty ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...