Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podam Wam kilka niusów z ostatnich dni jakie wyszły na światło dzienne:

* Znikające Postacie z konta,

* Znikające EQ z postaci,

* TuTor otrzymał nowy przydomek "Złodziej",

* GM Razzu, który wykorzystuje władzę, gdy ktoś mu się postawi, a nic innego nie robi w grze poza udawaniem Boga PvP (oczywiście na koncie GM'a, bo na prywatnej postaci to pi..a większa niż ma między nogami) w dodatku jest wyśmiewany na forum i zamyka japę.

* Administracja myśli nad wprowadzeniem nowych rzeczy, ale nie ważne jest to, że stare rzeczy bugują postacie przez co gracze sprzedają konta w tempie natychmiastowym.

* Eventy - jedyne co się odbywa to ZUO i Raty, bo reszta zaplanowanych eventów to niewypał, gdyż albo latają drop hakerzy, albo po prostu event jest zapominany przez Team. Poruszając temat ZUO - bardzo fajnie się ubija bossy z pliczkami 5x DMG (ale administracja dalej z tym nic nie robi).

Tak o to prezentuje się NAJLEPSZY PRYWATNY SERWER METIN2.

"Polecam Adam Małysz".

nlUSIa9.png

Opublikowano

Podam Wam kilka niusów z ostatnich dni jakie wyszły na światło dzienne:

* Znikające Postacie z konta,

* Znikające EQ z postaci,

* TuTor otrzymał nowy przydomek "Złodziej",

* GM Razzu, który wykorzystuje władzę, gdy ktoś mu się postawi, a nic innego nie robi w grze poza udawaniem Boga PvP (oczywiście na koncie GM'a, bo na prywatnej postaci to pi..a większa niż ma między nogami) w dodatku jest wyśmiewany na forum i zamyka japę.

* Administracja myśli nad wprowadzeniem nowych rzeczy, ale nie ważne jest to, że stare rzeczy bugują postacie przez co gracze sprzedają konta w tempie natychmiastowym.

* Eventy - jedyne co się odbywa to ZUO i Raty, bo reszta zaplanowanych eventów to niewypał, gdyż albo latają drop hakerzy, albo po prostu event jest zapominany przez Team. Poruszając temat ZUO - bardzo fajnie się ubija bossy z pliczkami 5x DMG (ale administracja dalej z tym nic nie robi).

Tak o to prezentuje się NAJLEPSZY PRYWATNY SERWER METIN2.

"Polecam Adam Małysz".

Postacie jak i eq znikały już wcześniej jak bugowały się zwoje postaci.

O tutorach złodziejach jeszcze nie słyszałem możesz bardziej przybliżyć sytuacje?

Dziwisz się :)

Ciągle jest syf ale lepiej się tłumaczyć że testują nowe rzeczy :(

Jak im się nie chce to i eventy są jakie są.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ile kkk wam poszło na wybonowanie 6/7 w eq exp i pvp?

Taniej będzie jak kupisz gotow eq z 6i7. No chyba że masz farta to możesz mixować.

Opublikowano

Kiedy będzie wprowadzona aktualizacja ze sklepami offline i szarfami ? Może w końcu zostanie podana jakaś konkretna data, bo jak do tej pory było tylko zwodzenie za nos ...

Opublikowano

Kiedy będzie wprowadzona aktualizacja ze sklepami offline i szarfami ? Może w końcu zostanie podana jakaś konkretna data, bo jak do tej pory było tylko zwodzenie za nos ...

Jak wszystko będzie działało bez problemów tak pisał mawex na forum, nie chcą dodać czegoś co będzie pobugowane.

Opublikowano

możecie wrzucić zaktualizowaną wersję klienta na stronkę, bo po ponownym pobraniu ma dosyć dużo do aktualizacji ;)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Witam mam parę pytań bo może zacznę grać.

-ile ludzi online w szczytowej porze?

-ile czasu zajmie mi wbicie max lv (raczej spokojnym tempem)

-ile czasu zajmie mi zrobienie eq na max lv?

-jak jest z balansem postaci? najbardziej interesuje mnie mental

-IS jest czasowy czy na stałe?

-ile czasu robi się całego biola i pozostałe misje?

-jaki jest stan serwera? są eventy? widać administracje w grze? admini ogarniają?

Z góry dzięki za odp.

Cyrk.png

Opublikowano

Witam mam parę pytań bo może zacznę grać.

-ile ludzi online w szczytowej porze?

-ile czasu zajmie mi wbicie max lv (raczej spokojnym tempem)

-ile czasu zajmie mi zrobienie eq na max lv?

-jak jest z balansem postaci? najbardziej interesuje mnie mental

-IS jest czasowy czy na stałe?

-ile czasu robi się całego biola i pozostałe misje?

-jaki jest stan serwera? są eventy? widać administracje w grze? admini ogarniają?

Z góry dzięki za odp.

-1.4k z licznika

-ja w tydzień gry wyexpiłem 180 tak expiąc 3-5h dziennie

-Ja stoję na 200 i zrobienie eq do tego lv nie jest problemem, na bossach tłumów nie ma, na smoku można dobrze zarobić, to zależy czy bd kupował eq czy sam robił

-niby teraz jest dobrze ale heler bije za mało

-60dni is

-szybko nie ma ograniczeń czasu, a problemu z ubiciem bossow/metkow nie ma

-średnio, eventy są tragiczne, poważniejszych osób z administracji w grze nie zobaczysz, tylko ci gm ale oni w sumie za dużo nie robią.

Opublikowano

Wczoraj na forum była informacja o tej przerwie.

Cześć,
Jutro (sobota) o godzinie 8:50 będzie przerwa techniczna która będzie trwała około 2 godziny.
Przerwa ma wyeliminować problem który wystąpił dziś około 11 godziny.

Wszystkie przerwy techniczne są zapowiadane na stronie status.terios.pl. Jeżeli chcesz otrzymywać informacje  o przerwach na skrzynkę e-mail, kliknij przycisk subscribe a następnie potwierdź swój e-mail.

Opublikowano

Zanim oni to wprowadzą to się święta zaczną. :D

Ogólnie to serwer spoko, tylko widać już trochę, że wszystko powoli dobiega końca, za chwile będą hejty na mnie, ale dokładniej chodzi mi o to, że ludzie już powoli kończą eq, zapytacie pewnie dlaczego tak sądzę?

Otóż ceny wszystkiego drastycznie spadają, co nie zmienia faktu, że serwer mogę polecić! :)

Opublikowano

Ja zrezygnowałem z tego serwera, poprzez administracje oraz cofkę :)

Zakaz handlu w tym dziale, to nie jest rynek, na forum serwera możesz normalnie dać ogłoszenie i nie banują za takie coś, to oczywiste, że dostaniesz bana jeśli napiszesz, że sprzedaż yang, bo handel walutą jest zabroniony.

Jestem zbanowany na ich forum nie ogarniasz tego? Nie dostałem go za handel, zbanował mnie bo mu się tak podobało, jeszcze po IP :)
Teraz nie mam jak konta sprzedać, przez frajera Algade. 
Opublikowano

Ja zrezygnowałem z tego serwera, poprzez administracje oraz cofkę :)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to sprzedam konto 224 lvl z 1.5k Sm + jakieś tam eq za 40 zł przelewem, napisałbym to na forum, ale oczywiście banują tam za byle gówno. 

Zakaz handlu w tym dziale, to nie jest rynek, na forum serwera możesz normalnie dać ogłoszenie i nie banują za takie coś, to oczywiste, że dostaniesz bana jeśli napiszesz, że sprzedaż yang, bo handel walutą jest zabroniony.

Opublikowano

kiedy online ? :/

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

no szkoda, serwer na początku juz mi sie nie spodobał, wczoraj pobrałem go około 19 i do godziny 24 nie mogłem się zalogowac, teraz chcę sobie zagrać to serwer od 7 godzin offline.

Opublikowano

no szkoda, serwer na początku juz mi sie nie spodobał, wczoraj pobrałem go około 19 i do godziny 24 nie mogłem się zalogowac, teraz chcę sobie zagrać to serwer od 7 godzin offline.

Pewnie znów cofka o tydzień :) 

Nie zdziwiłbym się. 

Opublikowano

Tylko tyle? farciarz...

To grubo xD Ja sobie 6 broni + 2x [ całe eq ] wojny / szamany i w dodatku 10/50 w eq exp za 400 wymiksowałem i to niecałe [ 400 ] ;d 

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Pewnie znów cofka o tydzień :)

Nie zdziwiłbym się. 

Podobno mają zapisy co 2h xD

Swój brak kompetencji będą chcieli wynagrodzić w ratach (tak pisze na forum).

Ratami sobie ludzi nie zatrzymacie - choć kogo tu zatrzymywać, jak na 10 osób: 7 sprzedaje konto, a 3 osoby zostają naiwne, że w końcu na poważnie się do tego zabierzecie.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...